Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

"Το Άγιο Πνεύμα Λέει, Ότι "θα τα Αλλάξει Όλα..."

«Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑ... 
ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ..,»Τι σημαίνει αυτό; 

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ… Θα μπορέσεις άραγε, να διώξεις το δικό σου μικρό θέλημα, όταν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το Άγιο Θέλημα του Θεού;
Μέχρι τώρα βάδισες μόνον με το λάθος, και όχι με Οδηγό σου το Πνεύμα Του, διότι ούτε ποτέ άκουσες αν υπάρχει ή πως λαμβάνει κάποιος Άγιο Πνεύμα. Πως λοιπόν στέκεσαι; Είναι άλλη η διαδικασία, που ούτε διανοηθήκαμε ποτέ, να την καταθέσουμε, διότι το Πνεύμα του Θεού λέγει, πως οι ψυχές βρίσκονται ακόμη στην οσφύν του Πατρός! Εκείνος λοιπον, που σε κατέβασε στην υλη, Εκείνος μόνον θα σε ανεβάσει στο Πνεύμα, και θα χρησιμοποιήσει όποιον Αυτός θέλει για να σε βγάλει από τα σκοτάδια σου…Μερικοί νομίζουν, ότι είναι πλατιά κι ευρύχωρος αυτή η Οδός…. Πόσο οικτρά πλανώνται…Μην απορείτε λοιπόν, όταν το Άγιο Πνεύμα λέει, ότι θα τα αλλάξει Όλα!!! Μέχρι να φτάσετε έκπληκτοι, να θαυμάζετε Μόνον..!!!

Αυτό μας λέει ο προφήτης του Θεού: «.. για τούτο πάντες αυτοί που σε κατέφαγαν, θέλουσι καταφαγωθεί, πάντες αυτοί που ήταν ενάντιοι, πάντες θέλουσι υπάγει εις αιχμαλωσία, και αυτοί που σε λαφυραγώγησαν, θέλουσι γίνει λάφυρον, και πάντας τους διαρπάζοντάς σε θέλω δώσει εις διαρπαγήν». Ιερεμίας (λ’)30:15-17.
«Εκδικητής ο Θεός εδώ; Όχι, ανταποδίδει εις εν έκαστον κατά τα έργα αυτού… δεν δύναται ουδείς να πολεμήσει το Άγιο Πνεύμα του Θεού και να ευτυχήσει».
«Διότι θέλω αποκαταστήσει την υγείαν εις σε, και θέλω σε ιατρεύει από των πληγών σου λέγει ο Κύριος, διότι αυτοί που σε ονόμασαν Απερριμμένην, έλεγαν γι’ Αυτήν…«δεν υπάρχει κανείς που να την εκζητεί…» (Iερ. 30:17)
«..για ποιους ήταν "απερριμμένη" η πραγματική Εκκλησία του Υψίστου;;;


Αλλά δεν απέρριψαν μόνο την Αληθινή Εκκλησία Του Χριστού…. 

Απέρριψαν μέχρι και σήμερα, και τη Χάριν  Αυτού...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου