Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ - ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ !!!

Θα Προχωρήσουμε Στο Μονοπάτι της Νέας Ζωής Συνειδητά ;
Ναι, αρκεί να εννοήσουμε ότι όσο οι άνθρωποι είναι σ’ αυτό το στάδιο, μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, τόσο πιο εύκολα χειραγωγούνται, και “Δεν υπάρχει τρόπος, να βγει κανείς από την προσωπική του έρημο, παρά μόνο αν τη διασχίσει”. Τουλάχιστον, καθώς διασχίζει την έρημο αυτής της ζωής, ας σκεφτεί να μάθει κάτι ! Και η έννοια: «αυτό το γνωρίζω», σημαίνει αφού το γνώρισα, το βάζω σε πράξη. Έτσι η πράξη είναι πάντα «κατάσταση συνείδησης». 

Εάν βλέπετε κάποια στιγμή, ότι η συνείδησή σας τραβά την προσοχή σας σε ένα ιδιαίτερο αντικείμενο, και σας κάνει να το δείτε σωστό, μπορεί όλοι οι άνθρωποι της θεωρίας, να σας πουν: «όχι, μη βαδίζετε αυτό το δρόμο», αλλά η συνείδησή σας, οδηγεί σε αυτό, και έτσι κάνετε τη συνείδησή σας «κατάσταση ζωής». Όταν η συνείδηση ωριμάσει από την εμπειρία, και ο πόθος για σωτηρία και αυτοπαράδοση, είναι επίσης μια ουσιαστική βάση επαρκούς συνείδησης, τότε μπορούμε να διερωτηθούμε: Τι είναι Συνείδηση;

Όταν έχετε πραγματικότητα συνείδησης, αυτή δημιουργεί Πραγματικότητα Ζωής.
Προβάλλεται, αποκαλύπτεται και εσωτερικά και εξωτερικά. Αλλά μια κατάσταση συνείδησης, είναι μια ηλεκτρομαγνητική κατάσταση. Τα μαγνητικά ρευστά της κεφαλής τρέφονται από την αναπνοή, και οι αλλαγές μέσα μας προκαλούνται από τις εξωτερικές αλλαγές του πεδίου γύρω μας. Αυτό το μαγνητικό πεδίο, αποτελείται από δώδεκα μαγνητικά ρεύματα, τα όποια ελέγχονται από άλλα ισχυρότερα. Έτσι το μαγνητικό πεδίο φέρνει σε πραγματοποίηση τη διαλεκτική ζωή της γης, και στην πορεία αναπτύσσεται μια σειρά περιόδων μέσα το χρόνο και το χώρο, που τίποτα δεν αποφασίζεται από το γήινο διαλεκτικό άνθρωπο, γιατί δεν υπάρχει ανεξάρτητη εκλογή για να το κάνει...

ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ - ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ !!!

Σας κάνουμε σαφές ότι όταν στεκόμαστε σε ένα ιδιαίτερο μαγνητικό πεδίο κατευθυνόμαστε από αυτό το μαγνητικό πεδίο, και αναγκαζόμαστε να ζούμε σε συμφωνία με τους νόμους αυτού του μαγνητικού πεδίου. Θα ήταν ανοησία να λέμε: «Ας αποφασίσουμε τώρα αυτή ή εκείνη τη στάση ζωής δυνάμει της κατάστασης της συνείδησής μας». Αυτό δεν γίνεται, γιατί είδαμε ότι στην τάξη του χώρου και του χρόνου, δεν μπορεί να αποφασιστεί τίποτα. Η ζωή μας καθοδηγείται. Αν σκεφτούμε όμως, τότε προσδιορίζουμε, ότι υπάρχουν δυο μαγνητικά πεδία, το ένα από τα οποία δρα στη συνηθισμένη διαλεκτική ανθρωπότητα, δυνάμει της φυσικής κατάστασής της, και το άλλο κάτω από ορισμένες συνθήκες. Είναι όμως, εντελώς διαφορετικό όταν γνωρίζουμε ότι αυτή η τάξη του χρόνου και του χώρου, με την πορεία που έχει σήμερα η ανθρωπότητα, μας επιτρέπει την είσοδο, σε ένα Άλλο μαγνητικό πεδίο, στο οποίο λαμβάνουμε την Καθαρή Γνώση της Θεϊκής Αληθείας. Συνδεόμαστε με αυτό το Πεδίο και ζούμε από αυτό.
Αυτά τα δύο πεδία δρουν κατά μήκος των ίδιων γραμμών ανάπτυξης για ορισμένο χρόνο. Όμως φτάνει μια στιγμή που αποχωρίζονται. Συνεπώς, ήδη εμφανίζονται δυο ομάδες ανθρώπων. Η κάθε ομάδα ανήκει σε ένα διαφορετικό πεδίο, και οι άνθρωποι τοποθετούνται ανάλογα με τις σωματικές, τις ηθικές και τις πνευματικές τους προδιαθέσεις. 
Ήδη ειπώθηκε ότι έχει ξεκινήσει μια τέτοια στιγμή στην ιστορία του Κόσμου μας.

Η παραβολή των Γραφών ομιλεί για την «ήρα και το στάρι» όπου τα παράσιτα καίγονται, και το σιτάρι διαφυλάσσεται. Βλέπουμε λοιπόν, δυο ομάδες, όπου η μια ομάδα βαδίζει την κοινή πορεία της ανθρωπότητας και η άλλη, ετοιμάζει τον Νέο Άνθρωπο, σε μια Εξαιρετική Ένδοξη Πορεία. Σε σχέση με αυτό η συνείδηση είναι αυτή που προσδιορίζει την κατάσταση της ομάδας και την κατάσταση της προσωπικότητας.

Αν σύμφωνα με την κατάσταση της συνείδησής σας, ανήκετε σ’ αυτόν τον Πνευματικό Δρόμο, προσανατολίστε τον εαυτό σας σ’ αυτή τη Μεγάλη και Ένδοξη στιγμή στην ιστορία του Κόσμου, και προσχωρήστε στις γραμμές που ήδη βαδίζουμε, με μια Νέα Στάση Ζωής. Ζητήστε πάλι τη σύνδεσή σας με το σύμπαν, και ζήστε εμπειρικά αυτή τη Μεγάλη Μεταστροφή της Καρδιάς, και αφού έχετε τη συνείδηση αυτής της Νέας Ημέρας που ξεκίνησε, μόνο μια λύση υπάρχει για σας. Είναι αναγκαιότητα ζωής, η κατάσταση της συνείδησής σας, να προβληθεί σε μια Νέα Κατάσταση Ζωής.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου