Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ


ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Ή «ΕΙΝΑΙ» ?
Αρχέγονα σχήματα, ονομάζουμε το "ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ" εκεί που υπάρχει το Αρχέγονο Είναι, σημαίνει ότι υπάρχει η Αρχέγονη ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ, ως ένα είδος ηλεκτρικού ρεύματος διοχετεύεται δια των συμπαντικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε ολόκληρο τον πνευματικό χώρο, που απαρτίζει το γήινο «γίγνεσθαι και υπάρχειν» και στη συνεχεία κληροδοτεί με Άπλετο Φως το συνειδητό χώρο των ανθρώπων, ενώ παράλληλα διοχετεύεται στο χώρο, μέσω έντονων ηλεκτρικών εκκενώσεων.

ΤΑ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ενέχουν την έννοια της Πρώτης Ουσίας, πηγάζει από τον Πυρήνα της Δημιουργίας και εκφράζεται με τη Θεία Χάρη, την οποία δεν γνωρίζουν αυτοί που δεν δέχονται Σωτήρα και Λυτρωτή τον Ιησού Χριστό, και προσπαθούν με «δανικές γνώσεις» να αποκτήσουν καθαρότητα νου ή τη γνώση του εαυτού.

Χωρίς να γνωρίσουν πρώτα «τη Βασιλεία Του, η οποία δεν είναι από αυτό τον κόσμο» !!! Χωρίς να γνωρίσουν ότι το Δημιουργημένο Σύμπαν, Εξουσιάζεται από το Αρχέγονο Είναι, Τον Πλάστη, με Εξουσία Αγάπης και Στοργής !!! Αυτά είναι τα Αρχέγονα Σχήματα της Ζώσας Ουσίας Του. Η γνώση της Αλήθειας Του, που Εκείνος Έπλασε..!!!

Όλοι εμείς, όλα τα έκπτωτα όντα, φέρουμε την σφραγίδα των αρχέγονων σχημάτων του Είναι, Εκείνου, στην κοιμωμένη καρδιά μας, που έχει ανάγκη να αφυπνισθεί και να Συναντήσει το Φως !!! Το "Ένα". Το Πρωταρχικό Φως, εμπλουτίστηκε με την έκφραση Εκείνου. Αδιάβλητο σημάδι της Θείας μας Καταβολής και τη συνέχιση του Είναι μας στην Αιωνιότητα.!!!

Εμείς τα έκπτωτα όντα, πάψαμε να έχουμε συνειδητή επαφή με τα αρχέγονα Σχήματα, και το αρχέγονο Είναι υπό την έννοια της απόλυτης συνειδητότητας "του υπάρχειν" Μέσα στο Είναι Εκείνου !!! Ο Οποίος έρχεται σήμερα Φωτοδότης, μέσα στα συνειδησιακά κύτταρα των Πραγματικών Υιών και Θυγατέρων... !!! 


Δεν Έρχεται όμως σε αυτούς, που πεισματικά αρνούνται τη Μοναδική Αλήθεια, 
αρνούνται να κλείνουν γόνυ στον Αρχηγό και Τελειωτή της Πίστης μας, 
και ΠΟΤΕ Δεν ΒΡΙΣΚΟΥΝ το Δρόμο... !!! 

Ωστόσο ψάχνουν ως «ανοήμονες» και ΜΟΝΟ με Αυτόν Ασχολούνται, 
χωρίς Ποτέ να φτάνουν στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ τους, γιατί δεν κατάλαβαν, ότι: 
«Η σάρκα και το αίμα δεν μπορούν να Κληρονομήσουν το Άνω Βασίλειο» !!!

Και έτσι, ενώ λένε: "Ένας αρκεί να αλλάξει Αυτό τον Κόσμο"..!!! 

Δεν Δέχονται Aυτόν Τον Ένα !!! 
Που Πλήρωσε τα Λύτρα και για αυτούς τους «άμοιρους» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου