Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Υ Μ Ε !!!

Eπιστροφή 
στην Πρωταρχική Θεϊκή Φύση!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ KAI TO EΡΓO TOY XΡΙΣΤΟΥ !!!
Kαι ενώ κάποιοι λεγόμενοι "χαρισματικοί" κωφεύουν, κάποιοι άλλοι στην προσευχή τους "ουρλιάζουν σαν μανιασμένα θηρία". "Πως λοιπόν, να μάθουν οι άνθρωποι την Αλήθεια, πως να την μάθουν, εάν μιλάμε ασυνάρτητα, θα μας νομίζουν για τρελούς", αυτό λέει ο κοινός νους, και δικαιώνεται…. Άρα την Αλήθεια κάπου αλλού οφείλουμε να την αναζητήσουμε …!!! Ας γνωρίσει πρώτα κάθε άνθρωπος όπου και αν έχει προσκολληθεί, ότι ο Πρωταρχικός Αγνός Άνθρωπος ζούσε μέσα στη Θεϊκή Φύση. Τότε, από την πρώτη ημέρα, το σώμα του αποτελείτο από τη Πυριγενή Ουσία της Θεϊκής Φύσης, ζούσε δηλαδή, “το εν Πνεύματι Αγίω και Πυρί”. Σ’ αυτή τη Θεϊκή Φύση θέλει να μας προσθέσει το Πνεύμα το Άγιο, αλλά να διακρίνουμε πρώτα, και κατόπιν, να δεχόμαστε όλοι τις θείες υψηλές δονήσεις του Πνεύματος.
Από την Πρωταρχική Ανθρωπότητα ένα τμήμα, αποχωρίστηκε από το Θείο Πυρ και έχασε έτσι το πυρογενές σώμα του. Αυτό ονομάζουμε πρώτη πτώση. Σ’ αυτή την κατάσταση βρίσκονται σήμερα, οι κάτοικοι της γης. Αυτό έπαθαν όλοι οι λεγόμενοι αναγεννημένοι, αποστολικοί κ.λπ. Όλοι οι φωτισμένοι, όλοι οι χαρισματούχοι, ζουν μέσα σ’ αυτή την αυταπάτη. Δεν διανοούνται, ότι έχασαν τη Συνείδηση της Πρωταρχικής Ζωής ! Πως μπορούν λοιπόν, να ομιλούν για Χαρίσματα? είναι απορίας άξιον…
Και ακούγοντας ο κόσμος εδώ και 50- 60 χρόνια ανθρώπους αδαείς, με καθολική άγνοια, νόμισαν ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα τους μια συνείδηση υποκατάστατη της Αρχικής, της Θεϊκής. Μέσα σ’ αυτό το θνητό σώμα, χωρίς πρώτα να αλλάξει η συνείδηση !!! Φτωχοί, παραπλανημένοι.
Δεν γνώρισαν όλοι αυτοί, ότι αυτή η συνείδηση, είναι η υποκατάστατη συνείδηση? Αυτή δεν είναι η Καθαρή Συνειδητότητα, που μπορεί να δεχτεί το Άγιο Πνεύμα, που είναι το Καθαρό Πυρ.!!! Στην πορεία των δυο χιλιάδων χρόνων, ο άνθρωπος έγινε αυτό που είναι στις μέρες μας. Αυτή η «υποκατάστατη συνείδηση» δεν δύναται να έχει τις εκδηλώσεις του Άγιου Πνεύματος !!! Γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, η γήινη συνείδηση να αλλάξει πρώτα. !!! Και γι’ αυτό η καμπύλη της Εξέλιξης παρουσιάζει τώρα μια Νέα Ουράνια Πορεία !!!
Αυτός είναι ο δρόμος ολόκληρης της Ανθρωπότητας τον οποίο διήλθε μέχρι τον (21ο) εικοστό πρώτο αιώνα. Διήλθε ένα μακρύ δρόμο οδύνης, και ο κόσμος έμαθε να υπακούει σε νόμους που του δόθηκαν. Όμως η σημερινή πορεία του νέου αιώνα που εισήλθαμε απαιτεί να αποκτήσουμε όλοι την κατοχή της Αθάνατης Ψυχής, και επίσης το Υπέρτατο Πνεύμα.
Και αυτή είναι μια απόλυτη πραγματικότητα !!!
Θα νικήσουμε το θάνατο για να εισέλθουμε στην Αιώνια Ζωή.!!!
Πως θα γίνει αυτό; Οι ερευνητές ρωτούν, και ορισμένοι γνωρίζουν, ότι ένα πέμπτο στοιχείο, ένας πέμπτος «θεϊκός ή πύρινος αιθέρας» έρχεται να προστεθεί και να ενωθεί με τους άλλους τέσσερεις. Είναι ο γνωστός στους επιστήμονες ως πύρινος αιθέρας, ο ηλεκτρομαγνητικός αιθέρας της Θεϊκής Ακτινοβολίας του Χριστού μας, που έρχεται ως Θείο Δώρο, γι’ αυτούς που πιστεύουν σ’ Αυτόν, σ’ αυτούς που ερευνούν την εξελικτική πορεία, και σ’ αυτούς που γνωρίζουν.
Υπήρχε μια γήινη πρωταρχική συλλογική συνείδηση, η συνείδηση της πτώσης... Μετά, αναπτύχτηκε η σημερινή συνείδηση του «χοϊκού εγώ» ικανή να συλλάβει το Θείο Σχέδιο της Ανάπτυξης, προκειμένου να μπορέσει ελεύθερα να πάρει την απόφαση της Επιστροφής της στην Πρωταρχική Θεϊκή Φύση.!!!
Μια μεγάλη μερίδα της Ανθρωπότητας βρίσκεται στο στάδιο της εξατομίκευσης. Θέλει να δραπετεύσει από τη χοϊκή προσωπικότητα, και το γήινο χαρακτήρα της, για να λογίζεται πλέον Άτομο. Και μ’ αυτή την Ατομικότητα, την οποία καλλιεργεί, να φτάσει στο απώτατο σημείο της γήινης ανάπτυξης. Πράγματι, υπάρχει μια ανθρώπινη ομάδα, η οποία έχει συνειδητοποιήσει ότι μια Μεγάλη Θεμελιώδης Μεταστροφή, είναι αναγκαία και δυνατή. Έτσι σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ιστορία όλων των λαών της γης στην οποία βρισκόμαστε, μας λέει, ότι η ανθρώπινη συνείδηση θα μπορούσαμε να πούμε, ότι πραγματοποιεί ένα άλμα..
Αυτό το είδος των αλμάτων που επιστημονικά αντιστοιχούν
σε μια - ασυνέχεια - δείχνουν λοιπόν, ότι επέρχεται μια αιφνίδια αλλαγή,
μη συμβατή με τους γνωστούς φυσικούς νόμους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου