Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Βρίσκουμε το Δρόμο της Καρδιάς !!!


Αυτό είναι το σωστό σημείο εκκίνησης…
Βρίσκουμε το Δρόμο, ο οποίος προσφέρει Λύτρωση,
στη χαοτική σύγχυση η οποία πλήττει ολόκληρο τον κόσμο,
και η οποία είναι χαρακτηριστική, για τη μεταβατική περίοδο,
η οποία ονομάζεται πολλαπλά χρόνος του τέλους…

Ο Δρόμος εκδηλώνεται ως Δρόμος της Καρδιάς !!! 
Και αυτή η θεϊκή Σπίθα που άφησε στην Καρδιά ο Θεός,
μπορεί να αρχίσει να εκδηλώνεται χωρίς διακοπή ;;; 
Ναί, Περί αυτού πρόκειται…!!!...
Σημειώνουμε το σωστό σημείο εκκίνησης, για να φθάσουμε σε ορθή Κατανόηση, ότι ο άνθρωπος, η Αληθινή μας Κατάσταση - Είναι... σ΄ αυτό το μακρινό δρόμο, των είκοσι αιώνων που μεσολάβησαν το "Πρωταρχικό- Είναι" βυθίστηκε μέχρι το ναδίρ της ύλης.. το απόλυτο κατώτατο σημείο.
Η ύλη δεν γίνεται πιο συμπαγής. Και μ’ αυτό συνδέεται και ο χρόνος του τέλους, (- τέλος μια χρονικής περιόδου, όχι τέλος κόσμου), και η στροφή προς τα άνω. Αλλά αν δεν καταλάβουν όλοι, σε ποια χρονική στιγμή βρισκόμαστε, θα βρεθούν σε μικρούς παράδρομους, και δεν θα εννοήσουν αυτό που ονομάζεται εκ-πνευματοποίηση της ύλης.
Και δεν εννοούμε, ότι η ύλη αυτόματα γίνεται άυλο πνεύμα, αλλά η έννοια είναι, ότι προοδευτικά, φτάνουμε σε μια εκλέπτυνση της ύλης. Και μάλιστα αυτή η εκλέπτυνση της ύλης, έχει ξεκινήσει. Και αυτό δεν το εννοούμε ως μια ενδοξοποίηση της ύλης, αλλά ως μια λεπτότερη φύση. Δηλαδή, προοδευτικά η ύλη αποσυντίθεται και αυτή η προοδευτική αποσύνθεση της ύλης, ονομάζεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης η Πτώση της Βαβυλώνας.
Δεν είναι δυνατόν η ύλη με όλες τις ανακατατάξεις, με όλα όσα αυτή αποτελείται και με όλα όσα εξαρτώνται απ’ αυτή, να διατηρείται όπως ήταν αυτό δυνατό, μέχρι αυτή τη στιγμή, και αυτό συμβαίνει γιατί η ατομική κατάσταση της γης αλλάζει πλήρως !
Έτσι ο σκληροτράχηλος άνθρωπος της ύλης ο οποίος στρέφει όλη του την ελπίδα και τον αγώνα του στην ύλη, δεν θα μπορεί να προχωρήσει, λόγο της αλλαγμένης ατομικής δομής και υφής της γης μας, έτσι διατρέχεται μια διαχωριστική γραμμή σε όλη την ανθρωπότητα.


Τι σημαίνει όμως αυτό;
Αυτό δε σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα εξολοθρευθεί από θηρία, δράκους ή ερπετά, όπως βλέπουμε σε ορισμένες συμβολικές παραστάσεις στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.
Αλλά ότι ο υλικοποιημένος άνθρωπος, απαγγέλει ο ίδιος την καταδίκη του. Πέρασαν 2000 χρόνια και δεν έγινε ο άνθρωπος πνευματικός. Όποιος είναι σήμερα από την ύλη, λογικό είναι να κατευθύνεται νομοτελειακά από την ύλη, 
και να φέρει τις συνέπιες της κατεύθυνσής του.
Όποιος όμως στρέφει την προσοχή του, στην κατάσταση της συνείδησης, και προσαρμόζεται πλήρως με το Σχέδιο του Θεού, με τον κόσμο, και την ανθρωπότητα, αυτός έχει λίγο-πολύ μια παράσταση για το μέλλον του κόσμου, γιατί σήμερα οι ατομικές συνθήκες του χώρου μας, αναμορφώνονται και αλλάζουν.
Μια άνοδος, μια πορεία προς τα άνω έχει ξεκινήσει …
Πόσο λίγοι όμως μπορούν να το δουν ;
Το μελετούν, το δέχονται οι άνθρωποι,
ότι «ένας νέος Ουρανός και μια νέα Γη» αποκαλύπτονται μέσα τους.
Με ποιο ρυθμό θα επιτελεσθεί αυτή η ανάπτυξη;
Πόσος χρόνος απομένει,
να συναθροιστούν οι πραγματικοί πιστοί;
Όλα εξαρτώνται από τον προσανατολισμό της ζωής,
και από μια αντίστοιχη στάση ζωής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου