Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Σοφία Αγάπη Αλήθεια

Ο άνθρωπος σήμερα φτιάχνει νέες βάσεις..
που δεν υπήρξαν ποτέ, από κανέναν φιλόσοφο ή σοφό άνθρωπο. Αυτό είναι αδιανόητο, από τους Νόμους που διέπουν το Σύμπαν μας. Κάποιες φορές όμως, αυτές οι βάσεις, συμπίπτουν με κάτι που ήδη έχει γραφτεί, έτσι καταλαβαίνει κανείς, ότι αποκτά αυτογνωσία αυτού του γήινου "εγώ". Και «κάποτε», όταν δέχεται να πετάξει αυτό το «διαλεκτικό εγώ» τότε λαμβάνει το Άλλο, το Ουράνιο, το Θεϊκό «ΕΓΩ». Διότι η γήινη διαλεκτική γνώση, μεταφέρει πάντα και τα δυο - ζωή και θάνατο - λύπη και χαρά. Αλλά σήμερα, αυτοί που εργάζονται για να βρεθούν συνεχόμενα στη Ζωή, και να σβηστεί από αυτή τη γη, ο θάνατος, έρχονται όλοι, στο «Ουράνιο Εγώ» και το θνητό «εγώ» ήδη το παρέδωσαν.

Αυτό δεν έχει σχέση με την νόηση, την αντίληψη, ή την ευφυΐα του θνητού, διότι διαλεκτικός, γήινος, και ευφυής, είναι κάποιος, και προ - απόκτησης της Θεϊκής Γνώσης - Αλήθειας! Η ευφυΐα και η αντίληψη προσφέρουν γνωστοποίηση της πραγματικής Αλήθειας. Αλλά μόνο όταν υπάρξει Συνειδητή Παράδοση στο Θείο Πνεύμα.
Γι’ αυτό υπάρχουν μερικά καλά παιδιά, που δεν κατάλαβαν, δεν ένιωσαν, ότι ότι ένας με ευρεία αντίληψη, νόηση ή με μέση ή κατώτερη αντίληψη και νόηση, δεν δύναται να συλλάβει το Μεγάλο Μυστικό, αυτού του χοϊκού κόσμου..
Το παιχνίδι παίζεται στο άδειασμα, θα αδειάσεις από όλα, και τα δικά σου, και του κόσμου, και θα σε γεμίσει Σοφία, Αγάπη, Αλήθεια, αυτό που εξουθένωσες... το Πνεύμα του Παντός..

Έτσι πολλοί κρατιούνται από ένα όνομα, ή τη φυλή τους, και αρρωσταίνουν από τη μέθη του χοϊκού εθνικισμού. ! Και αν κανείς δίνει ένα Όνομα.... στο Ουράνιο Ον, αυτό δεν σημαίνει κάτι.. Άλλοι το Θείο το ονομάζουν Γιεχ-σουαχ και λένε δεν είναι πρόσωπο...
Δεν ήταν ποτέ ..και το λένε, ο ανύπαρκτος Γιαχβέχ! ....
Άλλοι λένε: Κύριε, Ιησού, Χριστέ μου!
Άλλοι λένε, ότι ο Ιησούς δεν υπήρξε ποτέ..!
Άλλοι το λένε: "δημιουργό" αλλά σκέφτηκαν ότι υπάρχει και ο μικρός παμπόνηρος «δημιουργός», "του κόσμου τούτου"? (ο άρχων του αέρος) …και είναι πνεύμα κι αυτό? Πως να διακρίνουν ποιον υπηρετούν? Τι διάκριση μπορεί να έχει κανείς όντας διαλεκτικός? Ζώντας μια στη γήινη λύπη, και μια στη γήινη χαρά ? Δεν είναι Αληθινό, ότι Κάτι είναι ανάγκη να φέρει τον θνητό συνεχόμενα στην Ουράνια Χαρά;

Το πως βγαίνει κανείς από αυτό το διαλεκτικό πεδίο, αυτό δεν το κατέχει αν δεν του αποκαλυφθεί Άνωθεν.. Εάν όλοι άκουγαν δίχως γήινο εγωϊσμό και συμπλεγματισμό κατωτερότητας, ίσως μπορούσαν να καταλάβουν.. και να φτάσουν, έτσι στη Γνώση της Αλήθειας. Ότι αυτό που χωρίζει τους ανθρώπους είναι ότι κράτησαν πεισματικά τη γήινη νόηση, και κανείς δεν τους είπε, πως θα βγουν από το γήινο πεδίο, της γης για να εισέλθουν στο Ουράνιο. Έτσι, άλλοτε λόγο άγνοιας ή ημιμάθειας, είτε λόγο της επιλογής τους, επειδή επιλέγουν μέρος από τη γνώση της Αλήθειας, η οποία έχει την μορφή μιας πίστης ή και δόγματος, αυτό αποτελεί την φραγή επικοινωνίας και όμοιας νόησης, και τους φθάνει στην διχόνοια και επιφέρει πόνο, πολέμους, μάχες, και βία!

Αλλά σήμερα, όσοι κατανοούν αυτή την ανάγκη να βγουν συνειδητά από τον γήινο Νόμο του δυισμού, και να έρθουν σε μια Αθάνατη Ζωή, χωρίς Τέλος, μαθαίνουν τον Τρόπο ..
«ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ». «ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΗΙΝΟ ΦΘΑΡΤΟ «εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου