Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

ΠΕΡΑΣΑΝ ...ΕΙΚΟΣΙ ΑΙΩΝΕΣ !!!


Η Μεγάλη Πλάνη υφίσταται από τις ημέρες του Ιησού Χριστού…!!!
Δεν είναι κάτι νέο, πνεύματα πλάνης, δημιούργησαν φυτώρια πλάνης. Τα φυτώρια αυτά, τα μετασχημάτισαν σε ανόσιο φως και κίβδηλη αλήθεια, χρησιμοποίησαν το λεγόμενο «γνόφο της αγνωσίας» ως όπλο τους, χωρίς ίχνος Οραματισμού ή Αποκάλυψης και αφού ο αντίπαλος είναι μέσα τους, είναι εύκολο να τους παρουσιάζει το κάλπικο ως αληθινό ! 
Μέσα στη μεγάλη τους σύγχυση, δεν άκουσαν, και δεν είδαν, 
ότι στο Όνομα του Χριστού, οι καινούργιες ομάδες αναβιώνουν τον Φαρισαϊσμό, 
και έθνη ολόκληρα λάτρεψαν και λατρεύουν αλλότριους θεούς !!! 

Αυτή είναι η μοιχεία, να νομίζουν ότι βρήκαν Αληθινό Θεό, 
και όλα τα σημεία να μαρτυρούν στασιμότητα και μια τρομακτική καθίζηση, 
και όλοι να ζουν με τη δική τους αναλήθεια, με ψευδαισθήσεις και να ακολουθούν, 
δρόμους πολύ διαφορετικούς από εκείνους που χάραξε ο Ιησούς Χριστός.

ΕΙΚΟΣΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ..ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΣ.. 
ΩΣΤΕ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ…

Αλλά ο καιρός επείγει. Τον Άφθαρτο Δρόμο της Αγάπης οφείλεις να τον εφαρμόσεις στη ζωή σου αδελφή και αδελφέ. Όμως η ψευτο-διδασκαλία πνίγεται πάντα στην πυκνή σκόνη, που δημιουργεί η διαστρεβλωμένη διδασκαλία. Διότι τα Σημεία είναι φανερά. Λείπει το Ανώγειο της Πεντηκοστής, που μαρτυρούσε τότε με το Πυρ που ήταν ορατό, επάνω στην κεφαλή των πρώτων Μαθητών. 


Χάθηκε η Δομική Πρωταρχική Ενέργεια του Πυρός, που ελάμβαναν οι Πρώτοι Απόστολοι, που μαρτυρούσε με την συνειδητά ορατή, συνειδητά υπαρκτή, Βάπτιση στο «εν Πνεύματι Αγίω και Πυρί». Πως λοιπόν χάσατε την Πρωταρχική γνώση και αλήθεια αδέλφια μας;

Ας μας απαντήσουν αν μπορούν οι θιασώτες των ποικίλων ομολογιών, γιατί αποσιωπούν το Σημείο αυτό του Πυρός, τη Θεία Ουσία της Άγιας Ευσπλαχνίας ; Αφού γνώρισαν ότι «το Άγιο Πνεύμα τους έθεσε κάτω από Απείθεια, γιατί φθάνει η ώρα, να τους ελεήσει όλους», ώστε να μη μπορέσουν να καυχηθούν ότι κάτι έλαβαν, αφού λείπει η Πρωταρχική Ενέργεια του Πυρός. Έτσι η αναφορά μας αυτή, δεν αφορά πρόσωπα, αλλά η πνευματική Μάχη του Άγιου Πνεύματος δίδεται με πνεύματα πονηρά, που βρίσκονται μέσα τους. 

Ο Κύριος λοιπόν, μας Αποκάλυψε, ότι η νέα Γη, (η καρδιά), και ο νέος Ουρανός, (η κεφαλή), οφείλουν να εξαγνιστούν πρώτα. Τα πλανεμένα μας αδέλφια, πορεύθηκαν με τον εξωτερικό χριστό, Ολόκληρη τη ζωή. Είναι ώρα να στρέψουν μέσα τους, να δουν «το έσωθεν του ποτηρίου» ..Τίποτα λοιπόν, δεν υπάρχει από έξω τους. Και το Άγιο Πνεύμα τους καλεί, να εξαγνισθούν πρώτα. 

Ας στρέψουν μέσα τους να κάνουν Ιερή - Αγαθή και Αγνή, την Καρδιά και την Κεφαλή τους. Τα φράγματα λοιπόν και τα χωρίσματα που έθεσαν, είναι χοϊκά, γήινα, υλικά, και προτίθεται να τα γκρεμίσει το Άγιο Πνεύμα...

Προσευχόμαστε, και προσευχηθείτε, για την Ενότητα που έχει ανάγκη το «μικρό ποίμνιο» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου