Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

«Άφηνε Εμένα να πολεμώ για σένα»

«Εσύ θέλεις να δεις την Ψυχή Σου να ανθίζει,
και να μπορείς να ρίξεις μια στιγμιαία ματιά
σ’ εκείνη τη Μεταμόρφωση, και αυτή η ματιά τελικά,
θα σε κάνει περισσότερο Άνθρωπο».
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ;
Αυτή έλκεται από το όμοιο χαρακτηριστικό των γονέων αλλά
τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά βελτιώνονται με την καλλιέργεια,
ή αλλιώς μένουν σε ύπνωση ανάλογα με το περιβάλλον…
«αλλά εσύ που έχεις θερίσει τώρα οφείλεις να σπείρεις»,
να είσαι σε θέση να βλέπεις, να ακούς, να είσαι σε θέση να μιλάς,
να είσαι κατακτητής της επιθυμίας, εσύ που έφτασες στην αυτογνωσία,
για να έχεις αυτογνωσία, έλα προς Εμέ,
γιατί τότε θα είσαι σε θέση να βλέπεις αμερόληπτα τον άνθρωπο,
με την νέα προσωπικότητα και το νέο χαρακτήρα που τώρα έχεις.
«Άφηνε Έμενα να πολεμώ για σένα,
και μην εμπλέκεσαι στην επερχόμενη μάχη, και μολονότι μάχεσαι μην είσαι εσύ ο πολεμιστής. Ψάξε για Μένα, και άσε Εμένα να πολεμήσω για σένα. Εσύ μόνο υπάκουσε Με, σαν να ήμουν Εγώ ο εαυτός σου, υπάκουσε στις εντολές Μου, για τη Μάχη, και οι εντολές Μου επιθυμίες σου, γιατί Εγώ είμαι ο εαυτός Σου. Ψάχνε για Μένα, μην τυχόν στον πυρετό της μάχης με προσπεράσεις. Δεν θα σε γνωρίσω, εάν δεν Με γνωρίζεις. Εάν η κραυγή σου φτάσει σε Μένα, ιδού! Θα πολεμήσω για σένα, και θα γεμίσω το κενό σου. Τότε δεν θα είσαι πια κουρασμένος. Χωρίς Εμένα θα πέσεις, με Μένα δεν μπορείς να πέσεις γιατί Είμαι το Πνεύμα».
Όταν δεις την Ψύχη σου στο άνθισμά της,
όταν ακούσεις τη Φωνή της, γράψε:
«για να στέκεσαι μάθε την εμπιστοσύνη»
«για να ακούς άνοιξε πρώτα την πόρτα της ψυχής σου»
«για να βλέπεις άρχισε να ζητάς να αντιλαμβάνεσαι τα Έργα Μου»
«για να μιλάς, ζήτα να έχεις τη Δύναμη να βοηθάς τους άλλους»
«για να κατακτηθούν οι επιθυμίες απόκτησε τον έλεγχο του εαυτού σου».
Τώρα αφουγκράσου το τραγούδι της Ζωής στην Καρδιά σου.
Μην πεις δεν είναι εκεί ! Αφουγκράσου πιο προσεκτικά. Αυτό το τραγούδι είναι σε κάθε στήθος, μπορεί να είναι κρυμμένο όμως είναι εκεί. Και ο πιο απόβλητος, ο πιο ελεεινός, το έχει μέσα του, γιατί όλοι είναι Παιδιά του Πατέρα που Είμαι Εγώ.
“Αφουγκράσου το τραγούδι Μου, γιατί δεν είσαι ακόμη παρά άνθρωπος, και δεν μιλώ συνεχώς, και η δύναμη σου είναι καλό μερικές φορές να θυμάται Έμενα”.
«… και βλέποντας άκουσα, γιατί εκείνοι που «βλέποντας, βλέπουν αρχίζουν και κατανοούν».
Πρόσεξε Υιέ μου, η Οικία του Πατέρα μας έχει πολλές Μονές, σ’ αυτές υπάρχουν Όντα δημιουργημένα από Αυτόν και προικισμένα με Δύναμη και Ουράνια Βούληση, όμως δεν είναι όπως θα είναι ο Ουράνιος Άνθρωπος, αλλά αυτά, δεν είναι ανθρώπινα όντα, ούτε θα γίνουν ποτέ.
Ο νέος άνθρωπος θα είναι τέλειος όταν μπει μέσα του το Πνεύμα του Πατέρα. Τότε θα γνωρίζει όλα τα πράγματα και θα είναι τέλειος.
- Τι είναι η τελειότητα;
Είναι η απόλυτη Αρμονία με την Άπειρη Δημιουργία Του.
- Αυτή η Δοκιμασία της Κρίσης - ποιας φύσης είναι;
Είναι αυτή που αποφασίζει εάν στη μακρά ιστορία των ζωών μας η νέα Ψυχή, έχει βελτιώσει κάθε εύνοια, για το Καλό-Αγαθό. Εάν ακολούθησε καθ’ ολοκληρία την Οδό που έδειξε ο Ιησούς. Εάν ναι, τότε θα έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις πιο δυνατές προσπάθειες του εχθρικού στρατοπέδου. Εάν όχι, πέφτει και περνά από το “δεύτερο θάνατο”.
Εάν ενσαρκώθηκε ο άνθρωπος, και στη ζωή του βοήθησε την ψυχή του να ξεπερνά - να ξεχνά, και να συγχωρεί όλα τα λάθη, να μην υπάρχουν ιδιοτελή ενδιαφέροντα, να βοηθά εκείνους που έχουν λιγότερο Φως, εκείνους που έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο σκοτάδι - δυστυχία και την αμαρτία, ανομία, τότε έχει γίνει σαν τον Άνθρωπο των Θλίψεων τον γεμάτο Πίστη - Σοφία - Ελπίδα -Αγάπη. Τότε έχει ακούσει τη Φωνή και δεν θα αποτύχει.
Αλλά εάν η ψυχή μείνει γήινη, χοϊκή και δεν έχει όλα αυτά, τότε, μολονότι θα έχει ενόραση, και θα γνωρίζει όλα τα πράγματα, μολονότι θα έχει τη δύναμη να μετακινεί βουνά, θα μοιάζει περισσότερο προς τον γήινο πατέρα, “αυτού του κόσμου”, στο πνεύμα του σκότους, και τότε θα έχει τη χειρότερη χοϊκή μοίρα.
Η ζωή μας στη γη είναι περιορισμένη, γιατί δεν είναι παρά η δράση στη Μονή του Ανθρώπινου περιβάλλοντος . Αλλά η Ύπαρξη δεν είναι περιορισμένη ! Αν το Αγαθό Ον είναι μαζί σου, αυτό δεν είναι της Ζωής, αλλά της Ύπαρξης. Αλλά πάνω από όλα είναι μια Προσωποποιημένη Παρουσία, ο Οφθαλμός, ο Αιώνιος, ο Άγρυπνος, ο Παντοδύναμος και Παντογνώστης Επιστάτης. Έτσι βρίσκεσαι μπροστά στον Πατέρα, που έχει εκδηλωθεί για σένα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου