Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

«Πύλαι Άδου δεν θα ισχύσουν κατ’ αυτής»

Oι άνθρωποι μιλάνε, για τα σχέδια του εχθρού, και δεν θυμούνται τις υποσχέσεις του Θεού. Θυμούνται το βδέλυγμα της ερημώσεως, γνωρίζουν για την έλευση του Αντίχριστου, αλλά ξεχνάνε την υπόσχεση του Κυρίου για την Εκκλησία των εσχάτων ημερών, όπου τη λάμψη και η δόξα της, θα την δουν όλα τα Έθνη. Μα δεν θα έρθει να παρουσιασθεί η Εκκλησία Του, όπως το φαντάζονται οι άνθρωποι. 
Αυτή την Εκκλησία, είδαμε στο 2ο κεφ.του Ησαΐα, ότι θα την παρουσιάσει και θα την υψώσει ο Ίδιος ο Κύριος. Διότι η Εκκλησία του Θεού, όχι μόνο δεν καταργείται, δεν απορρίπτεται, αλλά την περιμένουμε να γεννήσει και να αναγεννήσει τα τέκνα της, μέσα σε μια ημέρα, όπως το διακηρύττει ο ίδιος ο Κύριος!!!

Είναι και θα είναι, Στρατευομένη, Φωτεινή και Ένδοξη! «Πύλαι Άδου δεν θα ισχύσουν κατ’ αυτής». Είπαμε πολλές φορές, ότι το σύνολο των αφιερωμένων ανθρώπων, σ’ όλο το πρόσωπο της γης, είναι η Εκκλησία Θεού. Ο συμβολισμός (Ησ.2ο κεφ.) ονομάζει την Εκκλησία, «Το Όρος Κυρίου», που θα υψωθεί πάνω από όλα τα άλλα, μικρά όρη» (πάνω απ’ όλες τις άλλες μικρές εκκλησίες), και θα τη δουν να υψώνεται, από το χέρι του Θεού, και έτσι δεν θα αμφιβάλλει κανείς, ότι αυτή θα είναι η Νύμφη Του. Προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουν όλοι οι άνθρωποι να στραφούν, όλες οι προσευχές, να αυξηθούν, διότι με την Ευλογία αυτή, θα υψώσει, ο Θεός, και πάλι έναν Παύλο, έναν Πέτρο, και όλους τους εργάτες που έχει ανάγκη ο τόπος. Από αυτή λοιπόν, την ενέργεια του Κυρίου, θα έρθει η ευρυχωρία, και θα λυθούν όλα τα τρομακτικά προβλήματα της χώρας μας. Εδώ λοιπόν, χρειάζεται πίστη, ενότητα και ομοφροσύνη. Προσευχηθείτε, να σας αποκαλυφθεί η Αλήθεια αυτών των λόγων. 

Πως δεν θυμάστε, ότι Κύριος μας είπε, «μη φοβού μικρόν ποίμνιον», αυτό δεν το λαμβάνουν υπόψη τους. Μας είπε λοιπόν, ο Θεός, ότι «όταν ο εχθρός θα εισβάλει με τις ανθρωποκτόνες διαθέσεις του, «το Πνεύμα του Κυρίου θα υψώσει σημαία» ..
Γι’ αυτό το Άγιο Πνεύμα και σήμερα λέει: «πλατυνθήτε κι εσείς Κορίνθιοι»…. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου