Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ

Αδελφοί και φίλοι, μια ειρηνική πνευματική επανάσταση,
είναι αδύνατο να έρθει, εάν δεν καταλάβουν όλοι, πως βγαίνουμε πρώτα από αυτό το διαλεκτικό πεδίο της γης, τον πρώτο και μεγαλύτερο εχθρό μας.. Όσο βιώνει κανείς στη ζωή του αυτό το διαχωρισμό, «του καλού-κακού», δεν δύναται να θεωρεί εξωτερικά τον άλλο κόσμο. Ας εσωστραφεί, ας ενώσει πρώτα όλα τα διεστώτα. Ας μάθει πως σβήνει διαπαντός κάθε λύπη, και πως να έρχεται συνεχόμενα στη Χαρά. 

Πως μηδενίζεται, εξαφανίζεται ο θάνατος, και πως έρχεται συνεχόμενα στη Ζωή. Αν αυτή είναι η πρώτη του προτεραιότητα, δεν θα θελήσει να στρέψει ποτέ τα μάτια του, προς τον έξω κόσμο. Διότι αυτός που είναι φίλος με τον κόσμο, πώς να βρει Ζώντα Θεό; Αυτή είναι η Αρχή.

Στο μέλλον φίλοι μου, όλα θα αλλάξουν, όλες οι αξίες θα αναποδογυρίσουν. Έρχεται μια εξαιρετική πνευματική νεροποντή, ένας υετός ωρίμου και οψίμου βροχής, που θα οδηγήσει τους ανθρώπους προς την πραγματική πνευματικότητα η όποια είναι να ζούμε μέσα στη Θεία Αγάπη και το Θείο Πνεύμα. 
Η αρχή της Πνευματικής Ζωής είναι να αγαπάμε το Θεό και να Τον γνωρίζουμε περισσότερο και περισσότερο. Να Του δώσουμε όχι μόνο μια θέση στην Νέα Καρδιά και στο Πνεύμα μας, αλλά να θελήσουμε να καταλάβουμε πως γεννιέται η Νέα μας Ψυχή, η οποία είναι η μόνη που μας οδηγεί στην κατάσταση της ολοκληρωτικής Παράδοσης, στο Υπέρτατο Πνεύμα του Παντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου