Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Απελευθέρωση, Αιωνιότητα, Αθανασία…!!!

Η Φωτιά αυτή του Πνεύματος παιδιά, 
είναι μέσα μας, με τη μορφή μιας μικρής Θεϊκής Σπίθας στην Καρδιά, 
και τώρα ζητά να ξεχωρίσει από τη γη !!! 

Το σώμα μας αποτελείται από νερό, (ποσοστό 65-90% κατά βάρος). Αυτό το νερό που είμαστε, φανταστείτε το, να ανυψώνεται «προς το Πνεύμα» το οποίο «όπου θέλει πνέει». Θέλοντας κατά την Οδηγία του Πατρός, να κυβερνήσει το αόρατο. Να δαμάσει τα αόρατα πνεύματα του κακού, και να αρχίσει να Διακρίνει με τη Χάρη του Θεού, την εργασία που χρειάζεται να επιτελέσει, να ανυψωθεί, και να νικήσει.. !!!

Να νικήσει λοιπόν ο άνθρωπος, από το νερό. "Εδώ βλέπουμε τα "Ζωντανά Νερά" που θα τρέξουν από την κοιλιά μας", (που ήδη προείπαμε..) και ανυψώνεται ο άνθρωπος ως Πνεύμα, στον αέρα, και αρχίζει να αναδεικνύεται κυβερνήτης του αόρατου, των αόρατων πνευμάτων του κακού, που ταλαιπώρησαν τόσο πολύ την ανθρωπότητα. Μ’ αυτό τον τρόπο, το Φως θα διώξει το σκοτάδι. Και το Έργο του Θεού Λόγου, γίνεται Τέχνη η οποία μας μαθαίνει να γίνουμε Αθάνατοι..

Αυτή είναι η Υπέρτατη Δύναμη του Θεού Λόγου. Ξεπερνά την άγνοια, και αρχίζει να διακρίνει και να διεισδύει στο αόρατο. Όταν φτάνουμε να νικήσουμε το κακό στα επουράνια, όπου είναι κρυμμένο, είναι πολύ απλό, να νικηθεί και το κακό της γης. 

Έτσι μαθαίνει η ανθρωπότητα, ότι αφού αποκτήσει μια νέα Καρδιά, και μάθει «να σκέπτεται με τη νέα Καρδιά» δεν μπορεί πλέον να δέχεται τοις εισηγήσεις του κακού, διότι άλλαξε το Κέντρο, και τώρα δέχεται Μόνο τα Άγια Μηνύματα του Χριστού, και είναι ζήτημα ωρών να οδηγηθεί στην Απελευθέρωση.

Αφού το πνεύμα του κακού, είναι ήδη ανίσχυρο, χάρτινο και νικημένο, εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια.! Και όλη η Θεϊκή Νοημοσύνη, εισέρχεται στον υιό και τη θυγατέρα, που έλαβε μια Καινούργια Καρδιά !!!..Και μάλιστα, αποδέχτηκε να σταματήσει την κυριαρχία του χοϊκού μυαλού, και να αναλάβει - συν Θεό την Κυριαρχία επί της γης…

Και το μυστικό απλώνεται προς πάντες. Κλείνουμε Συνειδητά τη στρόφιγγα του γήινου μυαλού, που μας έφερε τόση οδύνη, και ανύποπτο πόνο, και αυτόματα η νέα Νοήμονα Καρδιά, αρχίζει να φέρνει τα μηνύματα τ’ Ουρανού, σ’ αυτούς που θέλησαν να γίνουν Αγνοί. Αυτό ήταν το πρώτο που μου είπε από παλιά μια αγαπητή αδελφή, με απλά λόγια : "Ο Χριστός δεν πιάνεται με την κεφαλή", Σταμάτησε καλές ή κακές σκέψεις, …και άνοιξε καρδιά…
….η οποία Νέα Καρδιά, ενώνεται σε κοινωνία Γάμου, με τον Ηγεμονικό Νου του Χριστού, αφού πρώτα μηδένισε τον χοϊκό εγκέφαλο, που έφερε τόσο μεγάλο Διαχωρισμό στην Οικουμένη όλη. Αλλά δεν μηδένισε το γήινο μυαλό o άνθρωπος, αλλά η Χάρη… !!!

Τώρα ο νέος  (Nους) ο Λογισμός, και η Nοήμονα Kαρδιά, είναι Ένα, !!! Τέρμα το «Διά». Τέρμα η γήινη Διάνοια, ο Δια-χωρισμός και η Διάσπαση των αδελφών. 

Και Πάντες, αρχίζουν να διακρίνουν σήμερα, ότι αυτός ο κόσμος, ο οποίος είχε νικηθεί από τη λειτουργία του πεπερασμένου μυαλού, τώρα, όταν όλοι δέχονται να κατέβουν στην Νέα τους Καρδιά, πορεύονται προς τη Θεϊκή Αλήθεια, Γνώση, Επίγνωση, Κατανόηση, Θειότητα, Απελευθέρωση, Αιωνιότητα, Αθανασία…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου