Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Δεν είναι καλό να θυμάται κανείς τα λάθη του..
εκτός αν πρόκειται να βγάλει μαθήματα για το μέλλον.
Μη μιλάτε για ότι είναι παλιό, και μη λέτε, κάθε στιγμή, μπροστά στον Κύριο: “Είμαι ανάξιος, αμαρτωλός” για να του δείξετε δήθεν την ταπεινοφροσύνη σας. O Κύριος δεν έχει ανάγκη να ακούει τέτοιου είδους πράγματα. 
Αντίθετα πείτε: «Θεέ μου, είμαι γιος Σου, - είμαι θυγατέρα Σου, βοήθησέ με, να αποκτήσω τη Σοφία Σου, τη Δύναμή Σου και το Φως Σου, να βγω από τις δυσκολίες μου, για να σε δοξάζω στη γη, όπως σε δοξάζουν οι άγγελοί Σου στον Ουρανό. Η αληθινή ταπεινοφροσύνη είναι να λέτε, αφού μάλιστα εκπληρώσετε το πιο ένδοξο έργο: «Δεν είναι σε μένα Κύριε, αλλά σε Εσένα που ανήκει η Δόξα».

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
Υποθέστε ότι έχετε ένα δέντρο πάρα πολύ ρωμαλέο, που σας δίνει καρπούς στίφους, που δεν τρώγονται. Κάντε ένα εμβόλιο σε μια άγρια αχλαδιά, μπορείτε να αποκτήσετε θαυμάσια αχλάδια. Οι άνθρωποι είναι πολύ επιδέξιοι σε τέτοιες τεχνικές, όταν όμως πρόκειται για τον ψυχικό ή τον πνευματικό τομέα, δεν είναι ούτε τόσο ικανοί ούτε τόσο επιδέξιοι.

Ο Α Ι Σ Θ Η Σ Ι Α Σ Μ Ο Σ
Aς πάρουμε επίσης τον αισθησιασμό. Ας υποθέσουμε ότι αγαπάτε κάποιον αισθησιακά. Αυτό είναι μια άγρια τρομερή ακαταμάχητη δύναμη. Μπορείτε να κάνετε ένα εμβόλιο σ’ αυτή την αγάπη, αλλά γι’ αυτό, βρείτε ένα κλαδί από μια άλλη αγάπη, δηλαδή μια αγάπη, που να είναι αγνή, ευγενική, ανώτερη, και να εμβολιάσετε την πρώτη. Τότε οι χυμοί που θα παράγει η κατώτερή σας φύση, θ’ ανέβουν, θα κυκλοφορήσουν μέσα από αυτό το κλαδί, δηλαδή, αυτά τα αποτυπώματα, αυτοί οι καινούργιοι ελιγμοί, που έχουν σχεδιαστεί μέσα στον κατώτερο νου, θα παράγουν μιλώντας συμβολικά, καταπληκτικά φρούτα, μια θαυμάσια αγάπη, που θα σας φέρει ανήκουστες χαρές και εμπνεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου