Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Νέα Ψυχική Κατάσταση !!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ; 
Η νέα αυτή Ψύχη, ζωογονεί το πνευματικό Ον μέσα μας, με τη βοήθεια μιας δύναμης μαγνητικής, μιας θεϊκής ακτινοβολίας, η οποία συγκεντρώνεται και διατηρείται σύμφωνα με μια ιδιαίτερη αποκαλυπτική δύναμη γνώσης και αλήθειας, που εισέρχεται στο είναι μας και ανάβει ως επτάφωτη λυχνία την κεφαλή, και τελικά διαπερνά στο μαγνητικό εγκεφαλικό σύστημα.
Μόνο έτσι φράσει η εισροή της παλιάς διαλεκτικής δύναμης και από εκείνη τη στιγμή και πέρα, ξεκινάει η εισροή της νέας μαγνητικής δύναμης, μια νέα Ψυχική κατάσταση. Συγκεντρώνεται με την έγκρισή σας η ψυχική δύναμη και στο ανοιγόκλειμα του ματιού, «στην τελευταία σάλπιγγα», όπως λέει ο Παύλος, εξαφανίζεται η παλιά ψυχή, και γεννιέται η Νέα. Τότε έχετε νικήσει το θάνατο.


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ;
Όχι εσείς. Το παλιό εγώ έχει φύγει και έχει εμφανισθεί η νέα Ψυχή, 
η οποία είναι το Ουράνιο Θεϊκό νέο Εγώ !!!
Η ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ !
Σε ένα τελευταίο δευτερόλεπτο. Μ’ αυτή τη φωτεινή εμφάνιση της μαγνητικής φόρμουλας είσθε στο Φως, ακριβώς όπως ΑΥΤΟΣ είναι στο ΦΩΣ..


ΠΩΣ ΦΘΑΝΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
Αποδεχτείτε την «αυτό-νέκρωση», και όταν εξαλειφθεί το φυσικό «εγώ», νιώστε έτσι και τον πόνο αυτής της εξάλειψης. Η αναζήτηση, η προσέγγιση και ο πόνος να μάθουμε πώς να χειρισθούμε αυτή την απελευθερωτική δύναμη, που μας αγγίζει, να μάθουμε να καταλαβαίνουμε από την καταχνιά της ύπαρξής μας όλα τα καινούργια πράγματα, και να συνεχίζουμε την προσπάθεια, να μπορούμε να αντιδράμε αρμονικά, με εσωτερική ετοιμότητα, και να προσεγγίζουμε το καινούργιο. Ναι, μ’ όλη μας την καρδιά, να αποδεχόμαστε ως ευεργέτη τον πόνο. Σ’ αυτή την πορεία αγιοποίησης, σ’ αυτή την διεργασία της απονέκρωσης του παλιού εαυτού, όλο αυτό συμπεριλαμβάνεται λογικά σ’ αυτή τη διεργασία που οδηγεί στην επιτυχία.
Βρισκόμαστε στην πορεία της απονέκρωσης του παλαιού ανθρώπου και όλη η οδύνη σ’ αυτή τη ζωή, αφομοιώνεται στη καινούργια μαθητεία μας, η οποία είναι μια πορεία καθημερινής απονέκρωσης της παλιάς χοϊκής ψυχής. Όταν επιστήνεται η προσοχή μας σε μια εσφαλμένη κλίση ή σε ορισμένα λάθη, μη λυπάστε γι’ αυτό, διότι αυτό δεν γίνεται για να στεναχωρηθεί κανείς, αλλά αποκλειστικά για να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τη Νέα Ψυχή. Όταν θίγεται ή προσβάλλεται η εγωική μας ύπαρξη, αυτό δεν είναι παρά συμβολή στην απονέκρωση της παλιάς ύπαρξης. Είναι πολύ οδυνηρό ότι μερικοί ζουν μόνο για να μη θίξει κανείς το παλιό «εγώ» τους. Αλλά στην ανταλλαγή της ίδιας της Ψυχής δεν υπάρχει ούτε ίχνος πόνου, είναι μόνο Χαρά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου