Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!


Ο σημερινός έκπτωτος άνθρωπος με την σημερινή κατανόηση, 
δεν δύναται να ζήσει σε κανένα «Ανώτερο Επίπεδο Συνειδητότητας». 

Ούτε να ζήσει σε συμφωνία με αυτή την παλιά αύρα του, αφού δεν τη γνωρίζει, 
και όταν λέει ο «ανώτερος εαυτός» μου, εννοεί αυτή τη θνητή αύρα, την οποία 
οι πρώτοι Απόστολοι, τα πρώτα αδέλφια μας, την ονόμαζαν «ο Αντίπαλος».

Με αυτόν τον Αντίπαλο πορεύεται ο σημερινός άνθρωπος με το «σατανά» 
που υπάρχει μέσα του, από την πτώση αυτού του κόσμου, και δεν το Γνωρίζει !!!

Δεν μπορεί λοιπόν, να ομιλεί για «Ανώτερα Ενεργειακά Πεδία», και να φέρνει σε σύγχυση αυτούς που διαβάζουν, εάν δεν κάνει πρώτα κτήμα του, την Αυρική Αναγέννηση, που σημαίνει, ότι αυτά τα φώτα της παλιάς διαλεκτικής αύρας, που ανήκουν στον αντίπαλο «το σατανά» που βρίσκεται μέσα του, οφείλουν να σβήσουν, και άλλα φώτα να ανάψουν.

Για να συμβεί αυτό, ο άνθρωπος μαθαίνει, να πετά πρώτα όλα, τα σκουπίδια που μάζεψε στο διάβα της φθαρτής ζωής του. Γιατί από αυτή την μεγάλη πλανερή διδασκαλία, δεν πρόκειται να εξισορροπήσει ποτέ κανένας άνθρωπος του πλανήτη μας !!!

Πως λοιπόν θα Εξισορροπήσει η Συλλογική Αρνητική Ενέργεια
Ολόκληρης Της Σημερινής Ανθρωπότητας;;;
Οφείλουν οι Πρωτοπόροι να ωθήσουν τον Κόσμο,
στο Νέο Δρόμο της Ψυχικής Ανθρωπότητας !!!

Έτσι σήμερα, οι άνθρωποι που ερευνούν τα θέματα αυτά, και αποδειγμένα πορεύονται όλοι με μια ζωική, εκπεσμένη θνητή ψύχη, πριν αρχίσουν να θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα, ας μάθουν πως μηδενίζονται οι δοσοληψίες, με τον ορκισμένο εχθρό, με το «κακό πνεύμα, τον σατανά μέσα τους»,

ο οποίος με τη βία τους άρπαξε την κεφαλή, και τους οδηγεί σε κρημνούς, για να τους θανατώσει…!!! Ποιος μπορεί να τα βάλει με το «πνεύμα του κακού», χωρίς να Καλύπτεται από την Ακτινοβόλο Χάρη και Δύναμη του Θεού; Ουδείς.. !!!

Και Το Πιο Εκπληκτικό: Είναι να πιστεύουν στα Παραμύθια οι άνθρωποι !!! Ότι ένας και Μόνο, Που Ζει Στη Δική Μας Ιστορική Περίοδο, Κινούμενος Με Το «εκπεσμένο χοϊκό εγώ» του, και Χωρίς την «εν Πνεύματι Άγιο και Πυρί  Δύναμη και Χάρη»,
... άκουσον, άκουσον, θα μπορούσε, Λένε, να Εξισορροπήσει Τη Συλλογική Αρνητική Ενέργεια Ολόκληρης Της Σημερινής Ανθρωπότητας !!! Αυτό το Παραμύθι Καταπίνουν, Χωρίς να το Μασήσουν οι Σημερινοί άνθρωποι..!!! ...Ενώ η Αλήθεια και το Θεϊκό Σχέδιο, για την Ανθρωπότητα και τον Κόσμο, είναι Εντελώς Διαφορετική !!!

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ !!!

ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΩΝ..!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ .. !!! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ …

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΤΕ… ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου