Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Επισημαίνουμε τη νέα περίοδο, στην οποία έχει εισέλθει η ανθρωπότητα.
Ο Ερχόμενος Νέος Άνθρωπος, οι Άνθρωποι του Θεού, 

θα συγκεντρωθούν από  όλες  τις χώρες, θα εμφανισθούν με τέτοιο τρόπο 
που θα αναγνωρισθεί από όλους τους ανθρώπους...

Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για τον ερχομό μιας νέας ανθρώπινης φυλής, για το  χαρακτήρα και τη φύση αυτής της φυλής. Γι' αυτό ίσως καταλαβαίνετε όταν μιλάμε για το νέο Ερχόμενο Άνθρωπο, ας έχετε το νου σας, ότι δεν έχουμε την πρόθεση να σας πληροφορήσουμε σχετικά με κάποια διαλεκτική ανθρώπινη φυλή. Κάθε νέα φυλή που εμφανίζεται στη - διαλεκτική, υπήρξε ήδη στις εποχές που έχουν περάσει, έτσι είναι αυταπάτη να τις ονομάζουμε "νέες". Αλλά στην περίπτωση που θα ήταν νέες, τέτοια διαλεκτική εκδήλωση δε θα είχε ενδιαφέρον για μας, γιατί αγωνιζόμαστε για Απελευθέρωση από την ατελείωτη περιπλάνηση μέσα στο "χρόνο". Ο αγώνας μας είναι για τη Ζωή της  Ουράνιας Βασιλείας του Θεού η οποία δεν είναι αυτού του κόσμου....

Στον πλανήτη μας υπάρχουν ορισμένες περιοχές, που μπορούν να ονομαστούν χυτήρια  λαών. Απ' αυτές τις περιοχες αναδύονται τελικά μετά από πολλές καθάρσεις, νέες φυλές  ανθρώπων. Στις μεγάλες αυτές επαναστάσεις, όταν ήπειροι εξαφανίζονται ολοκληρωτικά και πολλές άλλες καταστροφές βάζουν ένα τέλος στη ζωή ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων,  υπάρχουν πάντα άνθρωποι που διαφεύγουν απ' αυτές τις καταστροφές και ένα μέρος τους μεταφέρεται σκόπιμα πριν συμβούν αυτές, σε ασφαλείς τόπους διαμονής.  Θυμηθείτε το Νώε που αφού διασώθηκε βρήκε στερεό έδαφος στο βουνό Αραράτ. Είναι απ' αυτούς τους "τελευταίους εναπομείναντες" της διαλεκτικής ανθρωπότητας που αναπτύσσονται οι νέες φυλές.

Γι' αυτό, καταλάβετε αυτές τις εξηγήσεις, σχετικά με το νέο ερχόμενο Άνθρωπο, με μια πραγματική έννοια. Μερικές φορές αυτή η νέα φυλή, δηλώνεται με διάφορα ονόματα.  Αναφέρεται ως "ο Ερχομός των ανθρώπων του Θεού". Για την καλύτερη κατανόησή μας, μπορούμε να δούμε τα προβλήματα που συνδέονται μ' αυτό από την άποψη του χωρο-χρόνου, θα δούμε τότε από τη μια πλευρά το διαλεκτικό κόσμο και την ανθρωπότητα και από την άλλη πλευρά τη Βασίλεια του Θεού με τους κατοίκους της. Μια πλατιά άβυσσος  χωρίζει αυτούς τους δύο κόσμους, η οποία δεν μπορεί να γεφυρωθεί στο χωροχρόνο.

Οι άνθρωποι και οι φυλές από σάρκα και αίμα, της συνηθισμένης διαλεκτικής φύσης, δεν μπορούν να υπερπηδήσουν αυτή την άβυσσο. Στη διαλεκτική τάξη κόσμου, όλη η ζωή περιστρέφεται σαν ένας τροχός σε διαρκή επιστροφή, σε ακατάπαυστη επανάληψη γύρω από τον άξονά του. Γι΄αυτό το Σκοπό ο αγγελικός κόσμος του άλλου Βασιλείου, έχει αναλάβει ένα Έργο. Προσπαθεί να απολυτρώσει την εκπεσμένη και αιχμαλωτισμένη ανθρωπότητα, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανταποκρίνονται σοβαρά και αφοσιωμένα στις θεικές ωθήσεις. 

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, από όλη αυτή την ποικιλία χωρών και εθνών, θα αποτελέσουν  σε ορισμένη στιγμή στην ιστορία του κόσμου σ' όλες αυτές τις χώρες και σε όλες τις  διευθύνσεις μια Κοινότητα, μια πολύ σπάνια Φυλή. Δε θα φέρει τα χαρακτηριστικά κάποιας  περιοχής της γης, αλλά θα ανυψωθεί από τη μοίρα της - διαλεκτικής περιστροφής, (..πρώτη επιστολή προς Θεσσαλονικείς 4o κεφ.) και θα επιτελέσει το θαύμα να διαβεί την αγεφύρωτη άβυσσο και θα φτάσει στη χαμένη Χώρα του Πατρός. Σ' αυτή την Κοινότητα αναφέρεται η Βίβλος.

Η ημέρα για το σχηματισμό αυτών των νέων ανθρώπων έχει ήδη ανατείλλει. Σε σας απομένει να στρέψετε την προσοχή σας σ' αυτό το γεγονός. Ερευνήστε πως θα πραγματοποιηθεί όλο αυτό, και μελετήστε τις διάφορες όψεις αυτής της υπέροχη ανάπτυξης. Πρώτα θα προσεγγίσουμε αυτή την εξαιρετική, θαυμαστή εκδήλωση και ανάπτυξη σ' αυτό το διαλεκτικό κόσμο, ενός εντελώς νέου, μη διαλεκτικού τύπου ανθρώπου. Μετά, θα ερευνήσουμε πως  μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο αυτό και, τελικά, ποια αποτελέσματα μπορούμε να αναμένουμε. 

Ο Παύλος αναφερόμενος στο νέο ερχόμενο Ανθρωπο λέει:
"Θέλουμε να ξέρετε αδελφοί, τι θα γίνει με τους κεκοιμημένους, για να μη λυπάστε και όπως οι άλλοι, που δεν ελπίζουν πουθενά. Πιστεύουμε ότι ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε.Το ίδιο πιστεύουμε και για τους κεκοιμημένους, αυτούς που πίστευαν στον Ιησού, ο Θεός θα τους αναστήσει για να ζήσουν μαζί Του. 

Με βάση τη διδασκαλία του Κυρίου σας λέμε τούτο: 

"Εμείς που θα είμαστε ακόμη στη ζωή κατά την παρουσία του Κυρίου, δε θα προηγηθούμε στη συνάντηση με τον Ιησού από τους κεκοιμημένους. Γιατί ο ίδιος ο Κύριος, με πρόσταγμα, με φωνή Αρχαγγέλου και με σάλπιγγα Θεού θα κατέβει από τον ουρανό και αυτοί που πέθαναν πιστοί στο Χριστό, θα αναστηθούν πρώτοι. Έπειτα εμείς που θα είμαστε στη ζωή, θα μας αρπάξουν σύννεφα μαζί μ' εκείνους για να προϋπαντήσουμε τον Κύριο στον αέρα κατά τον ερχομό Του. Κι έτσι θα είμαστε για πάντα μαζί με τον Κύριο. Ας παρηγορεί λοιπόν ο ένας τον άλλο με τα λόγια αυτά". (Επιστολή προς Θεσ. 4: 13-18).

Αυτά τα λογια μεταμορφώνουν. Λόγια τα οποία σ' εποχές φυσικής θρησκοληψίας 

ηχούν δυστυχώς νεκρά, και καταχρώνται από αναρίθμητους ανθρώπους, 
σαν να είναι δική τους ιδιοκτησία, αλλά περιέχουν ένα πλήρες σχήμα, 
της Γέννησης της Νέας Ημέρας του Ιησού Χριστού, του Κυρίου.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου