Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ?

Πως θα απαλλαχτούμε από όλες τις εσωτερικές ετερόκλητες δυνάμεις, που πολλές φορές είναι χαώδεις, και ενοχλούν από παντού τον άνθρωπο? Εσείς όταν εξετάζετε όλους τους τομείς, βλέπετε τι είναι βλαβερό, τι αντιλέγει, στο να πραγματοποιήσετε την πνευματικότητά σας, τι είναι αυτό που συμμετέχει σ’ αυτήν, και αποφασίζετε τότε, μια κινητοποίηση, προς μια και μόνη κατεύθυνση. 

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά βρίσκεται εδώ κρυμμένο. Να κάνετε τα πάντα, ώστε να μάθετε να εξημερώνετε και να πείθετε όλες τις ετερόκλητες τάσεις, να τις χαλιναγωγείτε, και να επιβάλλεστε σ’ αυτές.

Όταν θα έχετε κάνει με όλες αυτές τις τάσεις ή τις έξεις, μια ενότητα, τότε ζητήστε Χάρη, να τις προβάλλετε όλες αυτές να βαδίσουν σε μια σωτήρια, δοξασμένη, φωτεινή κατεύθυνση, και ο Κύριος του Παντός, θα σας κάνει να γίνετε μια τόσο ζεστή και δυνατή, αναμμένη εστία, ώστε να ακτινοβολείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, σαν τον ήλιο. 

Καταργήστε λοιπόν, όλα όσα αντιλέγουν μέσα σας και καθυστερούν και εμποδίζουν αυτό το πνευματικό ιδανικό σας. Και η Χάρη Του θα μεγαλώσει όλα, όσα σας δίνουν αυτή τη φοβερή και ακαταμάχητη ώθηση. Χρειάζεται στην αρχή η πειθαρχία, για να ενοποιηθείτε με όλα τα αντίθετα, που σας εμποδίζουν, και να καταλάβετε, ότι αυτή η πειθαρχία, είναι το αντίθετο της θεϊκής Ακτινοβολίας που θα αποκτήσετε κατόπιν. 

Αυτή είναι η Ουσία. Ναι, ο Δρόμος μας είναι μακρινός, γίνεται εύκολος όμως, όταν μας επισκιάζει η Χάρη Του. Και τότε, καταλαβαίνουμε ότι δεν σταματάμε, γιατί μέρα νύχτα, οι καινούργιες φωτεινές Ενέργειές Του, που δεν τις βλέπουμε με τους γήινους οφθαλμούς, τείνουν πάντα προς την ίδια φωτεινή μας κατεύθυνση. Και "ότι είναι αδύνατο για τον άνθρωπο, είναι δυνατό για το Θεό" Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου