Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ»…

Όλα τα έθνη, όλες οι κοινωνίες που ετοιμάζονται να καταργήσουν το Θεό ετοιμάζονται χωρίς να το καταλάβουν να διαλυθούν. Ποιος χρειάζεται σήμερα μια θρησκεία που να βασίζεται πάνω σε συνήθειες, δοξασίες, τύπους, και τους παλιούς νόμους του Μωυσή; Αφού αυτά καταργήθηκαν 2000 χρόνια πριν. Ίσως ορισμένοι εγκατέλειψαν τους τύπους, τις παλιές θρησκευτικές δοξασίες, που τους κρατούσαν σε ασιτία, χωρίς Πνευματική Τροφή. Μα όπου κι αν ερεύνησαν δε βρήκαν Αλήθεια. Τώρα όμως καταλαβαίνουν, ότι χρειάζονται την Πραγματική – Πηγή, τη Γνώση - Αλήθεια, που μόνο αυτή Αποκαλύπτεται και ποτέ μα ποτέ …δεν ανακαλύπτεται. . .

Γιατί αυτό το ΑΛΛΟ Επίπεδο, κλείνει από «άνω» και ποιος να εισχωρήσει με τη δική του ανύπαρκτη δύναμη στο Φως ;;; Αδύνατο. Εμείς έχουμε βασιστεί στο Πνεύμα του Παντός. Λάβαμε όλα τα Δώρα του Ουρανού, χωρίς να πληρώσουμε αργύριο ή χρυσίο. Και επειδή Λατρεύουμε με Συνειδητή Αγάπη, το Λυτρωτή, Εκείνος μας τα Χάρισε Όλα. . .
Μας Χάρισε την Αλήθεια, τη Γνώση, του Νέου Νόμου της Χάρης, της Συγγένειας, της Προ-Ανάμνησης, που έχουμε με τον Ουράνιο Κόσμο, γι’ αυτό, αυτός ο Καινούργιος Νόμος της ΧΑΡΗΣ καθώς τον μελετάτε, κάθε μέρα γράφεται στη Νέα Καρδιά σας . . .
Τα Δώσαμε Όλα, και τα Λάβαμε Όλα .. Απλό δεν είναι;;;
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ -Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

«ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ»………..ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ…!!!

Όχι ακόμα … Τι στιγμή κατά την οποία, δεν δέχονται οι άνθρωποι να γίνουν Μαθητές του Χριστού, πως είμαστε Ένα ? Ο Μαθητής έχει υιοθετήσει αυτή τη στάση και λέγει:
«Καταγίνομαι να μην γνωρίζω τίποτε άλλο, παρά μόνο τον Ιησού Χριστό τον Eσταυρωμένο». Καταγίνομαι να γνωρίσω τη Μεγάλη Αποστολή της Ψυχής, 
να Εκπληρώσω ως απελευθερωμένη Ψυχή τον Πνευματικό Νόμο, 
να φθάσω να είμαι μια φωτισμένη Ψυχή, όχι όμως να προσπαθώ να φωτιστώ 
από ανύπαρκτα αστρολογικά δεδομένα, αλλά από «άνωθεν».

Ένας πραγματικός αναζητητής, μπορεί να προσεγγίσει την Πηγή των Μυστηρίων του Πνεύματος, πως; Μέσω - μη εγωικής αυτό-παράδοσης, μέσω της Ψυχικής Αναγέννησης, και να εξαπλωθεί στο αναπνευστικό του μια καινούργια Δύναμη, και αυτή η θεϊκή φόρμουλα, αναπτύσσει τις εννέα Ακτίνες – τις εννέα Δυνατότητες της Μεταμόρφωσης, και τις ωθεί σε δράση σε ολόκληρο το ον. Όποιος μπορεί ας καταλάβει: τα Zώντα Ύδατα της Πρωταρχικής Πηγής, είναι ο άνθρωπος με τη στάμνα του νερού, που μας δείχνει το Ανώγειο του Μυστικού Δείπνου, και ο Οίνος της Καινής Διαθήκης, συμβολίζει τη σύνθεση του Πνεύματος. Το Πνεύμα είναι η σύνθεση της Πρωταρχικής Πηγής. 


"Ας πιει από αυτό το Ζωντανό Νερό,
όποιος είναι ώριμος γι’ αυτό. Όποιος τολμήσει, θα ζήσει" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου