Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

«…MH MIMOY TO KAKOΝ AΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ ….»

Δείτε φίλοι μου, πόση πλάνη φέρουν στον κόσμο μας, τα παρακάτω λόγια: 

<<Μη παίρνεις για πρότυπο το κακό - αλλά το καλό… Όποιος κάνει το καλό είναι παιδί του Θεού. Όποιος κάνει το κακό δεν έχει δει το Θεό>>…
Μια λέξη.. η λέξη, «καλό» πόσο κακό έφερε…!!! Ενώ ο Ιωάννης στη 3η επιστολή 
(11) είπε κάτι άλλο: «Aγαπητέ, μη μιμού το κακόν, αλλά το Αγαθόν».
«Ο αγαθοποιών εκ του Θεού εστίν, κακοποιών ούχ εώρακεν τον Θεόν».
Ωστόσο, όλοι όσοι κατάλαβαν αγωνίζονται διαφορετικά. Γνώρισαν ότι «καλό και κακό» σ’ αυτό τον διαλεκτικό κόσμο εναλλάσσεται. Και γι' αυτό η ζωή μας είναι μια ευλογία και μια κατάρα ! Αυτός που πετά το - κακό για να εκλέξει το - καλό, βρίσκεται σε φαύλο κύκλο. Αυτά τα δύο ποτέ δεν θα μας φέρουν τη Λύτρωση ! Γι’ αυτό βλέπουμε ότι το πρώτο «Δέντρο του καλού και του κακού» καταργείται και ένα άλλο Δέντρο παίρνει τη θέση του: «Το Δέντρο της Ζωής». 
Μόνο αυτό το Δέντρο μας δίνει Αγαθούς Καρπούς (Αποκ. 22 ).
Και σας ερωτώ: Εάν υπήρχε Πνεύμα Άγιο στη Γη μας, δεν θα υπήρχε και Πνεύμα Διάκρισης; Γιατί είναι τόσο μικρό το ποίμνιο του Ιησού Χριστού σήμερα ?

Πως βγαίνουμε από όλα τα δίπολα; .. χαρά –λύπη, καλό – κακό, κλπ. Διότι αν δεν αντιληφτεί ο άνθρωπος τη φυλακή του, πώς να έρθει στο Φως; Όταν μιλούμε γι’ αυτή την πρώτη, τη μεγαλύτερη Αλήθεια, τα λεγόμενα αδέλφια, σβήνουν τα σχόλιά μας, και δεν υπάρχουμε γι’ αυτούς. Αγωνίσου να γίνεις κάλος, και αν γίνεις ποτέ καλός… γράψε μου..να το μάθω.. Όταν καταλάβουν την Αλήθεια αυτών των λόγων όλοι αυτοί που μας διώκουν, θέλω να μάθω που θα κρυφθούν..

Αλλά αυτό το πεδίο «καλού κακού» οφείλουμε να το πετάξουμε όλοι, μαζί με την αυταπάτη και την εξαπάτηση που φέρνει, να νομίζει ο άνθρωπος ότι είναι καλός, και την άλλη στιγμή να παρουσιάζεται σ’ ολόκληρο το σύμπαν «κατώτατος»..και «κακοποιών».
Δεν οφείλουμε από αυτή τη ζωή, να γίνει Συνείδηση, ώστε να πετάξουμε και τα δύο «καλό - κακό» για να φτάσουμε το ΑΓΑΘΟ;

ΑΦΟΥ ΑΓΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ?

ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΜΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ?

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου