Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Όλα αυτά που φαίνονται, ή παραδίδονται ενώπιον του διττού μας κόσμου, 
παραμένουν αιώνες απραγματοποίητα, για τον εξής λόγο: 
Οι άνθρωποι δεν διαθέτουν αυτή τη χρονική στιγμή, 
τη γνώση της πραγματοποίησης όλως αυτών, που με θεωρητικολογία αναπτύσσονται. 
Είναι γεγονός, η Ουράνια Γνώση της Αλήθειας, χάθηκε περίπου από το 2ο αιώνα μ.Χ.
Αυτό μας ακινητοποίησε τόσους πολλούς αιώνες. Σήμερα η συμπαντική Γνώση – Αλήθεια μας δόθηκε ατόφια, δημοσιεύεται, και μόνο λίγοι άνθρωποι οι όποιοι διαθέτουν προ-ανάμνηση αγωνίζονται να τη θυμηθούν.
Τη δημοσιεύουμε τμηματικά και είναι ανάγκη να αποταμιεύεται διότι μεσολαβεί χρόνος για την αληθινή Κατανόησή της. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα των λαών και του τόπου μας, εάν δεν κατανοηθεί ότι η ανάπτυξή μας ξεκίνα από τη Νέα μας Συνείδηση, η οποία ανοίγει καρδιά και διάνοια στους πραγματικούς υιούς και τις θυγατέρες και επίσης ανοίγει το Δρόμο για τη νέα Ψυχική Ανθρωπότητα.

Πάντα η Ουράνια Γνώση και η Αλήθεια αυτοπροστατεύονται. Δεν είναι δυνατόν να ανοιχθούν από "άνω" διάνοιες και καρδιές, που δεν θέλησαν να ξεκινήσουν αυτή τη Nέα Στάση Ζωής. Υπάρχουν ευτυχώς λίγοι, που κατάλαβαν ότι η κατάσταση της Νέας Συνείδησης, είναι Κατάσταση Ζωής.

Οι αγνές, δίκαιες και ανιδιοτελείς, ψυχές ετοιμάζονται. Ο αγώνας όλων σ’ αυτή την πρώτη φάση, είναι η αγνοποίηση καρδιάς και διάνοιας, για να παραχθούν με βάση τη Γνώση της Αλήθειας, Έργα Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου