Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!
Αποζητείστε τη γνωριμία σας με το Θεό  . . .

Μην το αναβάλλετε άλλο . . . 
Η Δύναμη, η Ελπίδα, η Αγάπη είναι Εκείνος

Ελάτε εκεί που βρίσκεται Εκείνος... 
Και γίνετε οι Πανταχού Παρόντες

Μέσω της Αγάπης Του... 
Και της δικής Του Πίστης. . .


Εκείνος έχει τις αποφάσεις του για σας ...
Εκείνος ορίζει τα αόρατα... Και αποκαλύπτει τα αόρατα  ...Γιατί πίσω από αυτά...Αναβλύζει το Μύρο της Παρουσίας Του. . .Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΑ Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ. . .
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΑ 
ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ...Εσείς και 2 ακόμη άτομα διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Oυράνια Προσωπικότητα.
 «Ο Ουρανός διοχετεύει Σοφία στα πλάσματά Του και αυτά 
εισέρχονται στη Βασιλεία του Φωτός και της Αγάπης» . . .
Διαχείριση


Εσείς και 2 ακόμη άτομα διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Oυράνια Προσωπικότητα. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΕΙ ΠΟΤΕ. . .ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. . .
ΔιαχείρισηΕσείς και 2 ακόμη άτομα διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Oυράνια Προσωπικότητα.
 ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ... 
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ. . ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. . . . . ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΣΑΣ . . .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου