Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

...ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ…

…ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.... ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ… !!!

ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; 
Ο κόσμος τη συγχέει με την ευρύτητα του χώρου. Αλλά δεν είναι ο χώρος που εξασφαλίζει την Ελευθερία. Ναι, έχουμε κάποια ελευθερία, αφού όταν έχουμε χώρο, έχουμε και ελευθερία κινήσεων, μπορούμε να μετακινηθούμε να φύγουμε. 
Όμως η Ελευθερία του Πνεύματος είναι κάτι άλλο. Φανταστείτε έναν άνθρωπο που κάποιος δικός του τόσο πολύ του σπάει τα νεύρα, και παίρνει τα βουνά..Αλλά και εκεί ψηλά ακόμα δεν είναι ελεύθερος. Επειδή στο νου του στριφογυρίζει η ίδια ιστορία, οι ίδιες κουβέντες.

Το ίδιο συμβαίνει και με το ψυχολογικό μας κομμάτι. Οι άνθρωποι δεν ακούν την εσωτερική τους φωνή, που λέει: “γιατί με φυλάκισες σ’ αυτές τις θεωρίες? Χρειάζομαι Ελεύθερο χώρο, χρειάζομαι την Ουράνια Αποκάλυψη της Πνευματικής Αλήθειας, να Ελευθερωθώ. Χρειάζομαι τη Ζεστασιά της Αληθινής Αγάπης, γιατί με φυλακίζεις εδώ, σ’ αυτές τις γήινες πεποιθήσεις και αντιλήψεις, γιατί μ' αφήνεις μέσα στο κρύο?»

Βλέπετε, πόσο αληθινά είναι όλα αυτά; Αλλά αν τα καταλαβαίνετε με εγκεφαλικό και αντικειμενικό τρόπο, ίσως δεν καταλάβατε απολύτως τίποτε. Αυτό έγινε με όλους τους λεγόμενους πιστούς. Έθεσαν μέσα στο κεφάλι τους μια διδασκαλία "παπαγαλίας", όπως τη λέει ο πολύς κόσμος. Μα δε δύναται να προχωρήσει κανείς έτσι. Αν πείτε: ”Κατάλαβα” τότε ζητάτε τον «άνωθεν Φωτισμό» για να σας οδηγεί στην Μοναδική Αλήθεια που Ελευθερώνει την Ψυχή !!!
Γύρω από το θέμα “Ψυχή” υπάρχει μεγάλη άγνοια. Και αυτό είναι το μοναδικό θέμα, που υπάρχει σήμερα, για όλους εμάς: Η γνώση της Πρωταρχικής Αλήθειας είναι άγνωστη ως τώρα. Οι άνθρωποι αναπαύθηκαν σε μια απλή «καρδιακή αναγέννηση» ! και δεν υπάρχει σε κανέναν η αποκάλυψη, ότι έπεται να Γεννηθεί η Νέα Ψυχή ! Η νέα Συνειδητή Ψυχή, λαμβάνει τη θέση της παλιάς θνητής ψυχής μας. Λοιπόν, αυτός είναι ο Ένας, ο Πραγματικός Θεός, που κατοικεί μέσα στο αίμα μας, στην Καρδιά, την Κεφαλή και σε ολόκληρο το Σώμα. Η Νέα Πριγκίπισσα Ψυχή, ετοιμάζεται να Γεννηθεί Σήμερα. Είναι Θεός Απελευθέρωσης και Αλήθειας.

Ξεσηκωθείτε λοιπόν, Όλοι, και περισσότερο τα νιάτα, να καταλάβουμε τη Γέννηση αυτής της Νέας Ψυχής, διότι χωρίς αυτό το Θεϊκό βήμα, χωρίς αυτό το Θεϊκό περπάτημα, είναι αδύνατον να κερδίσουμε την Βασιλεία του Θεού, που Φθάνει, Έφθασε κιόλας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου