Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

"Πως έπεσες από τον Ουρανό, στη γη...; "


Μια νέα πλάνη την οποία δεν μπορούν να δουν οι νέοι
είναι να ομολογούν ότι βαδίζουν με τον εωσφόρο, και λένε:
εωσφόρος ->  έως, (αυγή) + φέρω = Αυτός που φέρνει την γνώση - το φως ! 
Και επίσης λένε: "Πάντα αυτός ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός 
αυτών που ήθελαν να κρατούν τις μάζες στο σκοτάδι !"
Moνo που δεν κατάλαβαν οι νέοι, ότι αυτός που ακολουθούν δηλαδή, ο εωσφόρος, είναι ο Αντίπαλός τους ! Οι μάζες έμειναν στο σκοτάδι λόγω άγνοιας, αλλά και όσοι θέλουν να ονομάζονται σκεπτόμενοι άνθρωποι, έπεσαν στο πιο βαθύ πηγάδι…και από το πηγάδι αυτό μόνο ένα θαύμα μπορεί να τους ελευθερώσει...
Αυτός ο σημερινός εωσφόρος της γης, εξέπεσε και πλάνησε τον κόσμο όλο. 
Δεν έφερε το Φως τη Γνώση στον Κόσμο αλλά έφερε το ψεύδος, την απάτη, την κρίση.

Λοιπόν, μην θαυμάζετε.. διότι σ’ αυτό το πεδίο η γνώση που μέχρι τώρα αποκόμισαν οι άνθρωποι είναι διαλεκτική υπόκειται στη διττότητα. Μαζί με το άσπρο, τρώνε και το λερωμένο, το μαύρο. Και Αληθινή Γνώση - Αλήθεια είναι Ουράνια, Αναλλοίωτη, Στατική Συμπαντική. Είναι η Ιερή Γλώσσα της Άνωθεν Σοφίας η οποία αποκαλύπτεται στις ημέρες μας, και οι μάζες, τα πλήθη των φυλών της γης και οι όχλοι των θρησκειών και των δογμάτων, δυσκολεύονται να την διακρίνουν, διότι η αμαύρωση των οφθαλμών είναι μέγιστη. Αλλά τα αληθινά Παιδιά Του Θεού τα διακρίνουν και τα κατανοούν όλα αυτά.


Τα νέα παιδιά μέσα στην πλάνη της αμάθειας...δείτε πως πολιτεύονται σήμερα, τι πιστεύουν: (εωσφόρος -> έως,(αυγή) + φέρω = Αυτός που φέρνει την γνώση - το φως ! Δείτε τι μου γραφεί πάνω σε όλα αυτά:

<<Μου παραπέμπεις τις βωμολοχίες των ελεεινών ιουδαίων ! Δεν είναι δυνατόν η παράνοια να βασιλεύει και αντί της απόδειξης για το τι σημαίνει η λέξη, να μου παραπέμπεις τι λέει ένας ελεεινός αυτόκλητος μάγος ! Είμαστε σοβαροί ; Άνοιξες το λεξικό τι σημαίνει η λέξη Εωσφόρος ; Άνοιξε το Λιντλ - Σκοτ της Αρχαίας Ελληνικής και δες τι σημαίνει η λέξη και Όχι τι αποδίδει ένας ξένος που δεν με απασχολεί καθόλου, διότι θεωρώ ψυχοπαθείς όλους αυτούς τους της Δεισιδαιμονίας>>.

Απάντηση: Είναι ντροπή να είσαι Έλληνας και να βλέπεις κατ όψιν, και όχι με τα μάτια του Πνεύματος !!! Γιατί έχεις σφοδρό μίσος για τους λαούς? Βωμολοχίες σε τάισαν ? Έχουν άγνοια. Δεν είναι ελεεινοί οι λαοί, ούτε οι Ιουδαίοι. Αδελφοσύνη υπάρχει σε όλο το Σύμπαν.. και στον Ουρανό. 

Γίνε συμπαντικός, αγάπησε όλο τον Πλανήτη της αμάθειας… Ήταν άγιος ο Προφήτης που είπε: "Πως έπεσες από τον ουρανό, στη γη, εωσφόρε, για να πλανήσεις και τους εκλεκτούς?" Και σήμερα εσύ, γίνεσαι υβριστής. Ένας αυτόκλητος - μαγεμένος - με απείθεια - είσαι σήμερα και τυφλός…Γι’ αυτό να κάψεις τα λεξικά σου.. σε πλάνησαν. Διότι εσένα θεωρούν ψυχοπαθή όλοι αυτοί, που βλέπουν με τα μάτια της Ψυχής τους, τον Ιερό Κόσμο του Ουρανού. Και θεωρούν και εσένα στο μαύρο κόσμο της Δεισιδαιμονίας !!! 

Από ιερή συμπόνια γράφω. Δεν ανήκω δε δόγματα ή γήινες εκκλησίες….
ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ..

Σε θεωρώ … Υιό του Ζωντανού Θεού. Όχι αποπαίδι του σατανά – που δια-βάλλει στην καρδία σου…. εμάς τα πραγματικά αδέλφια σου… είθε να συνέρθεις πριν είναι αργά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου