Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

"H Πατρίδα μας Είναι το Σύμπαν"

Υπάρχουν έθνη, χώρες, λαοί που, όπως συμβαίνει σε κάθε ανθρώπινο ον που γεννιέται μεγαλώνει, και τέλος, αφήνει τη θέση του σε άλλους. Δίνουν αυτά που έχουν να δώσουν και έπειτα σβήνουν. Το έχουμε δει αυτό με όλους τους πολιτισμούς, και μάλιστα αυτό είναι το πεπρωμένο όλων των θρησκειών. 
Η κάθε μια αναπτύσσεται επεκτείνεται σιγά-σιγά 
μετά σταματά και χάνει τα μεγάλα κλειδιά της ζωής.
Η αρχαία Αίγυπτος, ίσως θυμάστε, λέγεται ότι είχαν τα κλειδιά, τι έχει απομείνει τώρα;
 Όλες οι επιστήμες τους που είναι; Όλα ακολούθησαν τους νόμους αυτής της ζωής. 
Έχουμε όλοι αρχή και τέλος. Μόνο αυτό που δεν έχει αρχή, δεν έχει και τέλος.

Κοιτάξτε τι ήταν η Ελλάδα στο παρελθόν, τι έφερε στον κόσμο, όλους αυτούς τους καταπληκτικούς φιλοσόφους, ποιητές, δραματουργούς, ζωγράφους, γλύπτες, αρχιτέκτονες…. Και τώρα….
Συγκρίνετε την κάθε χώρα με έναν ποταμό: η κοίτη του ποταμού είναι πάντα η ίδια, το νερό όμως που τρέχει είναι πάντα διαφορετικό πάντα καινούργιο. Οι κάτοικοι του ποταμού, οι σταγόνες, έρχονται και φεύγουν, και έρχονται άλλες να πάρουν τη θέση τους, χύνονται προς τη θάλασσα.
Στη θάλασσα, εξατμίζονται γίνονται αιθέριες, κι ανεβαίνουν στην ατμόσφαιρα, και ξαναπέφτουν σαν βροχή ή χιόνι, για να κατέβουν πάλι προς τις πεδιάδες σαν ποτάμια και σαν χείμαρροι.
Το ίδιο είναι και μια χώρα, ένα ποτάμι, πάντα διαφορετικά όντα έρχονται από άλλα μέρη. Και ο μικρόκοσμος τους ξανά παίρνει ζωή. Εσείς ζείτε μόνο μια φορά, αλλά και το πεπρωμένο πολλών χωρών μ’ αυτόν τον τρόπο εξηγείται.
Η Ελλάδα είναι πάντα ίδια χώρα, αλλά οι κάτοικοι δεν είναι πια οι ίδιοι, που ήταν πριν από δυο ή τρεις χιλιάδες χρόνια. Αυτό συμβαίνει επίσης για όλες τις χώρες.
Ίσως πείτε: "Μα τότε, πως συμβαίνει και στο Θιβέτ έχουν διατηρήσει τις ίδιες αντιλήψεις, τις ίδιες ιδέες, τα ίδια έθιμα, που είχαν πριν από χιλιάδες χρόνια;"
Μελετήστε τον ανθρώπινο οργανισμό: τα κύτταρα που τον κατοικούν ανανεώνονται, δεν είναι πια τα ίδια, αλλά κάνουν πάντα την ίδια εργασία. Συμβαίνει το ίδιο όπως όταν το προσωπικό ενός εργοστάσιου ανανεώνεται, αλλά οι νέοι εργάτες εκπληρώνουν τα ίδια καθήκοντα.
Τα πνεύματα των Θιβετιανών που ο μικρόκοσμος τους δηλαδή η σπίθα της ζωής, επανέρχεται στη γη, είναι αυτά που έχουν συγγενείς με τους Θιβετιανούς, και είναι έτοιμα να πάνε εκεί. Ορισμένοι όμως που ετοιμάστηκαν να είναι σαν τους Γάλλους, επανέρχονται στη Γαλλία. Υπάρχουν πολλοί αρχαίοι από το Θιβέτ που ζουν στη Γαλλία.
Θα πείτε: «Και οι Εβραίοι που τους καταδιώκουν συνέχεια από αιώνες, που βασανίστηκαν;» Αυτοί ήταν όντα που ήρθαν από άλλους λαούς, από ολόκληρο τον κόσμο,. 
Η επαναναγέννηση του μικρόκοσμου έγινε σε εβραϊκή οικογένεια, γιατί το πεπρωμένο τους ήταν τέτοιο, που χρειαζόταν να δοκιμαστούν, να εκδιωχθούν, και άλλοι να σκοτωθούν, οι ίδιοι όμως δεν ήταν Εβραίοι, από την αιωνιότητα. Σε μια στιγμή της εξέλιξής τους, ο Ουρανός τους έκανε να γεννηθούν σε εβραϊκές οικογένειες για να πληρώσουν ορισμένα χρέη…
Και οι σημερινοί Έλληνες είναι επίσης ψυχές που ήρθαν να επαναγεννηθούν από αλλού, ίσως από το ανατολικό μπλοκ. Και πολλοί Έλληνες, πήγαν πιο βόρεια, για να ανταμειφθούν ή να τιμωρηθούν.
Γιατί είναι μια πραγματικότητα, πολλοί μικρόκοσμοι αδειάζουν, και πάνε να βιώσουν την επαναγέννηση κοντά στους παλιούς εχθρούς τους.
Ας το καταλάβουμε καλά αυτό. Όταν μισείτε κάποιον, είναι ακριβώς το ίδιο σαν να τον αγαπάτε, ήδη κάνετε ένα δεσμό μαζί του. Το μισός είναι τόσο δυνατό όσο η αγάπη. Αν θέλετε να ελευθερωθείτε από κάποιον, να μην τον ξαναδείτε πια, μην τον μισείτε, αλλά να είστε αδιάφορος.
Αν τον μισείτε ενώνεστε μαζί του με αλυσίδες που κανείς δεν μπορεί να σπάσει. Μην μισείτε, μην απεχθάνεστε τις εβραιο-θρησκείες, να είστε αδιάφορος, διότι μόνες τους ματαιώνονται, μόλις φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. Αλλιώς θα είστε όλο τον καιρό δεμένος, για αιώνες.
Ναι αυτό δεν το ξέρετε, ο άνθρωπος φαντάζεται ότι το μίσος κόβει τους δεσμούς. Αντίθετα, το μίσος είναι μια δύναμη που σας ενώνει με το πρόσωπο που μισείτε.
Είναι όπως η αγάπη, αλλά ασφαλώς ο δεσμός είναι διαφορετικός: η αγάπη φέρνει άλλα γεγονότα, και το μίσος θα σας φέρει άλλα, αλλά θα είναι σίγουρα το ίδιο δυνατά, όσο και αυτά της αγάπης.
Όλοι οι λαοί οφείλουν να μάθουν αυτές τις αλήθειες, να δουν πόσο γελοίο είναι να μισεί ο ένας λαός τον άλλο.Πολλές χώρες χάνουν τις ιδιοφυΐες που ακόμα ίσως έχουν, όλοι οι καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι, που έδωσαν στον κόσμο εκπληκτικά πλούτη, αν όμως εξακολουθούν να γυρίζουν την πλάτη στον Ουρανό, από όπου έρχονται αυτά τα πλούτη, όλες αυτές οι ιδιοφυΐες θα πάνε να ενσαρκωθούν αλλού. Τα μεγάλα πνεύματα δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την τάδε ή τάδε εθνικότητα, είναι πολίτες του σύμπαντος.
Οι λαοί είναι εκείνοι που ζητάνε τη δόξα, αλλά τα μεγάλα πνεύματα αν τα ρωτήσετε τη γνώμη τους θα απαντήσουν: «Είμαστε καλά παντού στο σύμπαν. H πατρίδα μας είναι το σύμπαν». Άλλωστε όταν φεύγει κανείς για τον άλλο κόσμο οι εθνικότητες δεν υπολογίζονται.

Αν μπορούσατε να δείτε τους Γάλλους και τους Γερμανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στον πόλεμο, πως συναντήθηκαν στο άλλο επίπεδο ! γελούσαν μαζί και ένιωθαν τόσο βλάκες που είχαν αλληλοσκοτωθεί, ενώ είναι όλοι παιδιά του Θεού.
Είναι τόσο εύκολο για τον Ουράνιο Κόσμο να κάνει μια χώρα να κατρακυλήσει, και να βάλει μια άλλη στην πρώτη γραμμή ! Γιατί το κάνει αυτό; …Είναι δική του δουλειά.
Κοιτάξτε τι αντιπροσωπεύουν μερικές χώρες, ένα τίποτα, είναι χώρες πάντα φτωχές, δυστυχισμένες, καταπιεσμένες, δεν βγάζουν ούτε καλλιτέχνες, ούτε επιστήμονες και ξαφνικά, αυτό αρχίζει να αλλάζει, γιατί ούτε η δόξα, ούτε η παρακμή μιας χώρας κρατούν αιώνια.
Και η Κίνα; Πόσους αιώνες έμεινε κοιμισμένη, καθυστερημένη, ναρκωμένη; Και όταν άρχισε να ξυπνά κάνει ολόκληρο τον κόσμο να μένει έκπληκτος. Πως το εξηγείτε αυτό; Ποιος τα διευθύνει όλα αυτά; Και για ποιο λόγο;
Όλα κατευθύνονται από “άνω” όχι από προηγμένους πολιτισμούς, αλλά από τις Ουράνιες Ιεραρχίες, που αποφασίζουν και γι’ αυτές είναι εύκολο. Αυτό συμβαίνει όπως και με τη μεγάλη βοήθεια που δίνουν στις φτωχές χώρες. Πάρτε μια χώρα πολύ δυστυχισμένη, υπανάπτυκτη απ’ όλες τις απόψεις…
Να όμως που μια άλλη χώρα, πιο προχωρημένη και πιο πλούσια της στέλνει μια ομάδα από μηχανικούς, οικονομολόγους, τεχνικούς και σε λίγα χρόνια, είναι ικανοί να την κάνουν να ορθοποδήσει.
Ο Ουράνιος Κόσμος κάνει το ίδιο, στέλνει ένα ολόκληρο επιτελείο από επίλεκτες ψυχές, και ανορθώνουν έναν ολόκληρο πολιτισμό. Αρκεί μάλιστα καμιά φορά και μόνο ένας εξαίρετος πνευματικός νους και μια χώρα ανορθώνεται μέσα σε λίγα χρόνια.
Μπορεί μερικοί από σας να δυσαρεστηθούν που ακούν να λέω η χώρα κοιμάται, μα αυτό δεν εξαρτάται από άνθρωπο, δεν είναι σοβινισμός, απλώς είναι μια διαπίστωση. Όποιος βιώνει την «Άνωθεν Γέννηση» είναι ένας πολίτης του Σύμπαντος.
Όταν ξαναγεννηθείτε, δεν θα ανήκετε ούτε στη γη. Γιατί λοιπόν τσακώνονται οι άνθρωποι για την Ελλάδα ή για το Ισραήλ, ενώ μπορούν να είναι πάνω από τα σύνορα.
Μερικοί επιστήμονες προχώρησαν περισσότερο, αλλά αυτά δεν είναι τίποτε, μπρος σ΄αυτά που αποκαλύπτει και παρουσιάζει το σύμπαν και σε λίγο ορισμένες αλήθειες θα βγουν στο Φως σε Ολόκληρο τον Κόσμο και θα είναι ο ερχομός ενός Συμπαντικού Oυράνιου Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου