Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

«......ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ…»


To σύμπαν ολόκληρο ποθεί να μας χαρίσει μια Καινούργια Καρδιά !!! Και Νου Χριστού. 
«Να Αποκτήσουμε όλοι Νοήμονα καρδία»…Όπως ακριβώς το βλέπουμε: Παροιμίες..(8:5).
<<Θα σας δώσω καινούργια Καρδιά, και θα βάλω μέσα σας Νέο Πνεύμα >>. Αυτό μας λέει ο Λόγος. (Ιεζεκιήλ 36: 26-27)… Εδώ κόλλησαν οι άνθρωποι. Πώς να ακολουθήσουν τους Νόμους Του; Πως να τηρήσουν με προσοχή τις Εντολές Του;

Η καρδιά δεν είναι ευθεία ενώπιον του Θεού !!! (Πράξ. 8:21). Η καρδιά των ανθρώπων σκλήρυνε, για να μη νοήσουν με την καρδιά. Και έτσι, εσκοτίστη η ασύνετος καρδία τους.. (Ιωάν.12: 40). Και η καρδιά έφτασε να διαλογίζεται πονηρά.. (Mατθ 9:4).

Και μια τέτοια καρδιά, την ονομάζει ο Λόγος απερίτμητη.
Και βλέπουμε τους ανθρώπους να διαπληκτίζονται και να διασκορπίζονται, κατά τα διανοήματα της καρδιάς τους..(Ρωμ. 1:21).
Επόμενο είναι λοιπόν, η καρδιά να γίνεται πεπωρωμένη, και ποιος δεν λυπάται όταν βλέπει την πώρωση της καρδιάς?(Μάρκ. 8:17).
Τι θα γίνουν άραγε, τόσες καρδιές, που επινοούν ακόμα και αισχροκέρδεια? (Ιεζεκ. γ:31). Και τα νέα παιδιά, τι θα γίνουν, που χάνονται χωρίς τη γνώση της Αλήθειας, αφού η καρδιά τους υψώνεται για το κάλλος τους και το γήινο μυαλό τους? (Ιεζεκ. 28:17).
Αλλά αν ένας λαός έχει καρδιά στασιαστική ή κεχαυνωμένη?
Και αν ορισμένους τους απάτησε η υπερηφάνεια της καρδιάς τους? Αν η καρδιά είναι αλαζονική και γεμάτη βδελύγματα και καταδυνάστευση?
Δεν οφείλει αυτός ο λαός να μάθει να σταθμίζει μια τέτοια καρδιά, και να αποκτά σύνεση? (Εφεσ. 5:23).
Δεν οφείλει να θελήσει αυτός ο λαός να προσκολληθεί η καρδιά του στην παιδεία του Κυρίου? (Παροιμ.23.12).
Θέλουμε σήμερα να νοήσουμε με την καρδιά ή θα παραμείνουμε πεισματικά στο πεπερασμένο χοϊκό μυαλό μας?
Εδώ κτυπά η καρδιά αυτού του λαού….!!!
Η καρδιά χρειάζεται να αλλάξει !!! ..
Μόνο να θελήσουν τα ποιήματα Του, να δεχθούν τα Δώρα του Μεγάλου Ποιητή τους.. Διότι ποιος δοκιμάζει τους νεφρούς και καρδιά ? Αμήν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου