Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Αλλάζει η δομή και η υφή της Γης…!!!

Διευκρινίζουμε άλλη μια φορά
για να σημειώσουμε, το σωστό σημείο εκκίνησης, και να φτάσουμε σε ορθή κατανόηση. Ότι ο άνθρωπος, η αληθινή μας κατάσταση, είναι ένας μικρόκοσμος, από τον οποίο η προσωπικότητα είναι μόνο μια όψη. Αυτή η παλιά προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μας, έχουν βυθιστεί μέχρι το κατώτερο σημείο στο ναδίρ της ύλης. Για την ανέγερση του ανθρώπινου είναι μας, έχει γίνει πράξη ένα Σχέδιο θεϊκής φύσεως το οποίο φέρεται σε εκδήλωση. Αυτό σημαίνει, ότι στη φάση αυτής της εκδηλωμένης ύπαρξής μας, είναι στη διάθεση της παλιάς προσωπικότητας, ένα Θεϊκό Σχέδιο που συμφωνεί πλήρως με το Σχέδιο το οποίο υπόκειται στο μικρόκοσμο.

Και επίσης οι Δυνάμεις του Χριστού μας, είναι μια υψηλή τάξη με άπειρους Θεριστές – Εργάτες, και Αγγέλους. Διαθέτουν μεγάλη νοημοσύνη, και μια απόλυτη συνεργασία μεταξύ όλων των όψεων αυτού του Θεϊκού Έργου. Αυτοί λοιπόν εργάζονται ακατάπαυστα, να επιτύχει το Θείο Σχέδιο. Επειδή η ύλη δεν γίνεται πιο πυκνή, πιο συμπαγής, μ’ αυτό συνδέεται ο χρόνος του τέλους, και η στροφή προς τα άνω…
Πως εκδηλώνεται αυτή η στροφή;
Μ’ αυτό που ονομάζουμε - εκ πνευματοποίηση. Είναι απόλυτη ανάγκη η λέπτυνση της ύλης, δηλαδή, αυτή η - λεπτοφυέστερη φύση - σημαίνει μια προοδευτική αποσύνθεση της ύλης, με άλλα λόγια, είναι αυτό που ονομάζεται στη Αποκάλυψη «η Πτώση της Βαβυλώνας». Έτσι η ύλη με όλες τις ανακατατάξεις, με όλα όσα αποτελούνται απ’ αυτή, δε θα μπορεί να διατηρείται όπως ήταν δυνατό μέχρι αυτή τη στιγμή, γιατί η - ατομική - κατάσταση της γης, αλλάζει πλήρως.
Γι’ αυτό είναι σίγουρο, ότι ο υλικοποιημένος και σκληροτράχηλος άνθρωπος, ο οποίος στρέφει όλη του την ελπίδα και τον αγώνα του, προς την ύλη, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει έτσι, λόγω της αλλαγμένης υφής, και της ατομικής δομής της Γης μας, την οποία διατρέχει μια διαχωριστική γραμμή, και αυτό ισχύει για όλη την ανθρωπότητα. ..

Αλλάζει η δομή και η υφή της Γης…
Αλλάζει λοιπόν, η υφή, και της ατομική δομή της Γης μας, την οποία διατρέχει μια διαχωριστική γραμμή, και αυτό ισχύει για όλη την ανθρωπότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η ανθρωπότητα θα εξολοθρευθεί από θηρία ή δράκους …κλπ. Όχι, ας το καταλάβουμε καλά αυτό. Ο υλικοποιημένος άνθρωπος, στη φάση αυτή, απαγγέλλει ο ίδιος την καταδίκη του. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Όποιος είναι από την ύλη θα κατευθύνεται νομοτελειακά από την ύλη. Είναι λογικό, αυτοί οι άνθρωποι να φέρουν τις συνέπειες της κατεύθυνσής τους.
Γι’ αυτό καλούμε την προσοχή σας, καλούμε πάνω από όλα, τον πυρήνα της κατάστασης της συνείδησής σας, η οποία εξουσιάζεται και καθορίζεται από την σπονδυλική στήλη, που καταλήγει στο κεφάλι.
Εσείς καλείστε να κατανοήσετε, ποιες είναι οι δυνατότητες των ημερών μας, και να προσαρμόσετε το Θείο Σχέδιο του Θεού, με όλο τον κόσμο, και την ανθρωπότητα.
Και αυτό το μπορείτε σήμερα, που οι ατομικές συνθήκες μας αναμορφώνονται, και αλλάζουν, τώρα που έχει επιτευχθεί το ναδίρ της υλικοποίησης, και έτσι, και το ναδίρ της καθόδου, της δικής μας τάξης ύπαρξης, σε μια άνοδο, δηλαδή, μια πορεία προς τα άνω! 
Και όπως γνωρίζουμε από τη Γραφή, αποκαλύπτονται «ένας νέος ουρανός και μια νέα γη». Σε ποιο ρυθμό θα επιτελεστεί αυτή η ανάπτυξη του νέου ανθρώπου, δεν γνωρίζει κανείς. Πόσος χρόνος μας μένει για τη διάσωσή μας;;; Δεν υπάρχει κανείς να γνωρίζει…

Tώρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά,
όποιος κατευθύνεται με ολόκληρη την καρδιά του προς το Θείο Σχέδιο, όποιος το διακρίνει, και έτσι κερδίζει τουλάχιστον σαν θεμελιώδες τμήμα του Θεϊκού Σχεδίου την Ψύχη, συνδέεται επίσης με το Πνεύμα, και δέχεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βοήθεια.  Όλοι όσοι προηγήθηκαν θα σας βοηθήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γιατί αυτή είναι η ευχή του Λυτρωτή μας, να μη χαθεί κανείς !
Πρακτικά λοιπόν, δεν χρειάζεται κανείς να πάει χαμένος ! Όλα εξαρτώνται από τον προσανατολισμό της ζωής μας, και από μια αντίστοιχη στάση ζωής. Πολλοί μπορεί να στέκονται μεν στη διαδικασία της Σωτηρίας, αλλά να τους λείπει ακόμη το σημείο του Υιού του ανθρώπου.
Γι’ αυτό, το Έργο του Θεού με την ανθρωπότητά μας, στη γλώσσα της Γένεσης, έχει προχωρήσει μέχρι την έκτη μέρα, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η ανθρωπότητά μας είναι ακόμη σε γένεση. Και η Έβδομη Ημέρα της Δημιουργίας, δηλαδή, η Ημέρα της Εκπλήρωσης, η Μεγάλη Ημέρα του Θεού, ξεκινά, όταν αρχίζει ένας άνθρωπος να οικοδομεί την Νέα Ψυχή του. Περί αυτού πρόκειται..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου