Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Όλα είναι έτοιμα !!!


Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ 

Όταν αποδεχόμαστε όλες τις συνέπειες από αυτό, νικάμε μέσω του Χριστού και φτάνουμε σε τέλεια Απελευθέρωση. Αλλά ας μη ξεχνάμε  ότι υπάρχουν  άνθρωποι που αγνίσθηκαν με μεγάλη δυσκολία να ξεφύγουν από ανθρωποποίητα συστήματα και να αφιερωθούν εντελώς στο τρίπτυχο πίστη αγάπη σοφία. Ώστε κάθε κουρασμένος οδοιπόρος να γίνει μια αληθινή πίστη αγάπη Σοφία. Αυτή η κληρονομιά μας βοήθησε να ενδιατρίβουμε για πολύ καιρό να δούμε να ζωογονούνται οι αξίες αυτής της κληρονομιάς  ώστε να γίνουμε άξιοι γι αυτή την Καινούργια Διαθήκη του Πατρός.
Γι αυτό αυτή η Θεϊκή Ιεραρχία του Χριστού, ετοιμάζει μέχρι και σήμερα ένα Ζωντανό Σώμα Χριστού, με τη βοήθεια του οποίου θα εκπορεύονται οι Αρετές της Πίστης, της Αγάπης, της  Σοφίας και η Γνώση της Αλήθειας. Και ενώ η Πίστη εργάστηκε τόσο δυνατά στο Σώμα του Χριστού Τώρα η εκπόρευση της Σοφίας, μπορεί να περιβάλλει όλους όσους συνενώνονται σ αυτό το Ζωντανό Θεϊκό Σώμα, και με τη βοήθεια της Σοφίας, την ερχόμενη από την Ολοκλήρωση της Ουράνια Ζωής, θα μπορεί να συλληφθεί και να αφομοιωθεί από όλους όσους είχαν συγκεντρωθεί σ αυτό το Άγιο Σώμα του Χριστού. Η Σοφία δεν απευθύνεται στην κατώτερη νοημοσύνη, αλλά απευθύνεται στις ακόμη ανοικτές καρδιές και ψυχές. Η Σοφία στοχεύει να αφυπνίσει την Νέα Ψυχική Κατάσταση την Νέα Συνείδηση του ανθρώπου.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΔΕΤΑΙ Η  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΟ 
ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ  ΗΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΌ  ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕιΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ...

Είναι μια Πραγματικότητα. Στην πορεία του Χρόνου, αυτές οι Δυνάμεις της Πίστης και της Σοφίας, βρίσκουν άλλες συνθήκες στο Χρόνο. Ο Χρόνος δεν αφήνει τον κόσμο και την ανθρωπότητα αδιατάρακτους. Επειδή όλα υπόκεινται σε αλλαγή γι' αυτό μια κατάσχεση, 
μια Έκχυση από το Ίδιο το Άγιο Πνεύμα ακτινοβολεί και εκδηλώνεται ως Πίστη, και το άλλο ως Σοφία ! Καλλιεργούν οι άνθρωποι Πίστη και ζητούν σωτηρία. 
Αλλά στην παρούσα κατάσταση  του είναι τους, δε θα είναι σε θέση να τη βρουν. 
Η μόνη απάντηση που δίνει ο Χριστός η κεφαλή του Κόσμου είναι:

«Η Βασιλεία η εμή δεν είναι εκ του κόσμου τούτου».
«Yπαγε πώλησον τα υπάρχοντά σου και ακολούθει μοι».
Είναι εύκολο να πωλήσει κανείς ότι κατάλαβε, για να λάβει
Του Θεού τη Σοφία? Γιατί, προς τα πού δείχνει η Πίστη ; προς τη Σοφία

Η ΣΟΦΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ  ΣΑΥΤΟN ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ  Σ’ AYTON  
ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ 
«ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ…!!!

Είναι  ο Ίδιος Δρόμος, η Ίδια Αλήθεια, η Ίδια Η Ζωή !!!

H μεν Πίστη αφυπνίζει  και προωθεί τις κινήσεις του πλήθους και επηρεάζει την διάνοια πολύ δυναμικά, η ίδια η Σοφία απευθύνεται στους εκλεκτούς με σκοπό να τους σώσει και να τους ανυψώσει στις ύψιστες περιοχές.

«Όταν όλα είναι δύσκολα τότε όλα πάνε καλά». Αυτό έλεγε ένας από τους πρώτους αδελφούς μας. Έτσι με το άγγιγμα της Σοφίας γίνεται με μια έκχυση Πνεύματος Αγίου και αυτή  η διεργασία αυτή η πορεία προς το Δρόμο του Σταυρού ανυψώνει προς την κεφαλή το Αναγεννητικό Πυρ του Πνεύματος, και κατ αυτό τον τρόπο συντελείται η Ανάσταση, του πιστού ανθρώπου εισέρχεται στο Νέο πεδίο Ζωής,

Αυτό το ιεραρχικό Σώμα του Χριστού που αποτελείται από τους Λυτρωμένους Του, είναι σχηματισμένο από το Είναι της Αλήθειας, της Αγάπης και της Σοφίας, και βοηθά τους πραγματικούς αναζητητές να βρουν πραγματικά τη Σοφία, στην αχανή και συγκεχυμένη  περιστροφή της Πίστης και να προετοιμάσει την Ουράνια Νύμφη του Χριστού το Πλήρωμα των αγνών ψυχών αυτό το Ζωντανό Σώμα που ήδη βρίσκεται σε πραγματική Ένωση σ' αυτό το συμβολικό Ουράνιο πλοίο.

Μεταφέρει όλο αυτό το Ζωντανό Σώμα, όλους  εκείνους που ονομάζονται "η Νύμφη  του Κυρίου". Είθε όλοι να πάρουν τη θέση τους σ αυτή την Ουράνια Κιβωτό, διότι το ιεραρχικό Σώμα του Θεού έχει σχηματιστεί από τα μέλη της Πίστης, Αγάπης, Σοφίας και Αλήθειας, και από τη Νέα Ζωή έχει δοθεί εκ των «άνω», η Οικονομία της Χάρης, η οποία  είναι Ζώσα και Ενεργή στη γη μας και όλα είναι έτοιμα!!!

Θα πάρουμε τις θέσεις μας σύμφωνα με την ιεραρχική γραμμή 
που έθεσε το Μεγάλο αυτό Πνεύμα του Χριστού, η Κεφαλή του Κόσμου;

Όμως δε θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ζουν όπως παλιά, και δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι να λέμε μόνο, «Σε Ευχαριστούμε Κύριε», αλλά αρχίζουμε να ζούμε τη Ζωή που μας χαρίστηκε από "άνω", να ζούμε Δυναμικά, Εξαγνισμένοι με Αδελφοσύνη, ώστε η Σοφία και η Ευσπλαχνία της, που λαμβάνει θέση επί το Έργο, να εξαπλώνει ξανά τη Βασιλεία των παιδιών του Θεού σε όλο τον κόσμο !!!!

Όλα είναι έτοιμα!!!
Το Θεϊκό Εργαστήρι είναι παρόν ! 
Είναι εφοδιασμένο με όλους τους ουράνιους αποσταλλακτήρες και η Φωτιά του Πνεύματος καίει. Είναι έτοιμη να σφυρηλατήσει μέσα μας την Αγάπη σε Αδελφοσύνη, και την Αλήθεια και την Πίστη, σε Σοφία, και είθε να λάμπει αυτό το νέο Αστέρι σε κάθε Νέα Καρδιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου