Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

... ΤΟ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

Mετά από τριάντα συνεχή χρόνια έντονης εργασίας και αγώνα, το εργαστήριο του Θεού υπάρχει. Σε ένα νέο μαγνητικό πεδίο, όπου ο Στόχος του Θεού, είναι ένας ελεύθερος τόπος εργασίας στον οποίο μπορούμε να ονομαστούμε κτίστες και οικοδόμοι της Βασιλείας Του. 

Όπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε αυτό το μαγνητικό πεδίο που ως μια εστία θα ακτινοβολεί για όλους αυτούς που έχουν ελευθερωθεί από το πεδίο της γης. Έχουμε τώρα ένα νέο τόπο εργασίας και το πυρ του Θεού φέγγει στο εργαστήρι της καρδιάς. Αρκεί να θελήσουν οι άνθρωποι αληθινά να δομήσουν μέσα τους με το νέο μαγνητικό πυρ.

Υποθέστε ότι έχουμε δομήσει ένα νέο πνευματικό Σώμα Χριστού με, ας πούμε χίλιους πραγματικούς πιστούς, και λέγαμε σε χίλιους εξωτερικούς: «ελατέ, κι εσείς να ενωθείτε μαζί μας». Καταλαβαίνετε τι θα συνέβαινε τότε; Αυτοί οι χίλιοι διαλεκτικοί εξωτερικοί, θα εισήγαγαν αμέσως τη μαγνητική δύναμη αυτής της φύσης του θανάτου, στον τόπο εργασίας. Τι θα συνέβαινε τότε;
Σκεφτείτε ότι ένας σιδηρουργός ετοίμασε μια πύρινη δεξαμενή, η όποια θρυμματίστηκε διότι έβαλε σ’ αυτήν ανόμοια υλικά, και ολόκληρη η κατασκευή της δεξαμενής θα ξαναρχίσει να φτιάχνεται από την αρχή. Αυτοί που έρχονται για να δομήσουν μαζί μας, δεν γίνεται να έρθουν για να βλάψουν το θεϊκό μαγνητικό Σώμα. Γι’ αυτό οι δυο τόποι, αυτός της κοινής φύσης, και αυτός της νέας κατάστασης ζωής, δεν μπορούν να ενωθούν.
Φυσικά δεν απορρίπτουμε κανέναν άνθρωπο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενδιαφέρεται πραγματικά. Αλλά αυτό όταν γίνεται με νοημοσύνη και με αρμόζουσα προσοχή, ώστε να βοηθήσει τον άνθρωπο με σωστό τρόπο. Σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει κανείς τον τόπο εργασίας μας, διότι αν έβλαπτε το πεδίο ακτινοβολίας θα έπαυε αμέσως να λειτουργεί.
Δεχόμαστε στον τόπο εργασίας μας εκείνους οι οποίοι είναι ικανοί και θέλουν να εκτελέσουν μια εργασία, πρώτα με προπαρασκευαστική έννοια και μετά με οριστική έννοια. Είναι λοιπόν η εσωτερική κατάσταση που φέρνει στον άνθρωπο αυτή τη βαθιά επιθυμία στο αίμα του. Ο νέος Οίκος του Αγίου Πνεύματος έχει οικοδομηθεί. 

Και τώρα σ’ αυτό τον νέο τόπο εργασίας, ξεκινάμε μια νέα ενοποίηση για Σωτηρία.  Και η γνώση της αλήθειας θέλει μαζί της ολόκληρο τον κόσμο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου