Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Καθαρή Συνειδητότητα και Ζωή...

Μια αποκάλυψη συγκλονίζει, 

όπου, ο πνευματικός Άνθρωπος με τη Θεϊκή Συνείδηση ο Υιός του Θεού Πατρός, εισέρχεται στον Πατέρα, γίνεται σαν κι Αυτόν! Aς δούμε την ατομικότητά του, ως ένας Σπόρος Φωτός, Αθανασίας, ένας Σπόρος από τους κόλπους του Απόλυτου Θεού, ντύθηκε ένα - ένα τα στρώματα της πυκνής σκοτεινής ύλης, και κατέβηκε εθελοντικά στη γη, να εκτελέσει μια αποστολή:
Να στρατευθεί με τις Δυνάμεις του Φωτός εναντίον του Σκότους. Δεν ξεχνά, έχει μέσα του την προ-ανάμνηση, θυμάται αδιάλειπτα τη Θεία Αθάνατη Καταγωγή του, δεν ταυτίζεται με την Ύλη, έτσι ώστε να καταλήξει στον ψυχικό θάνατο, τη σήψη, τη διάλυση. Δεν αρκείται ούτε στη διεύρυνσή του στο Πνεύμα και στην Ύλη, ή την βίωση μιας εφήμερης Αιωνιότητας στο τώρα. Αρνιέται την περιπλανώμενη αθανασία στο μηχανικό κενό και ψυχρό Σύμπαν.
Πυρπολείται από την Αγάπη του Απόλυτου Πατέρα, γιατί είναι ο ίδιος Απόλυτος. 

Απορρίπτει όλες τις σύγχρονες συμβατικότητες, και παίζει τη ζωή κορώνα γράμματα, νικά τα πάντα, παραιτείται τέλος κι από την τελευταία ανθρώπινη ελπίδα: την ατομική Αθανασία. 
Γιατί; 
Για να Αναστηθεί μέσα στο Απόλυτο, Ομοούσιος μ' Αυτό, και να Οραματιστεί την μεταφορά του σε ένα Ζωντανό και παλλόμενο Άπειρο, που ποθεί να γεμίσει με Καθαρή Συνειδητότητα και Ζωή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου