Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

«Η Νέα Ημέρα του Θεού»

Eμείς που γινόμαστε έτοιμοι μετά από τόσο καιρό, να βαδίσουμε σ’ αυτή την Oδό, ας γνωρίζουμε, ότι. μπορεί κανείς για πολύ καιρό να φιμώνει, να καταδιώκει και να υποτάσσει τα παιδιά του Θεού ή να διαστρεβλώνει την Αλήθεια. 

Όμως μια ημέρα η Αλήθεια ελευθερώνεται ! Γιατί όσο περισσότερο ελέγχεται και αιχμαλωτίζεται, τόσο μεγαλύτερες είναι οι εντάσεις που συσσωρεύονται και επομένως, ανάλογα ισχυρή θα είναι και η έκρηξη που το Πυρ της Αλήθειας του Πνεύματος διαδίδει.


Υποθέστε ότι εσείς αναζητάτε και αγωνίζεσθε πολύ καιρό για την αποκάλυψη αυτού του Δρόμου, και καταλαβαίνετε πόσο πολύ αγωνίζεται κανείς να ξεπεράσει την αμφιβολία ! Και σ’ αυτή σας την προσπάθεια, αποκρούεσθε από ένα αριθμό ανθρώπων, που θα σας εμποδίσουν με πολλούς τρόπους: συγγενείς, συνάδελφοι, αρχές, περιστάσεις, φυσικές καταστάσεις. Και καθώς σκοντάφτετε και αγωνίζεστε, με τα χρόνια γερνάτε, και λυγίζετε, ο θάνατος θα έρθει να σας πάρει, να σας πάρει εντελώς, και όλα έχουν υπάρξει για το τίποτα.

Όμως υπάρχει κάτι Ένδοξο, υπάρχει βοήθεια. Χάρη σ’ αυτή τη βοήθεια, υπάρχει η δυνατότητα να νικήσουμε όλα τα προσκόμματα και να μην μπορεί ουδείς να μηδενίσει όσα έχουν ξεκινήσει. Αυτή η δυνατότητα είναι παρούσα, υπάρχει το μαγνητικό Σώμα του Χριστού μας, και εμείς θέλουμε να βαδίσουμε την Οδό της Απελευθέρωσης, και να αναληφθούμε στο Άγιο Σώμα του Χριστού μας. Όταν έχουμε εισέλθει σ’ αυτό το Άγιο Σώμα και μας επιτρέπεται να ζούμε σ’ αυτό, ο θάνατος δεν υπάρχει, εξουδετερώνεται, εξαφανίζεται αμέσως. Αυτή είναι η πρώτη επιτυχία.

Ξεκινώντας το Δρόμο ο οδοιπόρος είναι ένα αξιοθρήνητο ερείπιο. Και εισέρχεται θεληματικά στην άγια μαθητεία, και ο θάνατος καταβροχθίζεται. Και αυτό συμβαίνει γιατί στο νέο μαγνητικό μας Σώμα, σπείρεται το στοιχείο της Αληθινής Ζωής, και μπορεί να φτάσει σε ανάπτυξη. Αφού κατέχετε την αρχή από αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε, ακόμα και αν το σώμα έχει φθαρεί. Εσείς μόλις πεθάνει το σώμα, μπορείτε να συνεχίζετε στις Άγιες Αίθουσες του Πατρός, την ανάπτυξη που έχει ξεκινήσει τελευταία. 
Όταν το βλέπετε αυτό, και καταλαβαίνετε την τεράστια σημασία του θέματος, δεν μπορεί παρά να δονείται μέσα σας ένα κύμα χαράς. Το κλειδί γι’ αυτή τη θεία Κατανόηση, βρίσκεται στα χέρια μας, και υπάρχουν κάποια βήματα, τα οποία μας επιτρέπουν, να ανατείλλει για μας «η νέα Ημέρα του Θεού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου