Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Ας τοποθετηθούμε στο Φως της Αλήθειας..!!!

Η υποσυνείδητη φύση περιβάλλει τον άνθρωπο, 

και πολεμά κατά του κόσμου, κατά της αμαρτίας, κατά του κακού. 

Μέσα μας λοιπόν, λυμαίνεται ο εσωτερικός αυτός πόλεμος. 
Απ’ έξω μην πολεμάτε κανέναν... Άλλα γιατί μιλάμε για υποσυνείδητο; 
Γιατί υπάρχει ακόμα μια άλλη συνείδηση. Η πρώτη αυτή η συνηθισμένη εγωική συνείδηση, τρέφεται από τις ακτινοβολίες που εκχύνονται από το σύμπαν που μας περιβάλλει. 
Αυτές οι μαγνητικές εντάσεις δεν βρίσκονται μόνο μέσα στο αναπνευστικό μας πεδίο αλλά μας διαπερνούν, είναι μέρος της φυσικής μας ψυχής, που οφείλει να γίνει Ουράνια Ψύχη, νέο-γεννημένη.


Έτσι όταν βλέπουμε δυο αδέλφια να μην συμφωνούν, να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, αυτή είναι μια υποσυνείδητη ώθηση, μια έλξη από την άβυσσο του παρελθόντος, και ο πιστός αδελφός, διώχνει από κοντά του κάθε Αλήθεια που δεν υπόκειται στην πολυφωνική υποσυνείδητη αρνητική ζωτική αρχή.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν, ότι δεν υπάρχει μέσα στον άνθρωπο μόνο μια θετική αρχή ζωής που μας κάνει να λέμε «εγώ», αλλά υπάρχει και η υποσυνείδητη ώθηση. Γι’ αυτό οι ερευνητές της ανθρώπινης ψυχής, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι δυο «εγώ» ζουν μέσα στον άνθρωπο. 

Η συνηθισμένη συνείδηση, και το υποσυνείδητο. Και τα δυο αυτά «εγώ» οφείλουν να σιγήσουν, και το συνηθισμένο εγώ μας, αλλά και το άλλο, της δυσαρμονικής μας φύσης.

Τώρα ξέρετε ποια είναι η εργασία όλων των ανθρώπων της γης, ώστε να προσπαθήσουμε με σοβαρότητα να ξαναβάλουμε τα πράγματα σε σωστό δρόμο, να ακούγεται μέσα μας, μόνο η Νέα Καθαρή Συνειδητότητα, που την ονομάζουμε Κυρία. Και όλη μας η εργασία, ξεκινά και αναπτύσσεται οικοδομώντας ταυτόχρονα το συνειδητό και το υποσυνείδητο.

Γι’ αυτό μη εχθρεύεστε τα αδέλφια, που αγωνίζονται για σας. Αυτή τη νέα χρόνια που έρχεται, στρέφουμε τον προβολέα μέσα μας, όπου το διπλό θηρίο όταν σιγήσει, θα δώσει τη θέση του σ’ αυτή τη νέα, Καθαρή, Ουράνια Συνειδητότητα, η όποια αγωνίζεται με τη Χάρη, να κτίσει τη νέα Προσωπικότητα και το «Χαρακτήρα της Υποστάσεως Αυτού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου