Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Ο Μεθύων Πάσαν Την Γην !

Ο Κύριος αδελφοί και φίλοι μου, δεν καλεί κανέναν να Τον υπηρετήσει…

Κανέναν ο οποίος δεν μαθήτευσε, κανέναν οποίος δεν κατάλαβε ότι: “Όποιος αγαπάει την -θνητή- ψυχή του, -οφείλει- να τη χάσει • και όποιος μισεί την -θνητή- ψυχή του, σε τούτο τον κόσμο, θα τη φυλάξει σε αιώνια ζωή” !!!


Δηλαδή, θα θελήσει να δει, να γεννιέται πρώτα η Αθάνατη Ψυχή του, η όποια είναι η μόνη που μπορεί να υπηρετήσει το Θείο Σχέδιο, τη Θεία Βουλή και τους Άγιους Σκοπούς Του. 

Και τότε, εκπληρώνεται το Έργο Του, μέσα από την άγια ζωή μας, και την υπηρεσία μας. Περί αυτού πρόκειται.
Αλλά ο πιστός άνθρωπος, δεν εννοεί ότι «η απείθεια είναι ως το αμάρτημα της μαγείας» …Κανένας απ’ αυτούς που έλαβαν τον τίτλο του δασκάλου, δεν θέλει αυτή την νέα χρονιά να γραφτεί σε μια πιο μικρή τάξη.. ε, λοιπόν, ας παραμείνει τυφλός, που διακηρύττει και οδηγεί τυφλούς... Όλοι εμείς, ας βλέπουμε μόνον μπροστά.. 
Τι δύνεσαι να κάνεις για κάποιον που προτίμησε να βρεθεί ως στήλη άλατος;
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν, αυτό να είναι Έτος Αγιασμού, ενώ δεν υπάρχει στη χώρα μας ίχνος από την Πρωταρχική γνώση της Αλήθειας….!!! Και το γεγονός ότι σ’ Αυτόν, τον Κύριο, “είναι κρυμμένοι όλοι οι θησαυροί της σοφίας και της γνώσης” έχει αρχίσει να προβληματίζει πολλούς. Διότι όλοι αυτοί, δεν έλαβαν…Έτσι, Δεν μπορούν να αποδεχθούν, ότι ο Κύριος, Δεν βλέπει ανθρώπους έτοιμους να Τον υπηρετήσουν.. Δεν μπορεί ο Κύριος να τους φανερώσει τα δικά Του Σχέδια, και ποιο είναι το Άγιο Θέλημά Του, ώστε να προχωρήσει το Έργο της Βασιλείας Του επάνω στη γη, σ’ αυτό το χρόνο… Διότι…
Ο ιδιογνώμων, δεν δύναται να ακούσει ή να μαθητεύσει, έχει λάβει θέση ηγέτη, και το χειρότερο, "δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον εαυτό του, από το πνεύμα του κόσμου και να αφιερωθεί στον Θεό". Και έτσι συνεχίζει να μολύνεται από τον κόσμο». Δηλαδή, συνεχίζει να τρώει την τροφή της ιδιογνωμοσύνης του. Και ο λόγος είναι, ότι δεν δέχεται για τον ίδιο τον εαυτό του, να ακούσει το: «Βγείτε έξω απ' τη Βαβυλώνα ο λαός μου, και μη συγκοινωνήσετε στις αμαρτίες της, και μη πάρετε από τις πληγές της». Αυτό σημαίνει, ότι ο λαός του Θεού, δεν βγήκε έξω από τον κόσμο της ύλης, είναι ακόμα μέσα στον κόσμο, και τρώει ακόμα, από τις χύτρες της Αιγύπτου...
Έτσι, κάθε εξουσία, που ισχυρίζεται ψευδώς ότι ακούει το Θεό, συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της "στο διωγμό των πιστών παιδιών του Αληθινού Θεού". Το να νομίζει κανείς ότι άκουσε κάτι από "άνω" και ότι του μίλησε ο Θεός, είναι πολύ αστεία υπόθεση. Διαδίδει ψεύδη, και το μόνο που κάνει, είναι να «διανύει την επίγεια βασιλεία του»… Πριν κατανοήσει, να σταθεί παρά τους πόδας του Χριστού Του, όπως στάθηκε η Ψύχη της Μαρίας - η αδελφή της Μάρθας. Και ο λόγος είναι απλός... Ο κηρύττων ομιλεί και λέει σε όλους, για - αγιασμό, καθαρότητα, αγνότητα - αλλά κρατώντας πάντοτε, ένα χοϊκό θρησκευτικό σύστημα... Ενώ ο Χριστός μας λέει: «Η εμή βασιλεία, δεν είναι έκ του κόσμου τούτου»…Έτσι ο κάθε κηρύττων, παρουσιάζεται "ως ο Μεθύων Πάσαν Την Γην ! Από του οίνου αυτών έπιον τα έθνη, δια τούτο τα έθνη παρεφρόνησαν" !!!
Με μεθυσμένους ανθρώπους μπορεί να εργασθεί ο Θεός?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου