Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Πως επιτελείται η ισχυρή διαδικασία της Μεταλλαγής;


Οι άνθρωποι που συνειδητά αγωνίζονται, συντρίβοντας την καρδιά και ζητούν να πεθάνουν τον παλαιό άνθρωπο, είναι αυτοί που προσμένουν το Φως του Κυρίου να τους περιβάλλει. Καταλαβαίνουμε τι θέλουν να μας μεταφέρουν αυτές οι αναφορές. Το φυσικό μας σώμα, είναι ένα όχημα, ένα μέσο, για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια άλλη νέα Γέννηση, έναν άλλο σκοπό. Η προσωπικότητα της παλιάς φύσης θέλει να ελευθερωθεί από το παλιό ένστικτο του "εγώ', προτού αυτό το "εγώ" να επιφέρει στο σώμα μεγάλες ζημίες. Τότε, όταν απελευθερωθούν νέες δυνάμεις γεννιέται μια νέα ψυχική Δύναμη αποκλειστικά από τη Δύναμη του Θεού. Έτσι η παλιά φυσική μας προσωπικότητα γίνεται το νέο θεμέλιο γι' αυτή την ισχυρή μας Ανάσταση.
- Πως επιτελείται αυτή η ισχυρή διαδικασία της Μεταλλαγής; Της Μεταμόρφωσης;
Βρίσκεται σ’ αυτή τη νέα Θέληση, που θα μας επισκιάσει.

Καταλαβαίνετε ότι η παλιά φυσική θέληση δεν είναι θεϊκή, δεν μπορεί να αποτελέσει χωρίς άλλο ένα παράγοντα στο δρόμο της αληθινής Αθανασίας. Η γήινη θέληση – δηλαδή ο εγωισμός, δεν είναι καθόλου ισχυρή. Έρχεται λοιπόν η νέα αυτή Δύναμη, ανανεώνει τη θέληση, και φέρνει μέσα μας, τη νέα Θέληση και τη νέα Θεϊκή Βούληση, εντός του πιστού παιδιού Του. Όποιος βίωσε πόσο ανίσχυρος είναι ο φυσικός άνθρωπος, αναζητά έντονα την αληθινή Απελευθέρωση. Σ΄αυτή τη βάση έρχεται η Θεϊκή Ακτινοβολία του Θεού με Δύναμη, και αγγίζει την καρδιά και την κεφαλή.
«Μακάριοι αυτοί που βρήκαν το Δρόμο, αυτοί που διψούν
για το Πνεύμα, γιατί θα κληρονομήσουν τη Βασιλεία των Ουρανών».


Δείτε περισσότερες αντιδράσ

Σχόλια
Όταν πεθάνει το "εγώ "παίρνει την θέση του, η κυριαρχία του Θεού ! Τότε είμαστε πραγματικά ελεύθεροι ! Τότε είμαστε " κατά την καρδία του Θεού " ...Αυτό προϋποθέτει ταπείνωση και ο Θεός " στους ταπεινούς δίνει τη Χάρη Του !"...Ο Θεός να μας αξιώνει να ζούμε κατά το Πνεύμα Του 
....τότε έχουμε Ειρήνη και Χαρά !

Δείτε περισσότερ
Διαχείριση

Διαχειριστής ομάδΠραγματικά «ο Θεός εναντιώνεται στους υπερήφανους στους ταπεινούς όμως δίνει τη Χάρη Του». 
Αυτό μας λέει ο Ιάκωβος, να πλησιάσουμε το Θεό και θα μας πλησιάσει και Εκείνος, όταν η καρδιά εξαγνισθεί.. Και εδώ πάλι βλέπουμε τη λέξη Αγνότητα. Όταν αποκτούμε την Αγνότητα της καρδιάς, και την καθαρότητα του νου, ο Θεός δίνει περίσσεια τη Χάρη Του σε όσους του είναι πιστοί. (5:4-8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου