Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ..!!!

Έχουμε εισελθει στην Νέα αυτή Οικονομία της Χάριτος, της Νέας Ημέρας αυτής της Παρακλητικής, Ημέρας του Άγιου Πνεύματος και ο Νέος Άνεμος πνέει αλλιώς!!!

Ούτε εμείς χρειαζόμαστε, να γράφουμε, όταν βρείτε μέσα σας το Θεό. Θα μας ελευθερώσετε, να πετάξουμε ως αετοί προς Αυτόν! Εσύ άνθρωπε, θα βρεις μέσα σου Ζώντα, Τον Λυτρωτή σου! Τι τον ζητάς μεταξύ των νεκρών; Δεν ανάγνωσες ποτέ, ότι, "δεν θα υπάρχει ανάγκη να κηρύττει ο ένας τον άλλον, αλλά πάντες θα είναι Διδακτοί από τον Ίδιο Θεό;" 
Αλλά οι άνθρωποι ξεχνάνε την υπόσχεση του Κυρίου, για την Εκκλησία των Εσχάτων Ημερών, όπου τη λάμψη και τη δόξα της, θα την δουν όλα τα Έθνη. Μα δεν θα έρθει να παρουσιασθεί η Εκκλησία Του, όπως το φαντάζονται οι άνθρωποι. 
Αυτή την Εκκλησία, είδαμε στο 2ο κεφ.του Ησαΐα, ότι θα την παρουσιάσει και θα την υψώσει ο Ίδιος ο Κύριος. Έφτασε αυτή η Ημέρα, που σου λέει, "Μην παγώσεις άλλο υιέ, μην σκληρύνεις άλλο την καρδιά σου". Μόνον έτσι παύουν οι μαχες…Μόνον έτσι επέρχεται η Ειρήνη Του, για να μείνει μέσα σου και να είναι ως Ποταμός..!!! Οι άνθρωποι 2000 χρόνια χτίζουν εκκλησίες..Δεν είναι δίκαιο, να Υψωθεί και η Πραγματική Εκκλησία του Θεού; 
O άνθρωπος έχει καθηλωθεί στην ύλη, και για να προχωρήσει πιο πέρα, θέλει να πραγματοποιήσει αυτή την ανοδική πορεία με τη βοήθεια της ύλης, αλλά οι υλικές μορφές είναι παρερχόμενες και ο άνθρωπος πέφτει σε κρίση.

Όταν επιχειρεί να διαπεράσει την υλη μια δύναμη τον ρίχνει κάτω και το δράμα του Ιώβ επαναλαμβάνεται. Και την άνοδο ακολουθεί η πτώση, διότι σ’ αυτό το πεδίο ήρθαμε και ζούμε, τα πάντα εναλλάσσονται. Αλλά η φωνή Του συνεχίζει ν’ ακούγεται: «Αληθινά σας λέγω, θα κάνετε μεγαλύτερα πράγματα από αυτά». Αυτό απαιτεί να κλονιστεί αυτός ο παλιός κόσμος, μέχρι τα θεμέλιά του. Αυτός είναι και ο νομός της θεϊκής του Αγάπης,  με το «όλα ή τίποτα», και ο Νόμος Του το θέλει έτσι. Δεν εγκαταλείπουμε το Ζωντανό Χριστό και το Λόγο Του, αλλά εάν φοράτε ένα ένδυμα της Βίβλου, μη το θεωρείτε ότι αυτό είναι η ίδια η Βίβλος. Δηλαδή, ζητάτε αποκάλυψη, πρόκειται να σας αποκαλυφθεί η Ουσία. Ποιος ειλικρινής άνθρωπος θα παραγνώριζε ότι όταν μιλάμε για ένδυμα, και το εννοούμε πνευματικά, ότι αυτό δεν είναι η αντανάκλαση του εσωτερικού; Πως διαβάζετε τη Βίβλο; Γνωρίζετε ότι όλη η τελική ανανέωση της ανθρωπότητας εξαρτάται απ’ το Ευαγγέλιο, και δρα μέσα από αυτό;
Ότι αντανακλά τον ίδιο το Ζωντανό λόγο του Χριστού, που σπάει το σκοτάδι, και επίσης σπάει με τη δύναμη και την επιρροή του, και την κατάρα, και μας καλεί σε μια καινούργια αρχή. Γιατί όπως μας εξηγεί το θαυμαστό αυτό Βιβλίο - έχει φτάσει ο χρόνος. Μπορείτε να καταλάβετε μετά την εσωτερική σας μελέτη, τι απερίγραπτη πηγή δύναμης περιέχεται στο Ζωντανό Λόγο, και την αντανάκλασή του τη Βίβλο; Τι μας λέει; «Εάν είχατε πίστη έστω και σαν ένα κόκκο σινάπεως θα μπορούσατε να μετακινήσετε βουνά». Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι  όταν αυτό το θαυμαστό Βιβλίο κατέχει τόση Δύναμη, μολονότι έχει μολυνθεί από το πνεύμα του σκοτεινού αυτού κόσμου, πόσο μεγαλύτερη Δύναμη ελευθερώνεται όταν θα μπορούμε να το εφαρμόσουμε συνειδητά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου