Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΑ - ΝΕΟΣ ΝΟΥΣ


Είσαι ένας αληθινός πιστός Μαθητής του Χριστού, και ο Νους του Χριστού, είναι μια Πραγματικότητα. Και μαζί με τη νοήμονα καρδιά, που ο Κύριος την αλλάζει, νοείς ότι όλες οι δυνάμεις, είναι μέσα στον νου σου, που ανακαινίζεται κάθε ημέρα. 

Και επίσης, ξέροντας ότι ακόμα και στις πιο δυσμενείς περιστάσεις της ζωής όταν οι άλλοι είναι δυστυχισμένοι, εξουθενωμένοι, οργισμένοι, επειδή εμποδίζονται να κάνουν οτιδήποτε, τότε καταλαβαίνεις ότι ο πιστός, κάνει ότι θέλει, αφού τον έχει κατακλύσει ο Νους του Χριστού.
Έτσι δεν χάνεις ποτέ, ούτε μια στιγμή, και κανείς δεν μπορεί να σε περιορίσει, είσαι ελεύθερος και πάνω από όλα, είσαι αυτός που κάθε μέρα, δημιουργεί τις νέες δυνατότητες μέσα του. Εκείνοι που δεν έχουν τη συνήθεια να εργάζονται κατ’ αυτό τον τρόπο, πάντοτε παραπονιούνται, ότι κάτι τους λείπει, καταπιέζονται, δεσμεύονται και βρίσκουν πάντοτε μια αιτία, να είναι δυστυχισμένοι, γιατί δεν τους αποκαλύφθηκε, ότι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο όλες τις δυνατότητες, αλλά μόνο στον τομέα του Νου. Την ημέρα που θα ξέρουν να επωφελούνται από όλες τις περιστάσεις της ζωής, για να είναι πάντα στην κορυφή, θα έχουν αποκτήσει μια «Νέα Νοήμονα Καρδιά, και το Νου του Χριστού»..θα πετούν πάνω από όλα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου