Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

H AΡXH TOY TEΛOYΣ

Ο Διαχωρισμός της Οδού έχει έρθει ! Η Mεσονύκτια Ώρα του Κύκλου Που Περισσότερο από ότι Άλλο Προκάλεσε τη Μεγάλη Διαίρεση της Ζωής, έχει Χτυπήσει. Η Ώρα Σήμανε ! Η έκτη ώρα της ανθρωπότητας έχει κλείσει, και έχει αρχίσει να ισχύει εκείνος ο Άρρητος Λόγος Αυτού που κάθεται επάνω στο Θρόνο: «Ιδού κάνω τα πάντα καινά». “Ιδού κάνω όλα τα πράγματα νέα, και τώρα σύντομα κάθε υιός νικητής θα κληρονομήσει όλα τα πράγματα” και ο Πατήρ λέει: «...και θα είμαι Θεός Tους, και θα είναι Υιοί Μου».
Αυτό ισχύει γι’ αυτούς που πράγματι έβαλαν τα χέρια τους στο άροτρο και τα πόδια τους στο Αυλάκι του οργώματος, και που δεν κοίταξαν πίσω ενώ ακόμη υπήρχε ο Έκτος Κύκλος που έσβησε.
Αναφορικά με τους δειλούς, και τους άπιστους, και τους βδελυρούς, και τους φονιάδες, τους υπηρέτες του πάθους και της λαγνείας, τους μάγους τους ειδωλολάτρες, και τους λοξοδρομούντες από την Αλήθεια,
και αυτούς που στέκονται με μια αμφιταλάντευση, ανάμεσα σε δυο γνώμες, αυτούς που κάθονται σε δυο σκαμνιά, και δεν υπάρχει τίποτα ώστε πιστεύουν, παρά μόνο στα γήινα πεπερασμένα πράγματα, η μερίδα τους είναι το μεγάλο του Κόσμου μας δώρο: “ο δεύτερος θάνατος”.
Ενώ όσοι ήταν μωροί πήγαν να αγοράσουν λάδι, ήλθε ο νυμφίος και οι προετοιμασμένοι μπήκαν μαζί Του στη γιορτή και η πόρτα έκλεισε. Όταν οι ανόητοι επέστρεψαν, η πόρτα δεν άνοιξε γι’ αυτούς...
...αγαπημένα αδέλφια, θυμηθείτε τα λόγια που ειπώθηκαν από τους Μαθητές του Χριστού: «πως τον τελευταίο χρόνο θα υπάρχουν χλευαστές, που θα ακολουθούν τις ασεβείς τους λαγνείες. Αυτοί πράγματι βλασφημούν τα πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, αλλά σ’ αυτά που γνωρίζουν εκ φύσεως, δηλαδή, αυτό που κάνουν και τα χωρίς λογική ζώα, σ’ αυτά τα πράγματα, θα είναι διεφθαρμένοι.
Αυτοί δεν έχουν το μάτι ή το αυτί να ακούσουν, είναι εκείνοι που χωρίζουν στον Διαχωρισμό του Δρόμου, πηγαίνοντας προς την κατεύθυνση που δεν υπάρχει το Πνεύμα, και η ανταποδοτική Δικαιοσύνη όρισε να υποστούν την άσβεστη φωτιά.
Είθε την έσχατη αυτή ώρα να συνειδητοποιήσουν, να καταστρέψουν όλες τις συμφορές τους, και να αναπολήσουν τις προσαρκικές δόξες τους.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ…
…και έχει χτυπήσει η Τελευταία Ώρα…!!! Όλα αυτά που ήταν ατελή στην έκτη Ημέρα που τώρα έκλεισε, έρχονται μ’ ένα μεγαλόπρεπο μετρημένο αλλά αμείλικτο τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κρίση με πρότυπο την Αλήθεια.
Ούτε τα σημάδια, ούτε οι κηλίδες, δεν μπορεί να ελπίζουν ότι θα σταθούν ή ότι θα συνεχίζουν να υπάρχουν μπροστά στην Αλήθεια που ήλθε. Ούτε μπορεί να αλλάξει και ν’ αποφύγει το πεπρωμένο του ο άνθρωπος, γιατί η σφραγίδα όλου του χρόνου είναι βαλμένη επάνω του.
Αυτός που ενήργησε άδικα, και δεν δέχτηκε το Θεραπευτικό Φάρμακο της Αλήθειας, αφήστε τον να είναι άδικος, και τον ρυπαρό, αφήστε τον να είναι ακόμη ρυπαρός, και τον δίκαιο αφήστε τον με τη δικαιοσύνη του, και τον άγιο αφήστε τον να συνεχίσει να είναι άγιος.
«Ιδού έρχομαι γρήγορα, σε μερικούς ήδη ήλθα, και η ανταμοιβή Μου, είναι μαζί Μου, για να δοθεί πίσω στον καθένα όπως θα βρεθεί η εργασία του».
Και η Μεγάλη του Πρόνοια, ξαναβάζει πάντα κάθε κακοποιό, πίσω, στο σημείο που είχε φτάσει πριν να αποκτήσουν οι ζωώδεις δυνάμεις επαναστατικά τον έλεγχο στον άνθρωπο. Αυτό τον έλεγχο, δεν τον νίκησε κανείς, παρά μόνο η Χάρις.
Επομένως, αυτοί που στον Έκτο Κύκλο έχασαν την κυριαρχία τους πάνω στον κατώτερο εαυτό τους, δεν δύνανται να ξανακερδίσουν θέση στον Έβδομο αυτό Κύκλο.
Αυτά τα τελευταία χρόνια του κύκλου που πέρασε, κάποιος εγκατέλειψε αβοήθητη τη γυναίκα του, ένας άλλος αναζήτησε, όντας με αδύνατη θέληση να πνίξει τις στεναχώριες του στο κρασί και σε κάθε είδους ουσίες, αλλά έτσι, όλοι αυτοί, έπνιξαν τις ουράνιες αξίες της ψυχής τους που δεν γεννήθηκε.
Ένας κλέφτης έκλεψε, τι έκλεψε;;; τις ανταμοιβές της δικής του Ζώης, το ίδιο και η άπιστη σύζυγος. Και κάποτε, ήταν κάποιος που αφαίρεσε τη ζωή ενός άλλου, και αυτός έσβησε το όνομά του από το προσκλητήριο του Σήμερα.
Ένας που δεν κράτησε την υπόσχεσή του αλλά την παρέβηκε, όταν το κιβούρι του θα βρίσκεται μέσα στη γη, δε θα ξανα-ξυπνήσει.
Και ένας άλλος τάφηκε με υψηλές τιμές, αλλά πλούτισε τον τραπεζικό του λογαριασμό φερόμενος με ανείπωτη σκληρότητα στους συνανθρώπους του, μπορεί το θνητό του μέρος να το ακολουθεί το καθαρό χρυσάφι, αλλά κάτω από αυτόν είναι επίσης νεκρές οι ελπίδες για Ανάσταση, αφού δεν πρόφτασε να γίνει σε κανέναν η αλλαγή του νου, η πραγματική η Μετά-νοια.
Αυτή είναι μια σύντομη ματιά στο Κλειστό Κατάστιχο. Μα γυρίστε τώρα σελίδα. Ένας άλλος έκανε πράξεις Αγάπης. Η Αγάπη και αυτοί που την ακολουθούν, και αυτοί που την προσφέρουν, ζουν διαμέσου των αιώνων, για πάντα.
Ένας χαμογέλασε όταν το χαμόγελό του ισοδυναμούσε με ηρωική πράξη, και χαροποίησε τις αδύναμες ψυχές. Ένας επισκέπτονταν τους άρρωστους και τους φυλακισμένους, κι ένας άλλος έντυσε τον γυμνό ξένο.
Και μια έδωσε τη μισή από την τελευταία της μπουκιά σ’ έναν πεινασμένο σκύλο. Αληθινά όλοι αυτοί θα έχουν την ανταμοιβή τους, στην Ημέρα που τώρα ξημερώνει.
Όμως οι κακοί δεν είναι όλοι κακοί … Ούτε οι καλοί είναι εξ’ ολοκλήρου καλοί…
Αυτοί που έζησαν μια ζωή ντροπής αλλά πάντα κρατούσαν την ελπίδα να καίει στο βάθος της καρδιάς για καλύτερα πράγματα, και ζητούσαν το θάνατο να τους λυτρώσει, γιατί γνώριζαν ότι κανένας άνθρωπος δε θα τους λύτρωνε, αυτοί κοιτούσαν πέρα μακριά ένα φως που τρεμοπαίζει.
Αληθινά αυτοί θα εξαγνιστούν, θα ανανεωθούν στη δοξασμένη Ημέρα του Σήμερα, αυτοί θα λάβουν το Φάρμακο που επουλώνει όλα τα τραύματα, και θα λάβουν και τη συγχώρεση του Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου