Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ .!!!

Μια παλιά σκέψη, που συναντά κανείς σε θρησκείες έξω-θρησκευτικές, είναι η Νέα Εποχή, Νew Age, όρος παρμένος από τη σημερινή, λανθασμένη αστρολογία. Όμως σήμερα, δεν έχουμε να διανύσουμε καμιά «κοσμική περίοδο», καμιά κοσμική στροφή, αλλά μια εσωτερική στροφή, για κάθε άνθρωπο. 

Έχουμε μονό τη στροφή που ονομάζουμε «Μετάνοια», - και επειδή, ο διαλεκτικός δογματικός πιστός και ο άπιστος, δεν δέχεται να - αλλάξει νου - μας βαφτίζει και εμάς με πολλά ονόματα… Ο όρος «το κοσμικό» για τον πνευματικό άνθρωπο, σημαίνει πάντα, το κοσμικό ανόσιο διαλεκτικό φρόνημα, αυτής της φύσης, που οδηγεί στην απώλεια, και έτσι δεν μπορούν να δουν όλοι αυτοί, ότι η Βασιλεία όλων «βρίσκεται εντός ημών».


Γι’ αυτό ο διαλογισμός των ανθρώπων, οδηγεί στην αυτό-εξύψωση, και προάγει μόνο το αλαζονικό «φρόνημα του κόσμου τούτου». Διότι εξυψώνει το χοϊκό μυαλό να πιστεύει, ότι μπορεί, σ’ αυτόν τον εξωτερικό κόσμο, να βρει αυτό που δεν επιτρέπεται να βρεθεί. !!! Αυτό είναι το άλλο, το έτερο, το νόθο ευαγγέλιο, στο οποίο προβάλλονται εκατοντάδες προσωπεία, και έτσι το πραγματικό Ευαγγέλιο της Καινής Κτίσης, δεν το δέχονται, και προτιμούν τη σύγχυση, την αβεβαιότητα, διότι οι καιροί είναι πονηροί. 

Δεν βλέπετε, ότι κρύφτηκαν όλοι οι λεγόμενοι πιστοί, δεν μας ομιλεί κανείς, διότι δεν δέχονται την Μετάνοια;;; Δεν είναι δυνατόν, να βαδίσει η ανθρωπότητα με το πλανερό Υδροχοϊκό ήθος της Νέας Εποχής…Ζουν όλοι, πιστοί και άπιστοι, στην πλάνη της «νέας εποχής» διότι «διέπονται από το πνεύμα αυτού του κόσμου», και δεν γνωρίζουν το Άγιο Πνεύμα .. είναι ανύπαρκτο..!!! Διακρίνατε ότι η φώτιση και η διαισθητικότητα που περιμένουν, είναι ένα πνεύμα πλάνης, που στέλνεται σ’ αυτούς, που αντιδρούν στην ειλικρινή Μετάνοια, και αυτό συμβαίνει, επειδή κατέχονται από το πνεύμα της απείθειας, το οποίο ονομάζεται μαγεία….

Αυτό το πνεύμα της πλάνης, στέλνεται από «άνωθεν» όχι μόνο στον αδαή κόσμο, αλλά και σ’ αυτούς τους «πιστούς νέο- ειδωλολάτρες», που ύψωσαν τα εσωτερικά τους είδωλα, σε ιδιόχειρους ναούς, ώστε «αυτό το ισχυρό πνεύμα της πλάνης, πλάνησε ακόμα και τους εκλεκτούς». !!! Αυτό το πνεύμα, της «νέας εποχής» διακηρύττουν, όλες αυτές οι οργανώσεις. Και όλοι αυτοί αναμασούν τα εδάφια του λόγου, και το γράμμα του λόγου, τους θανατώνει, αφού λείπει το Πνεύμα που ζωοποιεί..

Ενώ η εσωτερική εργασία που μας φθάνει σ’ αυτή τη θεμελιώδη Μεταστροφή, και μας οδηγεί στη Μεταμόρφωση του φθαρτού σώματος σε άφθαρτο, την βλέπουμε καθαρά στο Ευαγγέλιο του Χριστού και του Παύλου. Αυτό «είναι το Μέγα Μυστήριο της Ευσεβείας». Ευσέβεια σημαίνει υπακοή, το να πιστεύουμε στο γεγραμμένο Λόγο, που μας οδηγεί στην αλλαγή του νου, και μας φθάνει στην Ανάσταση !!!

<< Ιδού Μυστήριον λέγω προς εσάς, πάντες μεν δεν θέλομεν κοιμηθεί πάντες όμως θέλομε Μεταμορφωθεί….>> Δείτε: Α’ προς Κορινθίους 15: 50-58.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου