Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ !!!


Εθνικισμός !!!
Η εξέλιξη της παρούσας περίοδου των 6.500 ετών που πλησιάζει στο τέλος της, άρχισε με ένα μεγάλο και λαμπρό πολιτισμό στις χώρες γύρω από τη Μικρά Ασία.
Αλλά σημειώστε, κάθε περίοδος πολιτισμού τελειώνει εκεί όπου άρχισε κάποτε. Έχουμε διαβάσει και έχουμε ακούσει να διηγούνται την ιστορία ισχυρών βασιλείων και εκτεταμένων αυτοκρατοριών που εκτείνονταν στις προχριστιανικές περιοχές, έως της περιόδου που ζούμε τώρα, στην Αίγυπτο, την Περσία, τη Συρία, τη Μεσοποταμία κλπ.
Πολλές απ' αυτές τις περιοχές υπέφεραν από διείσδυση εκ μέρους των αρχαίων σημιτικών φυλών και πολλά λέγονται για τις νίκες τους πολέμους και τις αρπαγές της ιδιοκτησίας των άλλων λαών.
Υπάρχουν ιστορίες που περιγράφουν την πτώση της Ιερουσαλήμ κατά την αρχή της χρονολόγησης της εποχής μας και την εκτόπιση των Ιουδαίων από τις ρωμαϊκές λεγεώνες από μια τότε παγκόσμια αυτοκρατορία, η οποία είχε ιδρυθεί στο μεταξύ βορείως της Μεσογείου.
Σ' αυτή τη μάχη για την Ιερουσαλήμ περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ιουδαίοι έχασαν τη ζωή τους. Έχουμε ακούσει και διαβάσει για μεγάλα Μαυριτανικά κράτη νοτίως της Μεσογείου.
Ένας θαυμάσιος πολιτισμός περιέβαλλε αυτή την αρχαία θαλάσσια λεκάνη της Μεσογείου, σχηματίζοντας ένα κύκλο από την Αίγυπτο μέχρι την Μικρά Ασία και εκτινασσόταν μέχρι τα Βαλκάνια, όπου δημιουργήθηκαν οι μεγάλες αυτοκρατορίες του Βυζαντίου.
Ένας πολιτισμός σε σχέση με τον οποίο ο δικός μας
δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια σκιά.
Υπάρχουν πολιτισμοί της Ελλάδας και της Ρώμης,
η ανερχόμενη αυτοκρατορία της Ισπανίας,
οι Μαυριτανικές χώρες στο νότο με το θεαματικό τους πολιτισμό
και ο κύκλος κλείνει με την Αίγυπτο.
Οτιδήποτε εμφανίστηκε γύρω από αυτήν την αρχαία Παγκόσμια Θάλασσα, έχει εξαπλωθεί στην εποχή μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από εκεί προήλθε ο Μεγάλος Ιδρυτής ο Μεγάλος Απεσταλμένος του Σύμπαντος ο Ιησούς Χριστός ο Κύριος.
Εκεί γιόρτασε η Αλήθεια το αποκορύφωμά της κατά την περίοδο στην οποία ζούμε. Στην βόρεια Αφρική πέρα από τον Άτλαντα και πολύ μακρύτερα, στην άλλη άκρη της Αφρικής, βαθιά μέσα στο κοπτικό βασίλειο σε όλη την Μικρά Ασία.
Στα Βαλκάνια και στη νότια Ευρώπη, η γνώση της Αλήθειας θέρισε τους πολλούς θερισμούς και οδήγησε πολυάριθμα τέκνα του Θεού προς το Φως.
Ακόμα βρίσκουμε τις μαρτυρίες στην πέτρα στα νότια της Ευρώπης τα παλιά ακρωτηριασμένα ιερά της γνώσης.
Με λίγα λόγια με όποιο τρόπο και να το θεωρήσετε στην εποχή μας η θαλάσσια λεκάνη τη Μεσογείου με τις επικράτειες που την περιβάλουν είναι το μεγάλο κέντρο, η ίδια η καρδιά της σημερινής περιόδου. Εκεί άρχισε εκεί θα τελειώσει.
Και όλα βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής προς αυτές τις περιοχές!
Το ενδιαφέρον του καθενός το ενδιαφέρον ολόκληρου του κόσμου, συγκεντρώνεται αυτή τη στιγμή στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο, όποιο κι αν είναι το κίνητρο αυτό.
Στην παλιά ρωμαϊκή αυτοκρατορία βρίσκεται η Ρώμη το κεντρικό σημείο μιας όλο και πιο ισχυρής φυσικής θρησκευτικής αυτοκρατορίας.
Η Ισπανία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παίξει κάποιο ρόλο μέσα στην ταραχή των εθνών.
Στρέφοντας τα μάτια σας προς τις χώρες τις βόρειας Αφρικής θα δείτε ότι η παλιά Μαυριτανική χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έντονης ζύμωσης, διότι ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της παλιάς περιοχής έχει ήδη ξανά αποκτήσει το δικαίωμα του της αυτοδιάθεσης.
Υπάρχει ακόμα η Αίγυπτος, η οποία βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα και η τη διώρυγα του Σουέζ και την έθεσε κάτω από τον έλεγχο της.
Το Αιγυπτιακό έθνος προελαύνει. Όλες οι Αραβικές χώρες αφυπνίζονται και επίσης φλέγονται από ενέργεια.
Η Περσία και αυτή έρχεται στο προσκήνιο.
Και οι Εβραίοι οι Ιουδαίοι έχουν επανιδρύσει το κράτος τους. Οι Έλληνες βρίσκονται σε πλήρη εθνική κινητοποίηση λόγω της Κύπρου.
Και οι Τούρκοι ίδρυσαν νέο κράτος με την πρωτοβουλία του γνωστού αρχηγού τους Κεμάλ Πασά.
Με λίγα λόγια τα Έθνη γύρω από τη Μεσόγειο βρίσκονται σε κατάσταση έντονης αναστάτωσης που δεν διαφεύγει από κανέναν.
Τώρα ας σχηματίσουμε μια εικόνα του συνόλου. Η Μεσόγειος και γύρω της όλα αυτά τα έθνη, όλες αυτές οι φυλές, που βρίσκονται όλες σε σφοδρή αναταραχή.
Γύρω από αυτό το επίκεντρο συναθροίζονται ομάδες με μεγαλύτερα ή μικρότερα συμφέροντα. Όλες αυτές οι συναθροίσεις, αυτές οι ομάδες, ολόκληρος ο κόσμος θα μπορούσαμε να πούμε, παρατάσσονται γύρω από τη λεκάνη της Μεσογείου, ένας ευρύς κύκλος που σχηματίζεται από τους λαούς της Ευρώπης, των άλλων ασιατικών και αφρικανικών εθνών και τελικά από την Αμερική, η οποία έχει ένα μεγάλο στόλο στη Μεσόγειο, έτοιμο για δράση.
Χωρίς εξαίρεση, ο καθένας από αυτούς ενδιαφέρονται πολύ για ότι συμβαίνει στη Μεσόγειο, οποιαδήποτε κι αν είναι τα αίτια.
Όταν μπορέσετε λοιπόν να φανταστείτε αυτήν την κατάσταση θα έχετε μια καλή εικόνα του Αρμαγεδδών του μεγάλου πεδίου μάχης όπου έχουν συγκεντρωθεί αυτήν την ίδια στιγμή όλα τα έθνη της γης.
Σημειώστε την κυριολεκτική σημασία αυτής της μεταφοράς.
Του καθενός τα βλέμματα, τα βλέμματα ολόκληρου του κόσμου, είναι στραμμένα σ' αυτή τη θαλάσσια λεκάνη, το πεδίο της μάχης, όπου θα δοθεί η μεγάλη μάχη όλων με όλους και εναντίων όλων και όπου η μάχη, όπως ξέρετε έχει αρχίσει.
Όπου έχει αρχίσει μια περίοδος εκεί και θα τελειώσει.
Ίσως έχετε συλλάβει τώρα το καλύτερο νόημα αυτών των αναλύσεων αυτής της επιστήμης της ακτινοβολίας υπό μορφή ιστοριών που αναφέρονται σε μια περίοδο 6.500 ετών.
Ποιος ήταν τότε ο μεγάλος και ένδοξος σκοπός που όφειλε να υπηρετηθεί από τον αξιοσημείωτο πολιτισμό που άνθισε γύρω από την κάποτε παγκόσμια θάλασσα;
Ποιος ήταν ο υψηλός σκοπός αυτού του πολιτισμού στον οποίο εκπλήρωσαν το έργο τους τόσοι πολλοί θεϊκοί απεσταλμένοι;
Ο σκοπός ήταν να δείξουν στους ανθρώπους τη Γη της Επαγγελίας τη χώρα της Ζώσας Ψυχικής Κατάστασης, και να τους οδηγήσουν σ' αυτήν. Καταλάβετε ότι το κύριο θέμα σ' αυτή την Γραφή είναι ο Λαός του Θεού!
Σ' αυτόν τον Λαό ανήκει οποιοσδήποτε φέρει μια μικρή Σπίθα Πνεύματος στην νέα Καρδιά του! Εδώ πρόκειται για την έξοδο του Λαού του Θεού από τον οίκο της δουλείας προς την Αληθινή Αυθεντική Γη της Επαγγελίας!
Αυτή η γη της Επαγγελίας αυτό το Βασίλειο της Ψυχής το οποίο θα κληρονομήσει κάθε υιός του Θεού και το οποίο θα καταστεί το απαραβίαστο τμήμα όλων.
Αυτό είναι που στοχεύει για το οποίο δίνει απόδειξη η Γραφή της Αλήθειας, που μας διατήρησε όλους μας αυτή που άρχισε πάλι να διακηρύττει, να αποδεικνύει να εδραιώνει αυθεντική Αλήθεια μέσα στην τάξη του χρόνου.
Τώρα στην τελευταία φάση της περιόδου παίζει και πάλι το ρόλο της στα επιβλητικά γεγονότα που συνοδεύουν το τέλος, τη μάχη του Αρμαγεδδών.
Γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό η Θεία γνώση της Αλήθειας βιάζεται τόσο πολύ και προετοιμάζει τη θέση της γύρω απ' την παλιά θαλάσσια λεκάνη.
Αλίμονο! Ο μεγαλειώδης σκοπός, για τον οποίο μαρτυρεί η Γραφή έχει τοποθετηθεί μόνο στο οριζόντιο επίπεδο της διαλεκτικής από τους λαούς αυτής της γης!
Οι λαοί οποίοι χρησιμοποιούν αυτό το σκοπό για να υποστηρίξουν την εσωτερική τους παρόρμηση, που έχει παρεκκλίνει προς τα κάτω, και που δεν μπορούν πλέον να εξηγήσουν.
Αυτή την ισχυρή παρόρμηση προς το μοναδικό σκοπό της ύπαρξής μας, η οποία εργάζεται σε κάθε μικρόκοσμο που διαθέτει αυτόν τον Πρωταρχικό Πυρήνα, τον Σπινθήρα του Αγίου Πνεύματος.
Ένας ισχυρός πόθος για Επίτευξη του Σκοπού κατοικεί στον καθένα από εμάς!
Έτσι όταν οι μικρόκοσμοι μας δεν γνωρίζουν πλέον ποιος είναι ο σκοπός, ωθούνται όμως προς τα εμπρός, από ένα πόθο που τους κατατρώγει και αναγκάζονται να υπακούσουν σ' αυτή την εσωτερική παρόρμηση, τότε θα συμβεί αυτό που χρειάζεται να συμβεί, αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει τώρα..
Η ανάπτυξη η Καινούργια "Παγκόσμια Αναγέννηση μια Νέα Πνευματική Ανάφλεξη"…
Έτσι, συμμετέχοντας ενεργά συγκεντρωνόμαστε γύρω από την καρδιά του σημερινού κόσμου!
Όπως ακριβώς κάποτε τα τμήματα της ανθρωπότητας που δεν ήταν ακόμη σε θέση να σωθούν, παρέμειναν σε διαλεκτικά "ψυχοφθόρα επίπεδα" δηλαδή, παρέμειναν στο - διαλεκτικό πεδίο. .. και τώρα άρχισαν μια νέα πορεία στις περιοχές και τις χώρες της παλιάς παγκόσμιας θάλασσας, κι οδηγούμαστε όλοι μας σωματικά και ατομικά προς το αρχικό σημείο από όπου ξεκινήσαμε.
Ξεκινώντας από αυτό το παλιό σημείο διασκορπίστηκαν κι εξαφανίστηκαν οι δέκα φυλές του Ισραήλ, στη Δυτική Ευρώπη.
Είμαστε απόγονοί τους κι έτσι επιστρέφουμε πίσω προς αυτό το ιστορικό σημείο. Το χρέος που καλύπτει αυτή την περίοδο εμφανίζεται τώρα για να θέσουμε τους εαυτούς μας την πιο σημαντική ερώτηση:
Τι θα συμβεί κατόπιν;
Η απάντηση που προσπαθούμε να δώσουμε δεν έχει τίποτε το αγωνιώδες. Προσανατολισμένοι στη γνώση της Αλήθειας θα απευθυνθούμε στον καθένα ο οποίος κατ' αυτές τις ώρες που η νύχτα πλανάται στον κόσμο αναζητά το Φως που δεν σβήνει ποτέ !
Αν είσαι από αυτούς, παρέμεινε αντικειμενικός, ότι κι αν συμβεί μείνετε ουδέτερος. Μην παίρνετε μέρος στη μάχη που αναγγέλλεται, ας το επαναλάβουμε, μην πάρετε θέση στη μάχη του Αρμαγεδδών!
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται σε κάποιον να αγαπά τη χώρα του, αλλά είναι διαφορετικό να αγαπάτε τη χώρα σας, από το να τρέφετε τον εθνικισμό που περιγράψαμε. Μην παίρνετε το μέρος κανενός, μείνετε ουδέτερος.
Μην παρασύρεστε από πουθενά, μην χάνεστε μέσα σε κανενός είδους μέθη. Αντιθέτως, να περιβάλλετε όλη την ανθρωπότητα με την αγάπη σας, συνειδητοποιώντας βαθιά την τραγικότητα του πεπρωμένου στο οποίο βρισκόμαστε τώρα.
Αν σας αγγίζει αυτή η έκκληση και ανταποκρίνεστε σ' αυτήν με τον "έσω άνθρωπο" τότε πάρτε την απόφαση, αυτή την τόσο σημαντική, ώρα, να ανταποκριθείτε με βαθιά σοβαρότητα στο ακατάπαυστο συμπαντικό κάλεσμα, προς Εκπλήρωση του μοναδικού αυθεντικού Σκοπού της ζωής σας, κάνοντας μια ένθερμη αρχή στο Δρόμο της Απελευθέρωσης.
Όταν το κάνετε αυτό, όταν προσπαθήσετε να γίνετε ένας Αληθινός Νέος Άνθρωπος τότε τίποτε δεν μπορεί να συμβεί σε σας. Τότε ισχύουν για σας τα λόγια του Ψαλμωδού:
"Ακόμη και αν βαδίζω μέσα από τη σκοτεινή κοιλάδα του θανάτου, δεν θα φοβάμαι κανένα κακό. Διότι Εσύ είσαι μαζί μου".
“Ούτε μια τρίχα δε θα πέσει από το κεφάλι σας χωρίς τη θέληση του Ουράνιου Πατέρα μας”!
ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ !!!
Τώρα ας στραφούμε στη Γραφή που είναι περισσότερο οικεία σ' εμάς τους Δυτικούς. Σ' αυτό το βιβλίο βρίσκουμε την επιστήμη των ενεργειών του Θεού με τη μορφή αφηγήσεων. Αυτές αναφέρονται ταυτόχρονα σε γεγονότα του μέλλοντος.
Πιθανόν να ξέρετε πως ο εβραϊκός λαός, λέει, μιλώντας για την Παλαιά Διαθήκη:
"Αυτή είναι η εθνική μας ιστορία. Είναι μια καταγραφή της γέννησης και της εξέλιξης του έθνους μας. Όλα αυτά, από τον Αβραάμ μέχρι την παρούσα στιγμή είναι η εθνική μας ιστορία". Και λέει επίσης: Η Παλαιά Διαθήκη επισημαίνει το μέγα και ένδοξο μέλλον, ένα μέλλον παγκόσμιας σημασίας για μας το εβραϊκό έθνος. Εμείς είμαστε ο λαός του Θεού! Όταν έρθει ο καιρός θα κυβερνήσουμε ολόκληρο τον κόσμο κάτω από την καθοδήγηση του Μεσσία μας.
Ο εβραϊκός λαός, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, ζει εντελώς από αυτό το ιμπεριαλιστικό όνειρο, να γίνει ο κόσμος μια μεγάλη θεοκρατία υπό την καθοδήγηση του Θεού, δηλαδή εννοείται του Θεού των Εβραίων, της Παλαιάς Διαθήκης και του παλαιού Νόμου..
.. που δεν διαθέτει ίχνος από την Ελευθερία της Χάρης των Υιών. . .
Το ίδιο σκέφτονται και οι μουσουλμάνοι στο σύνολό τους κατά το όραμα τους περιμένουν κι αυτοί επίσης μια μεγάλη παγκόσμια κυριαρχία, τη μουσουλμανική θεοκρατία υπό την καθοδήγηση του Μωάμεθ του προφήτη.
Επιπλέον γνωρίζετε ότι στη Δύση υπάρχει επίσης μια τάση προερχόμενη από το Ρωμαιοκαθολικισμό και οι φιλοδοξίες της Ρώμης είναι γενικά γνωστές. Ένα μεγάλο μέρος της χριστιανοσύνης προσεγγίζει από πολύ κοντά την εβραϊκή ιδέα. Κατά το μεγαλύτερο τμήμα είναι σύμφωνοι.
Κάνουν μάλιστα προπαγάνδα γι αυτήν την ιδέα, επιφέροντας ωστόσο κάποιες διορθώσεις σχετικά με τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα οι Εβραίοι.
Διότι οι Χριστιανοί λένε: Α, καλά, δεν αναμένουμε να εμφανισθεί ο Μεσσίας διότι αυτός έχει ήδη εμφανιστεί. Δεν εμφανίστηκε ο Χριστός πριν δυο χιλιάδες χρόνια;
Ο Χριστός θα επανέλθει και θα αποκαταστήσει τον αρχαίο λαό της Διαθήκης, το εβραϊκό έθνος, και τότε αυτός ο αρχαίος λαός, θα δεχθεί και θα ομολογήσει το Χριστό μας.
Έτσι ο Θεός θα ιδρύσει Θεοκρατία μαζί με τους Εβραίους και θα μας ενώσει !!!
Διότι στην Καινή Διαθήκη οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ενώνονται σε μια κοινότητα. Όποιος δεν το δέχεται αυτό, όποιος δεν το πιστεύει αυτό είναι ένας ειδωλολάτρης.
Τόσο οι Εβραίοι στην αναμονή τους για το Μεσσία, όσο και οι Χριστιανοί στην προσδοκία τους για την επιστροφή Του,
..προσβλέπουν με έντονη προσδοκία προς τη γη της Χαναάν. Εκεί στις ανατολικές ακτές της Μεσογείου πρόκειται να συμβεί κάτι φοβερό.
Οι Εβραίοι λένε: "Το Ισραήλ του μέλλοντος ξεκίνησε την πορεία του".
Και οι Χριστιανοί δηλώνουν: Τίποτε σχετικό δεν άρχισε ακόμα, διότι αυτό θα γίνει στο μέλλον.
Μετά την μεγάλη μάχη του Αρμαγεδδών ο Θεός θα αναλάβει την αρχηγία του λαού του.
Ίσως γνωρίζετε παρόμοιες κινήσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου, που εξασκούν τη μορφή προπαγάνδας τους κάτω από το πρόσχημα:
Το τέλος του κόσμου έχει φτάσει, προετοιμαστείτε!
Εννοούμε λόγου χάρη ορισμένες μεγαλόσχημες κινήσεις δήθεν χαρισματικών κ.α. Επιπλέον, ακούμε για την Βρετανο-Ισραηλινή κίνηση, που είναι λιγότερο γνωστή, ενδεχομένως στην Ευρώπη. Όλες λοιπόν αυτές οι ομάδες επισημαίνουν, με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία, συμβάντα στον κόσμο που φαίνεται ότι έχουν μια ασαφή σύνδεση με αυτά που έχουν ειπωθεί στις Γραφές.
Μέτα από όσα αναφέραμε αντιλαμβάνεστε ίσως πως εξηγείτε αυτό με το ένδυμα των ιστοριών η Γραφή περιέχει αναλύσεις και ενέργειες αναφορικά με την κυκλική πορεία της ανθρωπότητας. Μπορούμε επομένως να βρίσκουμε πάντοτε αντίστοιχες ενδείξεις στην ιερή γλώσσα των διαφόρων λαών για σημαντικά συμβάντα στη ροή της ιστορίας της γης.
Θα επανέλθουμε προ πάντων επειδή οι Πυραμίδες συγκρίνουν τις ανακαλύψεις τους και τα χρονολογικά πορίσματα τους, με τις βιβλικές προφητείες, όπως τις ονομάζουν.
Ας αναλογισθούμε πρώτα τα σχετικά με την καταγωγή του Εβραϊκού λαού. Λέγεται ο εβραϊκός λαός είναι ένα μέρος της αρχαίας σημιτικής φυλής η οποία επέζησαν της Ατλαντίδας.
Αυτή η αρχαία σημιτική φυλή αποτελούνταν από δώδεκα φυλές είχαν διαιρεθεί σε δυο βασίλεια, το βασίλειο του Ισραήλ, που περιλάμβανε δέκα φυλές και το βασίλειο του Ιούδα, που περιλάμβανε δύο φυλές.
Κατά την διάρκεια χιλιάδων ετών και τα δυο βασίλεια, το βασίλειο του Ισραήλ, και του Ιούδα, υπέφεραν πολλές καταστροφές, συχνά δε ακόμη και εξορίες, πολλές από τις οποίες έχουν περιγραφεί στην Παλαιά Διαθήκη.
Σε κάποια στιγμή στην ιστορία το βασίλειο του Ισραήλ ξαφνικά εξαφανίστηκε εντελώς. Ο πληθυσμός εξορίστηκε και κανένας δεν ήξερε τι έγινε.
Πριν από την ολική τους εξαφάνιση είχαν και πάλι πολλές φορές εξοριστεί κατά περιόδους, αλλά κάθε φορά επέστρεφαν και πάλι στην πατρίδα τους. Σε κάποια δεδομένη στιγμή, ωστόσο δεν τους ξαναείδε κανείς πια.
Μόνο οι δυο φυλές του βασιλείου του Ιούδα κατάφεραν να επιστρέψουν στην παλιά τους πατρίδα. Αλλά περίπου στην αρχή της εποχής μας το βασίλειο του Ιούδα κατακτήθηκε από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και οι Ιουδαίοι ο αρχαίος πληθυσμός του βασιλείου του Ιούδα διασκορπίστηκαν σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Στις μέρες μας οι απόγονοί τους ονομάζονται Εβραίοι. Οι Ιουδαίοι έχουν διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της παλιάς σημιτικής φυλής καλύτερα απ' όλους. Αυτές οι δέκα φυλές του Ισραήλ, ωστόσο, οι οποίες εξαφανίσθηκαν όπως λέγεται, ανήκουν επίσης σ' αυτήν την αρχαία σημιτική φυλή !
Η ψυχοσύνθεσή τους είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη των Ιουδαίων, των λαών που ανήκαν στο Βασίλειο του Ιούδα!
Μετά από έρευνα που έγινε για να διαπιστωθεί ο τόπος διαμονής των δέκα χαμένων φυλών το πιθανότερο είναι ότι από τις μεταναστεύσεις μετέβησαν προς βορειοδυτική κατεύθυνση.
Μια μελέτη του χάρτη των Μεσογειακών χωρών, λαμβάνοντας υπ' όψη ότι το βασίλειο του Ισραήλ βρισκόταν στις περιοχές της σημερινής Μικράς Ασίας, θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε ότι οι δέκα χαμένες φυλές, πέρασαν διαμέσου της Συρίας προς τα βορειοδυτικά, προς την κατεύθυνση της Δυτικής Ευρώπης και ότι έχουν διασκορπιστεί εκεί.
Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εμείς και πολλοί άλλοι λαοί της Δυτικής Ευρώπης είμαστε απόγονοι αυτών των δέκα χαμένων φυλών.
Οι ονομασίες διαφόρων χωρών δόθηκαν σύμφωνα με τις παλιές φυλές, για παράδειγμα η Δαν-ία, η οποία περιέχει το όνομα της φυλής του Δαν.
Υπάρχουν πολύ περισσότερες τέτοιες ενδείξεις αλλά δεν θα επεκταθούμε περισσότερο, το πιο πιθανό είναι ότι οι Ολλανδοί, Φλαμανδοί, Γερμανοί, Νορβηγοί, Σουηδοί, Δανοί, Άγγλοι κ. λ. π. είναι γενικά απόγονοι των δέκα φιλών του Ισραήλ.
Το σημερινό Ισραήλ επομένως, είναι απλώς η έκφραση μιας πρωταρχικής παρόρμησης της σημιτικής φυλής ρίζας προς την επιστροφή στη χώρα που βρισκόταν το λίκνο τους. Θα είναι χρήσιμο να παραμείνουμε λίγο περισσότερο σ' αυτό το θέμα, ώστε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα της παρούσας κατάστασης.
Κάθε λαός και κάθε φυλή, υποθάλπει μια περισσότερο ή λιγότερο ισχυρή εθνικιστική ιδέα αναφορικά με την υπεροχή της δικής του φυλής.
Μια φυλή έρχεται στο προσκήνιο, διαχωρίζεται σ' ένα πλήθος λαών αυτοί οι λαοί φτάνουν σε δόξα, ισχύ, οικονομική ανάπτυξη. Σε κάποια δεδομένη στιγμή, όταν φθάσουν στο σημείο της μεσουράνησης αρχίζει η φθορά και η καμπύλη της εξέλιξης κάμπτεται προς τα κάτω.
Μόλις γίνει περισσότερο εμφανής αυτή η καθοδική τάση στους ανθρώπους αυτούς αναπτύσσεται ένας βαθύς πόθος που τους ωθεί στο να ξαναβρούν την παλιά τους λάμψη. Ποιητές εξυμνούν με τραγούδια και ύμνους γεμάτους ενθουσιασμό το μεγαλείο του λαού.
Η λογοτεχνία εμπλουτίζεται με σωρούς από έργα που εξυμνούν τη δύναμη την ισχύ και το κάλλος του παρελθόντος. Και η παιδεία ακολουθεί το παράδειγμα τους. Η εθνική ιστορία σφραγίζεται μέσα στα κεφάλια των παιδιών, για να χρησιμεύσει σαν ένα είδος προ ζύμης της προηγούμενης δόξας της φυλής και του λαού. Και η θρησκεία προσαρμόζεται ανάλογα.
Όλες οι επέτειοι είναι προσχήματα για να συγκεντρωθούν τα πλήθη στην εκκλησία, για να στρέψουν όλοι μαζί τα βλέμματά των περασμένων καιρών.
Μ' αυτόν τον τρόπο δημιουργείται τρέφεται, διατηρείται και αυξάνεται ο εθνικισμός όσο είναι δυνατόν. Με τον καιρό το μεγαλύτερο μέρος των μαζών έχει παραγάγει μια ισχυρή εθνικιστική ιδέα.
Η επιστροφή στο παρελθόν αντηχεί σαν μια πολεμική ιαχή που σε κάποια δεδομένη στιγμή παρασύρει εκατομμύρια ανθρώπων προκαλεί την κινητοποίηση των μαζών. Σκεφτείτε για παράδειγμα την Σλαβική φυλή, τη Γερμανική φυλή, την Αγγλοσαξονική φυλή, και πολλές άλλες φυλές στον κόσμο.
Αυτό το φυλετικό ένστικτο, το οποίο συνενώνει τους ανθρώπους στο όνομα της φυλετικής ιδέας, μπορεί πολύ σωστά να ονομασθεί ο φυλετικός θεός. Τι είναι ένας φυλετικός θεός;
Όταν οι άνθρωποι κατευθύνουν συλλογικά τα βλέμματα τους σε μια και μόνη εθνικιστική ιδέα, αναπτύσσεται μια ισχυρή αστρική εικόνα αυτή της ιδέας. Διότι ο αστρικός κόσμος έχει ειδικές δυνατότητες να αντανακλά αυτό που εγγράφεται σ' αυτόν.
Έτσι όταν όλοι τείνουν σε μια και την αυτήν ιδέα τότε βλέπουν με σε κάποια δεδομένη στιγμή, να γεννιέται μια αστρική εικόνα που γίνεται συνεχώς καθαρότερη και με την οποία οι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι, διότι είναι αυτοί που την δημιούργησαν.
Αυτό το φυλετικό πνεύμα, αυτή η φυλετική ιδέα, αυτή η φυλετική εικόνα αυτό το φυλετικό αρχέτυπο, τρέφεται συνεχώς όλο και περισσότερο.
Αρχικά είναι μια εικόνα "με νεκρά μάτια" αλλά έρχεται η στιγμή, που η εικόνα αποκτά ζωή, και αρχίζει να τους εξουσιάζει, διότι από αυτήν πηγάζουν δυνάμεις.
Γίνεται ικανή ακόμη και να προσελκύει όλα τα είδη δυνάμεων και να τις διαχέει στους ανθρώπους. Μ' αυτόν τον τρόπο αποκτά υπόσταση σε ένα φυλετικό πνεύμα, ένας φυλετικός θεός.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του είδους είναι οι Εβραίοι, παρ όλο που δεν είναι καθόλου οι μόνοι. Kατά την διάρκεια χιλιάδων ετών, αυτός ο φυλετικός θεός τράφηκε από τους Εβραίους καλλιεργήθηκε με κάθε δυνατό τρόπο, ακόμα και με την βοήθεια της θρησκευτικής μαγείας.
Επομένως όσο διασκορπισμένοι κι αν είναι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο, τα χαρακτηριστικά και τα ένστικτα της φυλής παραμένουν.
Από το υπερπέραν από το πεδίο της νεκρής διαλεκτικής φύσης, αυτά τρέφονται και καθοδηγούνται από το φυλετικό θεό. Και ο Εβραίος μετά το θάνατο αιχμαλωτίζεται στο υπερπέραν αδιάφορο σε ποια χώρα ζούσε.
Κι από αυτήν την εστία στο υπερπέραν αυτός σαν μικρόκοσμος, αποστέλλεται πάλι για νέα ενσάρκωση μέσα σε μια εβραϊκή οικογένεια. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται κι από όλες τις θρησκείες στον κόσμο.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι όταν πεθαίνει ένας μουσουλμάνος ο μικρόκοσμος του αφού εκκενωθεί από την προσωπικότητά του, θα φιλοξενήσει έναν άλλο Μουσουλμάνο, κατά την νέα ενσάρκωση, μια προσωπικότητα από Μουσουλμάνους γονείς.
Κι αυτή είναι μια δραστηριότητα πολλών από την άλλη σφαίρα. Το ίδιο γίνεται και στις δυτικές χώρες.
Όταν ένας άνθρωπος - Δεν έχει ολοκληρωτικά και τελειωτικά απελευθερωθεί από τη μαγική κυριαρχία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας κατά την διάρκεια της ζωής του στην υλική σφαίρα, θα καταστεί οπωσδήποτε αιχμάλωτος και πάλι μετά το θάνατό του. . .
Την ώρα του θανάτου του θα αντικρίσει το όραμα ενός καθεδρικού ναού με φανταστικά χρώματα, και υπέροχη αρχιτεκτονική με μαγευτικά μαρμάρινα σκαλοπάτια συγκεντρωμένους πιστούς που θα ανεβαίνουν. . .
Βρισκόμαστε εν τω μέσω του Τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Κάθε έθνος και κάθε φυλή θα έρχονται αναπόφευκτα σε αντίθεση με άλλα έθνη και φυλές λόγω των εθνικιστικών επιδιώξεων τους, που βασίζονται, άλλοτε σε δικαιολογημένες διεκδικήσεις άλλοτε στην υστερία, άλλοτε σε όνειρα.
Ως εκ των φυσικών νόμων εισέρχονται σε σύγκρουση με άλλους λαούς και άλλες φυλές. Που μπορεί να βρεθεί εδώ η αρχή και το τέλος;
Σκεφτείτε την ιδέα της υπεροχής των Εβραίων και την θρησκεία τους. Σκεφτείτε επίσης την ευρωπαϊκή αυταπάτη της υπεροχής της λευκής φυλής.
Όλο και πιο ισχυρό αντηχεί το σύνθημα: "Ενωμένη Ευρώπη".
Ένας Ευρωπαϊκός Εθνικισμός αναπτύσσεται. Η Ευρώπη θα είναι σύντομα σε θανάσιμο κίνδυνο, διότι από την Ανατολή και από το Νότο έχει καλλιεργηθεί τυφλό μίσος κατά την διάρκεια των αιώνων, το οποίο απειλεί να εξαπλωθεί σύντομα πάνω σ' αυτήν την ήπειρο.
Αυτή η χώρα της δύσης βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο θάνατός της είναι κοντά. Κοιτάξτε μόνο γύρω σας. Προσέξτε τα σημάδια και ακούστε. . .
Τότε κι εσείς επίσης θα ξέρετε ότι αυτή η μεγάλη παγκόσμια πυρκαγιά έχει ήδη ανάψει. Το συναίσθημα του μίσους είναι περίπου το ίδιο παντού.
Μέχρι στιγμής η κατάσταση χαρακτηρίζεται ακόμη από το γεγονός ότι οι διάφορες ομάδες αγωνίζονται ξεχωριστά.
Το μόνο που τους λείπει είναι η οργάνωση, η οργάνωση ενός κοινού μετώπου και ως εκ τούτου ο σχηματισμός μιας μεγάλης κοινότητας συμφερόντων.
Στο μεταξύ, ωστόσο ασχολούνται πυρετωδώς μ' αυτό, για παράδειγμα οι αραβικές χώρες έχουν διαμορφώσει μια τέτοια ένωση συμφερόντων.
Όταν αναπτυχθούν και οργανωθούν καλά αυτές οι κοινότητες συμφερόντων, θα ρίξουν τον κόσμο στη φωτιά και στο αίμα. . .
Τέλος χρειάζεται κι ένα Πεδίο Μάχης. Ένα μέρος που η λύσσα οι συσσωρευμένες εντάσεις, μπορούν να εκτονωθούν. Θα αναρωτηθούμε που θα βρεθεί ένα τέτοιο πεδίο μάχης, που πρόκειται να δοθεί η μεγάλη μάχη μεταξύ φυλών και εθνών.
Η Γραφή ονομάζει το πεδίο μάχης Αρμαγεδδών.
Τώρα ρωτάμε, ποια είναι η αιτία για όλα αυτά;
Σκεφτείτε προσεκτικά την ερώτηση στο φως όλων όσων αναφέραμε μέχρι τώρα. Ποια είναι η αιτία; η κακία;
Όχι, απολύτως όχι. Η εγκληματικότητα; Ούτε. Είναι η άγνοια! Μόνο η έλλειψη μιας αληθινής ανθρώπινης παιδείας!
Το αίτιο δεν είναι καθόλου η κακία. Σε κάθε ανθρώπινο ον που έρχεται στον κόσμο μέσα στη δική μας τάξη ανάγκης υπάρχει η πρωταρχική παρόρμηση να επιτύχει το σκοπό της ύπαρξης του εδώ κόσμου.
Αλλά όταν δεν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο σκοπός, όταν δεν έχετε διαφωτιστεί καθόλου πάνω σ' αυτό το σκοπό; Κι όταν παρ' όλα αυτά αυτή η πρωταρχική παρόρμηση σας καταδιώκει;
Τότε θα κάνετε τα πιο απίθανα πράγματα. Κατ’ ουσία η εθνικιστική ιδέα στην καρδιά τόσων πολλών εθνών και φυλών δεν είναι παρά μια αντίδραση προς την πρωταρχική παρόρμηση για επίτευξη του σκοπού, η οποία υπάρχει στο βάθος κάθε ανθρώπινου όντος. Αλλά τι οφείλατε εσείς να επιτύχετε με βάση την παρουσία σας σε αυτή την τάξη ανάγκης; Γιατί βρίσκεστε εδώ σ' αυτόν τον κόσμο;

“TΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ” !!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ:
“ΑΡΠΑΓH” ΘΑ ΑΡΠΑΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ “ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ”..
Αν η άγνοια γεννά εντάσεις κι αυτές βρίσκουν μέσα μας ελεύθερο έδαφος με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχουν κακοί, ούτε εγκληματίες, αυτοί είναι σπάνιοι σ’ αυτόν τον κόσμο, μπορεί όμως να πει κανείς με βαθύτατο πόνο, ότι είναι μόνο άρρωστοι, πολύ σοβαρά άρρωστοι.
Όλοι πάντα ένα πράγμα συζητούν, όλοι μιλούν για τα δικαιώματά τους. Όλοι ποθούν να ζουν σε ένα ελεύθερο έθνος. Γιατί μια χώρα να σκλαβώνεται από κάποια άλλη;
Οι διάφορες φυλές και τα έθνη παραπέμπουν εξάλλου σε μαρτυρίες από την ιστορία τους και την πίστη τους.
Ποτέ μην αφεθείτε να αιχμαλωτιστείτε από μια εθνικιστική μέθη. Να είστε αντικειμενικοί στην εκτίμησή σας για τα εγκόσμια πράγματα σαν ένας εκλεκτός του Θεού. Μην αφήσουμε ποτέ το μίσος να κατακλείσει την καρδιά μας, να αγαπάμε κάθε άνθρωπο.
Mπορεί κάποιος να ξεφύγει από την μοίρα του διαλεκτικού αυτού κόσμου βαδίζοντας το δρόμο του Αληθινού Προορισμού του. Αυτό επίσης είναι απόδειξη της αγάπης μας για το Θεό και την ανθρωπότητα.
Και όταν έρθει αυτή η προειδοποίηση και γίνει κατανοητός ο προορισμός μας, ακολουθούμε τα σημάδια και κάνουμε αυτή την προειδοποίηση γνωστή σε όλους.
Ένας Πνευματικός Άνθρωπος, επιστρέφει πάντα στο Χαμένο
Βασίλειο του Πατέρα Θεού. Αυτή είναι η Αποστολή μας . . .
Αλλά όσοι έχουν άγνοια για αυτά τα πράγματα ;
Σκεφτείτε, αν προς στιγμή ταραχτείτε, επιστρέψετε σ' αυτό που ειπώθηκε : «Όποιον αγαπάει ο Θεός τον διαπαιδαγωγεί, τον παιδεύει και μαστιγώνει, κάθε έναν που παραδέχεται για παιδί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου