Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΙΟΓΚΑ;

Αυτόν τον Δρόμο του Χριστού, 
δεν τον δέχονται όλοι σήμερα, αλλά κάθονται 2-3 ώρες στο διαλογισμό, νομίζοντας ότι θα αναπτύξουν όλο το δυναμικό του νου, για να οδηγήσουν αυτοί οι ίδιοι τη συνείδηση. Να την οδηγήσουν στον Υπεράνθρωπο, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τη Θυσία του Υιού και τη ΧΑΡΗ του Θεού. 

Θέλουν αυτοί να αποτελέσουν τον πυρήνα της «νέας εποχής». Γιατί μέσα στην μεγάλη τους άγνοια, κράτησαν ζωντανό το γήινο «εγώ» τα θέλω, και τη βούληση και δεν θέλησαν να τα παραδώσουν Όλα σε Εκείνον.
Καημένοι άνθρωποι, θέλετε να διοικήσετε τον κόσμο, να φέρετε στη γη μια «χρυσή εποχή» ζώντας σ’ αυτό το διαλεκτικό πεδίο, στον διττό αυτό κόσμο, στο μαύρο και λευκό; Θέλετε λοιπόν, αυτό που ήθελε ο μαθητής Ιούδας, να φτιάξει ένα Μεσσιανικό Βασίλειο, σ’ αυτό το σφόδρα απατηλό και υπέρ πάντα διεφθαρμένο κόσμο. Από το 1950 περίπου, όλα ήταν Γιόγκα, δηλ. απελευθέρωση. Αυτό σημαίνει η λέξη γκου- ρού. Αποτελείται από δυο γράμματα «γκου» που σημαίνει σκοτάδι, και «ρου» που σημαίνει αυτός που διαλύει το σκοτάδι. Δηλαδή, αυτός φέρνει, «το φως, τη φώτιση, και την ακτινοβολία του μιμητισμού».! Διδάσκουν το «κάρμα» και την μετενσάρκωση. Έναν ατελείωτο βασανισμό γεννήσεων και θανάτων. Το Κάρμα προέρχεται από τη λέξη Κρι - που σημαίνει ενεργώ, πράττω, που σημαίνει ενέργεια. Και η διδασκαλία αυτή, απορρίπτεται από τη Γραφή: «..απόκειται τοις ανθρώποις ά π α ξ αποθανείν μετά δε τούτο κρίσις». Εβρ. 9:27. Πράξ.17:31.

Δεν μπορεί κανείς να γίνει οπαδός ενός γκουρού χωρίς να αρνηθεί το Χριστό, ο οποίος είναι η Πύλη της Θεο- Κοινωνίας μας. Αυτός είναι η Ειρήνη ημών, ο οποίος σκήνωσε στα δυο μέρη, «στον καλό, και τον κακό μας άνθρωπο» και κατάργησε μέσα μας την έχθραν». Δηλαδή, κατάργησε δια της σαρκός Αυτού τον παλαιό νομό των εντολών του Μωυσή, για να ζούμε μέσα στη ΧΑΡΗ, και να δημιουργήσει στον εαυτό του, από αυτά τα δύο μέρη, και να τα κάνει ένα σώμα, ένα Νέο Άνθρωπο, και να φέρει την ειρήνη. Nα συμφιλιώσει με το Θεό και τα δύο μέρη. Αυτός λοιπόν «ο κάλος και ο κακός ληστής του σταυρού», έρχεται ώρα, που και πάλι η Χάρη θα Δικαιώσει τους δυο αυτούς ληστές, και η έχθρα θανατώνεται.!!!

Αυτό έγινε όταν ήρθε ο Κύριος, κήρυξε λοιπόν, ο Μεγάλος Ειρηνοποιός «Ευαγγέλιο Ειρήνης σε εμάς, που είμαστε μακριά, και στους πλησίον, διότι διά του Χριστού έχουμε και οι δυο, είσοδο προς τον Πατέρα, με ένα Πνεύμα» (Εφεσίους 2:14-17). Όλα αυτά όμως για τη Γιόγκα, είναι ασυμβίβαστα με την ιδιότητα του Χριστού, γιατί η λατρεία που προσφέρεται στους γκουρού, είναι λατρεία άλλων θεών. Έξοδος 20 :2-5, Δευτερονόμιο 6:6-9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου