Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

"Η Εκκλησία των εσχάτων ημερών"

Είδαμε στην Αποκάλυψη τη γυναίκα και τον δράκοντα,
και πως ο συμβολισμός της γυναίκας, παριστάνει το σύνολο των πιστών, 
την Ζώσα Εκκλησία του Χριστού, των τελευταίων ημερών. 

Και ίσως αναρωτιέστε, πόσοι άνθρωποι περιφρόνησαν τη γυναίκα χωρίς να ξέρουν ότι εξ' αιτίας αυτής της περιφρόνησης ήταν που κανείς τους δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τη Βασιλεία του Θεού. Εδώ οι θρησκόληπτοι θα εξοργιστούν ίσως, όμως αυτή είναι η Αλήθεια. Πολλοί έχουν παρουσιάσει τη γυναίκα ένα κατώτερο ον, που ξεχειλίζει από ιδιοτροπίες σαν ένα δημιούργημα του πονηρού, που να το αποφεύγουν. 

Δεν συνειδητοποίησαν όμως, ότι με τη στάση τους αυτή, επηρέαζαν τις γυναίκες πολύ αρνητικά. Κατηγορώντας τες αδιάκοπα, για ελαφρότητα, σπατάλη, κ.λ.π., λέγοντας ότι είναι ανενδοίαστες, υποκρίτριες, δεν έκαναν άλλο, από το να δημιουργούν τις συνθήκες για να γίνονται αυτές έτσι. Μερικοί μάλιστα, κατέληξαν να μη βλέπουν μέσα τις γυναίκες, άλλο, παρά την ενσάρκωση της πόρνης, με την επιγραφή στο μέτωπο: «Βαβυλών η μεγάλη πηγή όλων των βδελυγμάτων». Eνώ οι γυναίκες μπορούν να γίνουν όλες μαζί, αν τους αποκαλυφθούν όλες τους οι δυνατότητες, κι αν τους δοθούν οι προϋποθέσεις, η γυναίκα που την περιβάλλει ο (Χριστός) ο ήλιος, και την στεφανώνουν  τα αστέρια, και η οποία θα φέρει  στον κόσμο, με  Χάρη Του, τη Βασιλεία του Θεού. Διότι μόνο  η γυναίκα είναι εκείνη, η οποία διαθέτει αυτή την πνευματική ύλη, με την οποία η Βασιλεία του Θεού μπορεί να υλοποιηθεί, δηλ. να πάρει σώμα. Βλέπετε, λοιπόν, πόσες νοοτροπίες  χρειάζονται να αλλάξουν;

Τώρα μπορεί να ρωτήσετε,
γιατί υπάρχουν δυο γυναίκες, και η μια κάθεται πάνω στο ζώο, που είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, όπως και ο δράκοντας, πράγμα που αποδεικνύει τον ίδιο συμβολισμό. 
Η γυναίκα της κόλασης, απεικονίζεται με τα αστέρια του σκότους, και αντιτίθεται  στον Κόσμο του Φωτός. Βλέπετε, και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για γυναίκα. Επειδή μόνο η Θηλυκή Αρχή, κατέχει τα κλειδιά της πραγματοποίησης μέσα στην ύλη. Όλες οι γυναίκες μπορούν να εργαστούν για το καλό, αλλά και για το κακό. Τι σημαίνει, ότι στη γυναίκα δόθηκε ο ρόλος να φέρνει τα παιδιά στον κόσμο; Αλλά δεν γεννιούνται παιδιά, μόνο στο υλικό επίπεδο. Ένα παιδί μπορεί να γεννηθεί στο ψυχικό ή το πνευματικό επίπεδο, διότι οι ίδιοι νόμοι δρουν σε όλα τα επίπεδα. Είναι στη φύση της γυναίκας που μπορεί να  χρησιμεύει, για να ενσαρκώνονται νέες ιδέες, σχέδια, για να τους δίνει ένα σώμα. Ποιες ιδέες θέλουν να δουν να πραγματοποιούνται; Εσείς γυναίκες γνωρίστε ότι, ανάλογα με τις κατευθύνσεις που θα πάρετε, κρατάτε στα χέρια σας τη Σωτηρία της ανθρωπότητας. Ας συνειδητοποιήσουν όλες οι γυναίκες, την δύναμή τους, ότι όπως αρχετυπική υπάρχει ψηλά μόνο μια Γυναίκα, περιτριγυρισμένη από τον ήλιο - το Χριστό - στεφανωμένη με αστέρια, έτσι όλες οι γυναίκες, μπορούν να ενωθούν με ένα ομόφρονο θεϊκό πνεύμα, για να σχηματίσουν μια και μόνη Γυναίκα ώστε να έλθει στον κόσμο η Νέα Ζωή, η Νέα Άγια Κατανόηση που συμβολίζεται στο τέλος της Αποκάλυψης με την κάθοδο  της Άγιας Πόλης της Ουράνιας πνευματικής Ιερουσαλήμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου