Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Μια επανάσταση...

Η φανέρωση των υιών του Θεού επάνω στην γη ήλθε.!!!
Αλλά όχι όπως την περιμένουν οι άνθρωποι... 

Διότι έτσι δεν δύναται να Μεταμορφωθεί το πλήρωμα των πιστών. 
Η Μεταμόρφωση έγκειται στο να τεθεί το Θεμέλιο αυτής της Μεταστροφής, που κάνει να σαλεύτουν όλα τα στοιχεία της χοϊκής ύλης, και να στραφούν όλοι στην Πνευματικότητα. 

Δεν είναι μια απλή μεταρρύθμιση, είναι μια επανάσταση, 
που συμβαίνει στον εσωτερικό, «τον κρυπτό άνθρωπο», της καρδιάς...
Αν ο Θεός μας είναι μια φωτιά, θα Tον αφήσουμε να θέσει το Θεμέλιο εκεί που Αυτός θέλει; Και Εκείνος θέλει, ως φωτιά που είναι, να καταφάει πρώτα την παλιά απατηλή καρδιά μας. Το να ομιλούν οι άνθρωποι, με τους λόγους της χοϊκής διάνοιας, αυτό δεν φέρνει καμιά μεταρρύθμιση, ούτε τη μεταρρύθμιση είναι που έχουμε σήμερα ανάγκη. «Έχουμε χρείαν μιας νέας νοήμονος καρδίας», και όλοι σκέπτονται και δίδουν λόγο, με τον πεπερασμένο γήινο νου. Ούτε υποψιάζονται ότι μπορούν να αφήσουν τη νέα νοήμονα καρδιά, να τους οδηγήσει.. Εδώ έχουν παγιδευτεί όλοι, και αναμασούν δυο χιλιάδες χρόνια, τα ίδια λόγια...

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,
ΟΤΙ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΠΑΤΗΛΗ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ». ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ: 
«ΘΑ ΘΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΥΣΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ»....

Αυτό μήπως σκόπιμα το αγνοεί κάθε ένας, και αρνείται κάθε «Θεϊκή Παρέμβαση, ή Κυριαρχία – θέτοντας έτσι το συμφέρον, τις επιθυμίες, τα θέλω, και τη γήινη βούληση του ανθρώπου, στο επίκεντρο των πάντων; Αρνούνται λοιπόν, την Κυριαρχική Βούληση του Θεού. Δεν Τον αναγνωρίζουν σαν Υπέρτατη Εξουσία, και η ζωή των ανθρώπων καθορίζεται από τα στοιχεία του κόσμου, και τον επίγειο βίο.

Αυτό το πνεύμα, σε μεγάλο βαθμό έχει διαποτίσει την σημερινή γενιά των πιστών, και προκαλεί τις ανθρωποκεντρικές πλάνες, που ματαιώνουν την Πρωταρχική Πρόθεση και το Σχέδιο του Θεού, και περιορίζουν το Έργο της Βασιλείας του Θεού, μόνον σε ότι αφορά, τις επιθυμίες, τα θέλω, και τη βούληση του ανθρώπου, που μαζί με το ζωντανό «εγώ» που αρνούνται να το παραδώσουν καθυστερούν το Θεϊκό Έργο, και είναι φυσικό, όλοι να βαδίζουν με «το πνεύμα του κόσμου τούτου».!!!

Είναι, λοιπόν, εσωτερική υπόθεση του καθενός, να καταλάβει ότι, «το θέλομεν Μεταμορφωθεί εν ριπή οφθαλμού, εν τη έσχατη Σάλπιγγα»....

Αυτό όταν το εννοήσουν, θα περιέλθουν πάντες, σε μεγάλη σιγή, διότι αυτό, δεν μπορούμε να το επιτύχουμε ούτε με την ισχύ, ούτε με τη δύναμη, μα διά του Πνεύματός Του.
Τότε θα πουν όλοι, ότι,
«δεν είναι του θέλοντος, ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού». Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου